Hae
Diiskuneiti

LAUANTAIN LEFFASUOSITUS: LUMOTUT SISARET

Mä rakastan lauantai-iltoja, siis oikeasti rakastan. On ihanaa kölliä lauantai-iltana kotona tietäen, että seuraava aamuna saa nukkua pitkään ja vaikka sunnuntaina olisikin työpäivä, niin tuplapalkka nostaa suupielet kummasti ylöspäin. Mun lauantai-illat menee yleensä samalla kaavalla: hyvä ruoka, viini ja leffa. Tässä postaus-sarjassa esittelen omia leffasuosikkejani kautta aikojen. Esittelen postauksissa sellaisia elokuvia, jotka olen nähnyt monta kertaa ja joiden katsomiseen en varmaan koskaan kyllästy.

”Tiedättekö sen oudon tunteen, kun jokin hyvä elokuva tulee telkkarista ja vaikka sen on nähnyt kymmeniä kertoja, niin sen haluaa silti katsoa aina vain uudelleen?”

Minulle sellainen elokuva on aina ollut Jurassic Park, en tiedä mitään parempaa leffasarjaa – edes Twilight ei yllä Jurassic Parkin yli 😀 Esittelen aina joka lauantai yhden elokuvan ja toivon, että tekin löydätte jotain uutta katsottavaa, tai löydätte jonkin vanhan mieleen jääneen elokuvan uudelleen. Esittelen postauksissa vanhoja sekä uusia elokuvia, mutta yritän kertoa leffan tarinan sillä tavalla, etten paljasta koko juonta. Ensimmäisenä elokuvana esittelen teille ihanan noitiin liittyvän fantasia / draaman nimeltään Lumotut Sisaret, joka löytyy Netflixistä nimellä Practical Magic. Ei muuta kuin popparit esiin ja leffa tulille 🙂


ELOKUVA: Lumotut sisaret (Practical Magic)

TYYLILAJI: Fantasia / Draama

VUOSI: 1998

KESTO: 104 min

PÄÄNÄYTTELIJÄT: Nicole Kidman, Sandra Bullock, Stockard Channing ja Dianne Wien


Kaikilla Owensin noitasukuun syntyville naisille on langetettu 300-vuotta sitten kirous: kaikki heidän elämänsä miehet kuolevat. Suloiset orvoksi jääneet sisarukset Sally & Gillian Owens ovat kasvaneet tätiensä kanssa isossa ja hämyisessä talossa. Kun sisarukset saavat kuulla kirouksesta, he päättävät vastustaa sitä. Sally päättää, että ei aio ikinä rakastua, kun taas Gillian lähtee pois kotoa viettämään villiä elämää miesten ja bileiden ympäröimänä.

Sally kuitenkin rakastuu mieheen, joka menehtyy. Hänen sisarensa Gillian rientää kotiin lohduttamaan Sallya ja siitä alkaakin tapahtumarikas matka, sillä he joutuvat taistelemaan kirousta vastaan, herättämään miehen kuoleista ja heidän on selvittävä elävän zombin kynsistä. Itse olen aina ollut kiinnostunut kaikesta noitiin liittyvistä jutuista, joten nauttisin tästä elokuvasta suuresti. Elokuvassa sai nauraa, itkeä ja myös pelätä – ihan täydellinen kombo!

”Children: Witch! Witch! You’re a bitch! Witch! Witch! You’re a bitch!

Sally Owens: You’d think after three hundred years they’d come up with a better rhyme!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.