Hae
Diiskuneiti

TUTUSTU MINUUN – KAKSIKYMMENTÄ KYSYMYSTÄ

Heipparallaa! Sinne ruudun toiselle puolelle on ilmestynyt paljon uusia lukijoita, joten ajattelin kertoa tässä postauksessa vähän tietoiskuja minusta. Tämä kysely on lainattu Meikkiholisti-blogista ja tämä on oiva tapa tutustua minuun 🙂

MITÄ TEET TYÖKSESI NYT JA MITÄ TÖITÄ OLET ENNEN TEHNYT?

Tällä hetkellä työskentelen myyjänä isossa kenkäketjussa – tai työskentelin, kunnes korona vei kaikki työtuntini keväältä. Tässä nyt kovasti pohdin, että mitä seuraavaksi ja selailen päivittäin työpaikkoja. Olen tehnyt paljon töitä myyjänä eri liikkeissä ja lisäksi olen ollut mukana kulttuurialalla monelaisissa projekteissa sekä olen toiminut myös lastenhoitajana! Paras työpaikkani on ehdottomasti ollut Muumimaailma jossa toimin vuoropäällikkönä Nipsun-myymälässä. Olen kirjoittanut tänne blogiin myös kauheimmista työpaikoistani – niistä jotka eivät ole edes päässeet ollenkaan edes ansioluettelooni. Kyseisen artikkelin pääset lukemaan tästä.

MIKÄ OLET KOULUTUKSELTASI?

Olen valmistunut merkonomiksi 2006 ja kulttuurituottajaksi 2015.

MILLAINEN ON UNELMIESI TYÖPAIKKA?

Hyvä työilmapiiri on kaikista tärkeintä. Ja se, että arvostetaan työntekijänä ja annetaan palautetta ja tsempataan – eikä jätetä yksin. Haaveilen omasta yrityksestä – olisipa ihanaa jos olisi vaikka joku oma Muumi-kauppa 😀

MITKÄ OVAT SEURAAVAN VIIDEN VUODEN TAVOITTEESI?

Vakituinen työpaikka ja joku ihana uusi asunto, jossa olisi oma piha. Haaveilen myös kissasta ja siitä, että uskaltaisin alkaa taas ajamaan autoa. Mulla on tosiaan ollut jo joku 10-vuoden tauko ajamisesta ja nyt en enää uskalla hypätä rattiin. Haaveilen myös kauheasti (jopa unissani) siitä, että pääsisi taas matkustamaan. Kirjoitan myös parhaillaan lastenkirjaa ja olisi kiva jos saisin sen viiden vuoden sisään valmiiksi 😀

MITÄ HARRASTAT JA TEET VAPAA-AJALLASI?

Diiskuneiti-blogi on minulle rakkain harrastus – rakastan kirjoittamista ja kuvaamista. Tykkään myös katsoa elokuvia ja pelata pleikkaa! Kirjoitinkin juuri ekaa kertaa pelaamisesta ja lempi PS4-peleistä tännekin ja tuon artikkelin voit käydä lukemassa tästä.

MITÄ KATSOT TELEVISIOSTA?

Aamuisin katson Muumeja ja uutiset. Muuten kyllä TV:n katselu on aika vähäistä. Elokuvia tulee katsottua suoratoistopalveluista ja sitten tietty katsotaan miehen kanssa joka päivä Salkkarit. En seuraa oikeastaan mitään sarjoja, paitsi tällä hetkellä olen ihastunut Baywatchiin.

MISTÄ INPIROIDUT?

Ihan mistä vaan! Olen aika luova ja imen itseeni ideoita ja inspiraatiota oikeastaan mistä vaan! Tykkään lukea aikakausilehtiä ja blogeja.

MISTÄ NAUTIT ERITYISEN PALJON?

Tykkään tehdä ruokaa ja syödä 😀 Tällä hetkellä olen keto/vhh ruokavaliolla ja on ihan parasta kokeilla kaikki uusia reseptejä. Voit lukea *tästä lisää miten mun kroppa on reagoinut, kun jätin hiilarit ja sokerit pois ruokavaliosta.

MISSÄ OLET HYVÄ?

Olen hyvä tekemään ruokaa ja huolehtimaan kodista. En tiedä osaanko, mutta ainakin rakastan kirjoittamista.

MITÄ KIELIÄ PUHUT?

