Hae
Diiskuneiti

YSTÄVÄN YLLÄTYSJUHLAT ONKIMAANJÄRVELLÄ

*Sisältää mainoslinkkejä

Viime viikolla yllätettiin ystävämme Miro aivan totaalisesti, kun järjestimme hänen 30-vuotias synttäreiden kunniaksi mökkijuhlat. Ystäväni Janita oli vuokrannut ison *mökin Karkkilan Onkimaanjärven rannalta. He menivät sinne jo perjantaina taaperonsa kanssa ja Miro luuli, että kyseessä on vain rauhallinen perheloma ja niinhän se olikin yhden päivän ajan… 😀

Lauantaina puolilta päivin saapuivat ensin Miron sukulaiset. Minä sekä muut hänen ystävänsä paukautettiin iltapäivällä autolla mökin pihaan ja Miron ilme oli kyllä niin priceless! Olin käynyt kaupassa ostamassa koko porukalle grillattavaa ja auto oli aivan täynnä tavaraa ja ihmettelin, että auto jaksoi edes liikkua eteenpäin. Maksoimme ystävien kanssa puoliksi Mirolle synttärilahjaksi paljun käytön mökillä ja lisäksi ostin kylkeen Björn Borgin pistokkaat, sillä Miro aina käyttää mun pistokkaita 😀

Saavuttaemme mökille joimme kahvit ja söimme välipalaksi kakkua ja piirakkaa. Sauna ja palju laitettiin heti lämpiämään ja onneksemme Karkkilassa oli todella kaunis ilma. Meillä oli vuorot, että pojat saunoo ensin ja me tytöt sitten keskenämme. Palju oli ihan järven rannassa ja siellä oli ihana istua ja katsella järven kimmellystä. Aika moni meni järveen ihan uimaankin, mutta itse en kyllä kyennyt, koska vesi oli ihan jäätävän kylmää!

Juomapullo on saatu: Martinex.

Saunan ja paljun jälkeen laitettiin grilli kuumaksi ja käytiin ruoanlaittoon. Syömisten jälkeen melkein kaikki menivät vielä takaisin paljuun, mutta itse en enää halunnut kastella uudestaan ja lähdettiin ystäväni Piian kanssa järvelle soutelemaan. Soutaminen oli kyllä ihanan rentouttavaa, mutta yhtä-äkkiä tuli kauhean hämärää ja järveä ympäröivä metsä näytti pimessä aika pelottavalta – ja mullahan tuli heti jotku Cabin In The Woods ja Friday 13th vibat ja soudettiin äkkiä takaisin rantaan 😀

Päämökin alakerrassa oli hauska baari/biljardi-huone, jonne keräännyttiin illalla tanssimaan ja pelailemaan. Osa porukasta nukkui päämökissä ja minä nukuin ystäväpariskunnan kanssa saunamökissä. Saunamökissä oli oma pieni keittiö, joten saatiin aamulla kätevästi keitettyä kaffea ja tehtyä aamupalaa herättämättä päämökin väsyneitä juhlijoita. Käytiin aamupalan jälkeen vielä saunassa, mutta mä en halunnut mennä enään paljuun, koska mun mielestä se vesi oli jo niin ällön likaista 😀

Jengi alkoi lähteä kahden pintaan kotimatkalle, mutta me jäätiin vielä grillailemaan. Oli kyllä niin ihana laittaa yhdessä ruokaa ja grillata. Syötiin mökin terassilla ja vatsat täynnä lähdettiin sitten kotimatkalle. Karkkilasta Turkuun ajoi noin 1h 45 minuuttia ja olimme kotona joskus yhdeksän jälkeen illalla. Uni maistui kotona aika hyvin, koska aika lyhyet unet tuli mökillä nukuttua 😀

Mökki löytyy vuokrattavana *Lomarenkaasta ja annan mielelläni lisätietoja jos jotakuta kiinnostaa infot mökistä ja varustetasosta. Kiitos mukavista juhlista kaikille kamuille 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

KESÄKUUN KASVOSUIHKE SUOSIKKI: WELEDA CACTUS HYDRATING MIST

KESÄLOMAN BUCKET LIST

UUDEN FINNKINON LUXEN AVAJAISET KAUPPAKESKUS MYLLYSSÄ

4 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Oi kuinka ihana yllätys 🥰

 2. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  ihana yllätys ja kaunis paikka 🙂

 3. riitta reissaa kirjoitti:

  Mahtavan makoisat grilliherkut teillä! Varmasti oli mukava mökkireissu!

 4. villananna kirjoitti:

  Aivan ihana yllätys <3 Ja upea paikka tuo, pitää laittaa korvan taa tuo paikka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.