Hae
Diiskuneiti

PARHAAT NUORUUSAJAN TV-SARJAT

Mun mielestä 90-, ja 2000-luku oli tv-sarjojen ja elokuvien kulta-aikaa. Jotenkin tuntuu, että nykyään en löydä mitään katsottavaa, vaikka tänä päivänä Netflix, Viaplay, Ruutu, Elisa Viihde yms. suoltaa jatkuvasti uusia sarjoja ulos. Kaipaan niitä vanhoja hömppäsarjoja 15-vuoden takaa, jotka tulevat aina olemaan minulle ne klassikot, jotka muistan varmasti vielä mummonakin. Oliko sinulla silloin joku lempisarja, johon olit joskus kovasti kiintynyt ja ehkä mietit sitä vieläkin? Missä ovat ne kaikki näyttelijät nyt ja miltä he mahtavat nykyään näyttää? Tässä tulee mun ehdottomat suosikit, jotka voisin katsoa koska vain uudelleen!

ARE YOU AFRAID OF THE DARK

Pelkäätkö pimeää -sarja on jäänyt pysyvästi mun mieleen lapsuudesta. Se alkumusiikki ja osa tarinoista kummittelee mun mielessä vieläkin. Löysin sarjan kaikki kaudet muutamia viikkoja sitten Youtubesta ja olen nyt niitä joka päivä katsonut – ja kyllä ne vaan ovat vieläkin aika karmivia. Tämä sarja on varmaan yksi syy, miksi musta tuli suuri kauhuleffojen ystävä. Katso kaikki seasonit täältä!

SISKONI ON NOITA

Alettiin äitin kanssa katsomaan tätä sarjaa yhdessä, kun asuin vielä kotona ja taisin olla silloin ala-asteella. Jäin aivan täysin koukkuun tähän sarjaan, sillä kaikki noita, demoni ja kummitusjutut kiinnostivat minua siihen aikaan todella paljon. Tämä on sellainen sarja, jota en varmasti tule ikinä unohtamaan ja onkin hauskaa seurata Instagramissa sarjan näyttelijöitä ja heidän fiilistelyjään sarjasta. Netflix:istä katsoin muutama vuosi sitten kaikki kaudet uusiksi, mutta nyt valitettavasti sarja on poistunut heidän valikoimista. Mun lempihenkilö sarjasta oli ehdottomasti Piper, vaikka nykyään se olisi ehkä enemmän Phoebe.

FOOTBALLERS WIFES

Nelonen alkoi esittää vuonna 2002 pelinaiset sarjaa. Asuin silloin vielä kotona ja kävin ylä-asteen vikaa luokkaa. Katsottiin aina äidin kanssa kyseistä sarjaa ja mä jäin niin koukkuun siihen. Luksuselämä, kieroilu, hienot vaatteet, meikit ja kampaukset – olin aivan myyty. Rakastuin Chardonnayn roolihahmoon ja Tanya oli aivan best – kunnon bitch! Ostin kaikki pelinaisten kaudet muistaakseni aikoinaan huuto.netistä parilla kympillä ja olen katsonut ne jo monta kertaa uudelleen. Sarjan satunnaisia jaksoja löytyy Youtubesta!

MILE HIGH

Muutin 17-vuotiaana pois kotoa ja kun täytin 18-vuotta pärähti tv:seen Kymppikerho. Se sopi niin hyvin siihen aikaan, kun oli juuri muuttanut ensimmäiseen omaan asuntoon, bilettäminen tuntui elämältä ja kaikki oli uutta ja jännittävää. Kymppikerho ei nyt ehkä antanut kovin hyviä vaikutteita, sillä sarja perustui lähinnä seksiin ja juhlimiseen, mutta kyllä tämä sarja sai minut haaveilemaan lentoemännän ammatista ja siitä, että pääsisi matkustelemaan ja näkemään maailmaa. Tuohon aikaan ei ollut yhtä paljoa halpalentoyhtiöitä, kuin nyt ja silloin Finnairille oli kovat pääsykriteerit. Mulla pääsy lentoemännäksi tyssäsi silloin pituuteen – olen nimittäin hurjat 158cm. Lentoemännän ammatti jäi, mutta sarja on edelleen minulle rakas ja sellainen mitä katson välillä vieläkin, kun haluan aivot narikkaan. Sarjasta tehtiin kaksi kautta ja minulta löytyy molemmat DVD-boksit, joista en suostu luopumaan ikinä. Niin toivon, että tästä tehtäisiin joskus remake. Sarjan jaksoja on ladattu Youtubeen!

Mitkä olivat sun lempisarjoja nuorena ja katsoitko jotain näistä? 🙂

10 kommenttia

 1. Asta B. kirjoitti:

  Me ollaan miehen kanssa mietitty ihan samaa! Jotenkin aiemmin telkkarista tuli paljon enemmän katsottavaa. Muutakin kuin tätä nykyistä sielutonta kuraa… Mun suuria suosikkeja oli O.C. ja Sinkkuelämää, ainakin nyt näin muutaman mainitakseni. Onneksi on molemmat edelleen kotona dvd:llä <3

 2. hannamariav kirjoitti:

  Minen koskaan näistä katsonut kunnolla kuin tuoa Siskoni on noita -sarjaa, sillä Salkkarit oli ihan ykkösjuttu meidän taloudessa 😀 Myös NCIS ja muut tuontyyliset ohjelmat oli ihan parhaita jo nuorena, mutta nekin on nyt jääneet. Suoratoistopalvelut ja Youtube vie kyllä nykyään oman aikansa ja tuntuu että sarjoja tulee joka tuutista.

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Salkkarit oli meilläkin kova, mutta se kyllä jäi täysin. Jossain kohtaa rakastin kesällä tulleen Summerin teinisarjoja, kuten S Club 7 ja The Tribe 🙂

 3. Helena kirjoitti:

  Voi toit postauksella nuoruusajat mieleen. Kattelin nuoruudessa paljon tota Siskoni on noita sarjaa ja se oli yks mun lemppareista ?. Kivan piristävä postaus.

 4. Johanna Huuhtanen kirjoitti:

  Mulle ei ollut näistä tuttu mikään muu kuin Siskoni on noita, mutta nyt, kun oon katsonut Netflixista uutta Sabrina teininoitaa, oon kaivannut sitä vanhaa sarjaa 😀 Samoin oon alkanut fiilistelemään uudelleen Täydellisiä naisia ja ihmettelen miten niidenkin alkuvuosista on jo niin kauan. Eli ymmärrän kyllä tän fiilistelyn ja kaipauksen 😀

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Sabrina teininoita oli kyllä myös yksi suosikeistani. Tuo Netflixin uusi Sabrina oli minulle ehkä vähän liian ahdistava 😀

 5. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Näistä tuo ”Siskoni on noita” oli ehdottomasti omiakin lemppareitani! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.