Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

THE BODY SHOP: AVATUT JOULUKALENTERIN LUUKUT 21-25

Kaupallinen yhteistyö: The Body Shop

Joulukuu alkaa olemaan lopuillaan ja viimeisetkin luukut ihanasta The Body Shopin joulukalenterista on nyt avattu. Minulla oli Ultimate -joulukalenteri ja esittelen nyt mitä viimeisistä luukuista 21-25 paljastui.

PS. kurkkaa myös avatut luukut 1-5 ja 6-11 ja 12-20.

ALMOND MILK & HONEY VARTALOVOI

Tämä ihanan tuoksuinen vartalovoi tuli normaalissa tuotekoossa. Voide on todella täyteläistä ja se rauhoittaa, kosteuttaa, suojaa sekä kuivaa herkkää ihoa. Vartalovoi pitää ihon kosteutettuna 48 tunnin ajan – eli ihan mielettömän pitkään! Voide on ihan mahtava varsinkin nyt talvella, sillä se rauhoittaa kutisevaa ja kuivaa ihoa. Itselläni varsinkin sääret kuivuvat ihan kamalasti, kun ilma on mitä on. Almond Milk & Honey -tuotteet on suunniteltu erityisesti herkälle, kuivalle iholle.

KAMOMILLA PUHDISTUSVOI

Tällä puhdistusvoiteella voi putsata silmämeikit sekä muut ihon epäpuhtaudet. Voide levitetään kuiville kasvoille ja se hierotaan iholle pyörivin liikkein. Itse olen pessyt kasvot normaalisti, mutta voiteen voi myös pyyhkiä pois märällä vanulapulla.

PS. tuote kaikille ihotyypeille ja myös piilolinssien käyttäjille.

HAVAIJILAINEN KUKUI VARTALOVOIDE

Tämä Hawaiian luksusvoide oli melkoinen yllätys sekä ihan uusi tuttavuus minulle. The Body Shopin sivuilla kerrotaan, että Havaijilaiset naiset ovat sukupolvien ajan altistuneet ankaralle auringolle ja käyttävät kukuiöljyä ihonsa hoitamiseen. Se on poikkeuksellisen kosteuttava, palauttaa ihon kimmoisuuden, ravitsee sitä ja jättää sen hehkuvaksi. Voide tuoksuu ihan aurinkolomalta ja ajattelin säästää tämän luksusvoiteen kesäksi.

SAASTEILTA SUOJAAVA JAPANILAINEN MATCHA TEE NAAMIO

Jouluaaton luukusta tuli tämä iso purnukka Matcha Tee -naamiota. Katsoin, että The Body Shopin verkkokaupassa tuote maksaa 29,50€, joten aika arvokas tuote paljastui taas kalenterista. Matcha Tee syväpuhdistaa ja kuorii iholta pois likaa, ilmansaasteita ja kuolleita ihosoluja. Naamio ehkäisee ihon vanhemista, joten tämä oli taas täydellinen tuote minulle. Mielenkiintoista naamiossa on se, että se lupaa ehkäistä likaa ja ilmansaasteita kiinnittymästä ihoon. Tuote jää ehdottomasti käyttööni ja lupaan raportoida sen vaikutuksista myöhemmin lisää.

Joulukalenterin 25. päivän luukusta tuli noppa, jolla joulukalenterista sai tehtyä hauskan pelin. Mulla on jotenkin kauhean haikea olo, kun joulukalenteri loppui ja joulu on ohi, mutta nyt on aika suunnata katse ja ajatukset uuteen vuoteen 2018! Kirjoitan vielä seuraavassa artikkelissa lopullisen arvostelun tästä The Body Shopin Ultimate -kalenterista, jossa esittelen plussat, miinukset sekä kerron ostaisinko kalenterin myös ensi vuonna.

Toivottavasti kaikilla oli ihana ja tunnelmallinen joulu. Toivotan kaikille hyviä välipäiviä ja lopullinen kalenterin arvostelu ilmestyy pian! 🙂

Kaupallinen yhteistyö: The Body Shop

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.