Englanti on ainoa kieli joka menee tällä hetkellä. Olen opiskellut saksaa ja ranskaa, mutta koska en ole niitä missään päässyt käyttämään, niin taito on unohtunut tyystin. Asuin lapsena ruotsissa ja aloitin puhumisen ruotsiksi – sitäkään en osaa enää yhtään. Olisi kyllä kiva ainakin saada tuo ruotsin kieli takaisin haltuun.

MISSÄ TAPASIT KUMPPANISI?

Ystävien kautta tai oikeastaan exäni veljen kautta – SOS! 😀

MITÄ TEET, KUN KUKAAN EI NÄE?

Puristelen finnejä ja mustapäitä – se on PARASTA ajanvietettä 😀

VIIMEISIN OSTOKSESI?

Ostin juuri Tokmannilta rairuohoa ja pikkusiskoni kissalle uuden lelun.

MIKÄ ON TÄLLÄ HETKELLÄ SUURIN HAASTEESI?

Suurin haasteeni oli vielä pari viikkoa sitten saada aika riittämään kaikkeen. Nyt kun työt loppuivat kun seinään – ei ole muuta kuin aikaa! Yritän ottaa nyt tästä hetkestä kaiken irti ja keskittyä kirjan kirjoittamiseen, blogiin ja kaikkeen sellaiseen mihin ennen ei ole ollut tarpeaksi aikaa. Haluan siivota koko kodin ja käydä kaikki kaapit läpi. Haluan aloittaa kävelyharrastuksen ja tehdä kaikkea luovaa ja nähdä perhettä ja ystäviä koronan sallimissa rajoissa.

MITÄ BLOGEJA TAI SOME-TILEJÄ SEURAAT?

Luen paljon Vaikuttajamedian blogeja ja katson päivittäin Instagramissa muiden stooreja. Instagramissa mun suosikkitilejä on mm. Sara Sieppi, Rosanna Kulju, Jelly Devote, Kate Hudson, Sarah Michelle Gellar yms. ja tykkään myös seurata kaikkia mammabloggaajia – vaikka itselläni ei ole edes lapsia esim. Iidan Matkassa -tili on ihan huippu 😀

MIKÄ ON SUURIN UNELMASI TÄLLÄ HETKELLÄ?

Voittaa lotossa ja ostaa joku ihana omakotitalo Kakskerrasta.

JOS SINUN OLISI PAKKO VALITA UUSI AMMATTI, NIIN MIKÄ SE OLISI?

Nyt korona-aikana mun ammatit tuntuvat olevan juuri niitä joiden alalla ei ole töitä. Voisin siis olla nyt mielelläni vaikka koodari 😀

ELÄMÄSI TÄHÄN MENNESSÄ UPEIN KOKEMUS?

No aika vaikea sanoa mitään yhtä kokemusta, mutta reissut ja seikkailut ulkomailla ovat olleet mieleenpainuvimpia juttuja ja sen takia minulla onkin ihan kauhea ikävä reissaamaan.

MITÄ PELKÄÄT?

Pelkään yli kaiken hämähäkkejä ja syvää tummaa vettä.

MITÄ AIOT TEHDÄ, KUN OLET VASTANNUT NÄIHIN KAIKKIIN KYSYMYKSIIN?

Täytyy laittaa pyykinpesukone päälle ja alkaa tehdä sapuskaa – mies tulee kohta töistä kotiin. Ajattelin tehdä tänään possu-halloumiwokkia.

NYT SAA KYSYÄ!

Jos haluat tietää jotain minusta – niin jätä kysymys alle ja minä vastaan 🙂

LUE MYÖS:

MIEHENI KERTOO MILLAINEN OLEN

TYKÄTYIMMÄT INSTAGRAM-KUVAT JA TARINAT NIIDEN TAKAA 2020

KULUNEEN VUOSIKYMMENEN HUIPPUKOHDAT

7 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Muumit on selkeesti osa sun elämää 🙂

 2. Marjo kirjoitti:

  Hauska haaste – ehkä tähän täytyy joskus tarttua itsekin 🙂
  Kiva oli saada tietää sinusta enemmän juttuja. Minua huvitti tuo kysymys
  ”Mitä teet kun kukaan ei näe?” Joskus kieltämättä teen tuota itsekin 😀

  https://www.marjonmatkassa.fi/

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tää kyseli oli niin hauska vastailla sekä lukea mitä muut ovat vastailleet 🙂

 4. Marjut kirjoitti:

  Mun on pitänyt tehdä kans tällainen vastaavanlainen jo kauan. Näitä on kiva lukea ja aina tutustuu vähän enemmän. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *