Hae
Diiskuneiti

ESSENCEN JOULUKALENTERIN UNBOXING 2018

*Sisältää mainoslinkkejä

*Joulukalenteri on saatu PR-näytteenä.

Essencen joulukalenteri tuli ja meni – nimittäin se myytiin taas kaikkialta loppuun ennätysajassa. Blogin Facebook-tilillä olen vinkannut pitkin marraskuuta, että mistä kalenteria vielä saa, mutta monet teistä laittoivat minulle viestiä – että loppu on kaikkialta. Tätä kalenteria pitäisi tehdä isommat määrät, koska halukkaita joulukalenterin ostajia kyllä riittäisi, enkä yhtään ihmettele sillä essencen joulukalenterin hinta-laatusuhde on kyllä ihan bueno ja tänä vuonna kalenterin sai itselleen 29,90€ hintaan.

Itse sain joulukalenterin PR-näytteenä marraskuun alussa, mutta se oli jo silloin loppu melkein kaikkialta. Ajattelin, että mun on aivan turha tehdä unboxingia ollenkaan, mutta sitten tuumisin, että ehkä kuitenkin monia kiinnostaa mitä tämän vuoden joulukalenteri sisältää, vaikka kalenteria ei olisi saanutkaan – ja hei ensi vuonna sitten kärppänä hoodeilla 😀

Joulukalenterin ulkonäkö on todella suloinen, joten sitä kehtaa kyllä pitää näytillä lipaston päällä vieraidenkin nähtävänä. Teemana on ihana jouluinen luistinrata / huvipuisto ja joulukalenteri on muista kosmetiikkakalentereista poiketen pahvilaatikon mallinen. Kalenterissa on seitsemän luukkua, ja niiden sisältä paljastuu numeroidut pikkulaatikot. Kun yhden numeroidun laatikon ottaa ulos kalenterista sen tilalle liukuu automaattisesti seuraava laatikko. Mulla kesti vähän aikaa tajuta, miten kalenteri toimii, koska se ei ole perinteinen luukkukalenteri, mutta hei blondi selvitti tämänkin testin 😀

Kaikki tuotteet ovat normaalikokoisia ja ns. matkakokoisia tuotteita kalenteri ei sisällä laisinkaan. Jokainen tuote on valittu essencen suosituimpien tuotteiden valikoimasta ja kalenterista tulevissa tuotteissa on uniikki design eli kaikki kalenterista tulevat tuotteet saattavat olla erinäköisiä markettimyynnissä.

Kaikki tuotteet tulevat omissa söpöissä minilaatikoissa, jotka ovat suunniteltu sillä tapaa, että niihin voi paketoida pieniä joululahjoja – joten kierrätys kunniaan. Kalenterin mukana tulee 24 joulutarraa, jotka voi liimata laatikoissa olevien numeroiden päälle ja näin lahjan saaja ei tajua, että paketti on otettu uusiokäyttöön joulukalenterista – kuinka kätevää 🙂

Joulukalenterin sisältö:

 • Super Curl ripsiä tuuheuttava ripsiväri 8ml.
 • 24h + vedenkestävä kulmakynä.
 • Valkoinen silmänrajauskynä.
 • Smoothie Gloss huulivoide.
 • Ultra Last huulipuna sävyssä 08.
 • Glow To Go highlighter paletti
 • Kiss The Penguin huulipuna.
 • 5 kpl mini kynsilakkaa eri sävyissä.
 • Super Rich & Super Soft käsivoide 5ml.
 • Poskipuna / Contouring sivellin (lyhytvartinen).
 • Paketti siveltimien suojapusseja. Siveltimet voi matkustaessa laittaa suojaverkkoon. Sopii hyvin myös siveltimien pesun jälkeen, ettei harjakset ala töröttämään joka suuntaan.
 • Cut Out tarrat kynsikuvioiden tekemiseen.
 • 2 kpl ponnaria.
 • Fame kynsipuuteri (glitter taputetaan kostean kynsilakan päälle).
 • Paketti ihotatuointeja.
 • 3kpl mini joulukortteja / pakettikortteja.
 • Pieni kosmetiikkapussi.
 • Kynsiviila.
 • Paketti kynsitarroja.
 • 24 kpl paketti jouluisia pakettitarroja.

Arvostelu

Mä olin suoraan sanoen vähän pettynyt siihen, kuinka vähän itse meikkejä joulukalenterista tuli. Meikkejä olivat ripsari, higlighter-paletti, kulmakynä, silmänrajauskynä + 2 huulipunaa ja 1 huulivoide. Olisin toivonut enemmän meikkejä esim. luomivärejä. Olen aika kova kynsilakka-addikti, joten  iloinen yllätys oli se, että erilaisia kynsilakkoja tuli yhteensä 5 kappaletta ja kaikki nämä pääsevät kyllä käyttöön. Kalenterissa oli minun mielestäni liikaa aikuiselle turhaa krääsää, kuten tatuoinnit, ponnarit, kynsitarrat sekä joulutarrat. En ehkä ostaisi tätä itselleni, mutta esim. teini-ikäiselle siskolleni tämä olisi ihan totaalinen hitti. Rakastan essencen tuotteita, mutta joulukalenteri ei ollut ehkä kohderyhmältään suunniteltu ihan 30+ vuotiaille 😀

Mistä essencen tuotteita voi ostaa?

Tällä hetkellä Citymarketit ja Tokmanni myyvät essencen tuotteita. Hyllyt notkuvat aika usein tyhjyyttään ja itse olenkin tilannut essencen meikit aina suoraan *Tokmannin verkkokaupasta. Essencen suomenkielisiltä nettisivuilta näkee kätevästi essencen koko valikoiman ja tuotetiedot.

Ihanaa joulun odotusta kaikille 🙂

10 kommenttia

 1. Eveliina kirjoitti:

  Kovin kauniin näköinen kalenteri. Sisältö on sitten toinen juttu vaikka onhan nämä silti ihan hauskoja.

 2. Henna kirjoitti:

  Essencen tuotteiden ulkonäkö on kyllä oikein onnistunut. 🙂 Itse vaan en ole heidän valikoimastaan yhtään itselle sopivaa tuotetta löytänyt! Mutta moni kyllä kehuu merkkiä juuri edullisen hintansa ansioista 🙂

 3. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Mä olen vilkaissut jossain vaiheessa sisällön, mutta koska kalenteri odottaa mulla joulukuutta niin en halua verestellä enää tässä vaiheessa mielikuvia sisällöstä 😀

 4. Sonja Suomela kirjoitti:

  Luin vain ekan kappaleen, koska kalenteri odottaa tuossa pöydällä enkä halua tietää sisältöä 😀 Kohtaa pääsee availemaan luukkuja 🙂

 5. souliina kirjoitti:

  Minä niin tykkään essencen tuotteista ja olen miettinyt josko tämän ostaisin tyttärelleni. Kivoja totteita tuossa kalenterissa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.