Hae
Diiskuneiti

HUHTIKUUN NETFLIX-SUOSIKKI: THE WINDSORS

Tervetuloa kuukauden Netflix-suosikin pariin. Katson paljon Netflixin ja Viaplayn valikoimaa ja jaan tästä lähtien täällä blogissa aina kuukauden suosikkini, jotta tekin voisitte löytää uutta kivaa katsottavaa. Tykkään lähinnä kaikesta hömpästä ja kauhuleffat ovat kiehtoneet minua aina. Eli mitään kovin vakavia suosituksia minulta ei saa, mutta jos haluat heittää aivot narikkaan, niin nämä minun suosikkini ovat hyviä siihen tarkoitukseen.

MAALISKUUN-SUOSIKKI: THE WINDSORS

Katsoin joskus aikoinaan The Windsors -sarjaa jo YLE-areenalta ja onneksi se löytyy nykyään myös Netflixin valikoimasta. Jos tykkäät vähän rankemmasta huumorista, niin tämä sarja on ehdottomasti sulle. Sarja kertoo englannin kuninkaallisesta perheestä. Prinssi Harry ei osaa lukea, Camilla punoaa jatkuvasti juonia, Kate yrittää selviytyä kuninkaallisista tehtävistään ja Prinssi William tekee sankaritekoja kuuramaalla mm. paikallisen pizzerian vessaa. Katen sisko Pippa on sarjassa pahis ja hän yrittää kateellisena iskeä prinssi Harryn, jotta hän pääsisi myös siskonsa tavoin kuninkaalliseen perheeseen. Kate ja Pippa ovat koko ajan käsirysyssä ja Pippa langettaa mm. Katen päälle mustalaiskirouksen. Prinssi Andrewn ja Fergien tyttäret Eugenie ja Beatrice yrittävät löytää paikkaansa kuninkaallisessa perheessä ja varojen huvetessa he joutuvat miettimään oikeiden töiden aloittamista.

JUONI

Jokaisessa jaksossa on oma tarinansa ja millään niistä ei ole päätä eikä häntää. Sarjassa käsitellään todella ronskisti kuninkaallista elämää ja sarjan edetessä mukaan tulevat myös Prinsessa Anne, Meghan Markle, Theresa May ja Donald Trump. Pippa yrittää koko sarjan ajan saada Prinssi Harrya itselleen ja Camilla yrittää tehdä kaikkensa, jotta Prinssi Charlesista tulisi kuningas ja hänestä kuningatar. Kate pohtii paikkaansa kuninkaallisessa perheessä ja joutuu jatkuvasti Pippan kiusaamaksi. Meghan haluaa muuttaa Kanadaan, mutta Harry ei tiedä missä Kanada sijaitsee. Harrya tuntuu kiinnostavan elämässä lähinnä oluen juonti ja värityskirjat. Uusimmassa kaudessa käydään myös räävittömästi läpi Prinssi Andrewn seksiskandaalia ja ystävyyttään Jeffrey Epsteiniin. Donald Trump yrittää jatkuvasti liehitellä Camillaa, mutta valitettavasti Trump ei ole enää kykeväinen petipuuhiin 😀

KAUDET JA JAKSOT

Sarja sopii mainiosti kuninkaallisista ja brittikulttuurista kiinnostuneille. Sarja on ilkeä ja räävitön, joten sarja on tarkoitettu täysin viihteeksi ja aivot narikkaan katseltavaksi. Itse olen aina ollut kiinnostunut englannin kuninkaallisista, joten sarja oli minulle todella mieluinen. Viime viikolla katsottavaksi tuli sarjan kolmas tuotankokausi, jonka ahmisin pois alta yhdessä päivässä. Luin joskus lehdestä, että kuninkaallisesta perheestä ainakin Kate ja William katsovat mielellään tätä sarjaa ja ovat saaneet siitä hyvät naurut. Pointsit siis heille, etteivät ole tiukkapipoja. Omat suosikkihahmoni sarjassa ovat Kate, Pippa ja Harry. Camillasta mulla tulee tosi paljon mieleen Pelinaiset -sarjan Tanya.

Jos et ole hienohelma ja musta huumori uppoaa, niin sarjaa pääset katsomaan täältä. Onko joku teistä katsonut tämän sarjan ja mitä te tykkäsitte siitä? 🙂

Kuvat: Netflix.

 

LUE MYÖS:

TOP 5: PARHAAT HÄÄELOKUVAT

KAUHUKESKIVIIKKO: DRAG ME TO HELL

MAALISKUUN NETFLIX-SUOSIKKI: HYYTÄVÄÄ KYYTIÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *