Hae
Diiskuneiti

NIVEAN JOULUKALENTERI 2021

*Sisältää mainoslinkkejä

*Joulukalenteri saatu PR-lahjana.

Mulla oli viime vuonna ekaa kertaa Nivean joulukalenteri ja se oli todella ihana. Kaikki joulukalenterista tulleet tuotteet olivat sellaisia, joita olisin muutenkin kaupasta ostanut, joten kalenteri oli oikeasti hyödyllinen. Pidän Nivean tuotteista, koska ne ovat laadukkaita ja toimivia, mutta silti ihanan edullisia. Ostin viime jouluna myös Ritualsin joulukalenterin, joka oli tuplat kalliimpi verrattuna Nivean kalenteriin Rituals-kalenterin sisältö oli todellinen pettymys – eli hinta ei kerro aina kaikkea, sillä Nivean puolet edullisempi kalenteri päihitti Ritualsin ihan mennen tullen. *Nivean joulukalenteri sisältää 24 luukkua ja kalenterin kuvitus on todella suloinen. Nivean joulutalossa tontut koristelevat pihaa ja metsän eläimet ihastelevat tonttujen touhuja. Sisällä joulutalossa joulupukki on mennyt kylpyyn ja tonttujen kissa ottaa nokosia sohvalla. Yksityiskohtia on mukava tutkia ja kalenterin ulkoasu saa kyllä joulumoodin täysillä päälle 🙂

 • Sisältää NIVEAN ja Labellon suosituimpia tuotteita.
 • 14 täysikokoista tuotetta ja 10 muuta tuotetta.
 • Tuotteita kasvoille, vartalolle ja huulille, erilaisia kasvonaamiota (myös sheet maskeja), dödöjä, kuorintavoiteita, meikinpoistoainetta, silmänympärysvoidetta ja meikinpoistoliinoja yms!

Kalenterin sisältö vaikuttaa tänäkin vuonna todella hyvältä ja uskon, että itselläni nämä kaikki tulevat varmasti käyttöön (alempana paljastan kalenterin kaikki tuotteet). Nivean joulukalenteri myytiin viime vuonna ennätysnopeasti loppuun verkkokaupoista ja sitä jäi vain marketeista ostettavaksi. Eli jos haluat tänä vuonna Nivean joulukalenterin, niin nyt kannattaa toimia!

HINTA JA SAATAVUUS

Tänä jouluna kalenteri maksaa 49,90€ ja sen voi tilata vielä ainakin Lykon -verkkokaupasta *tästä. Katsoin, että monesta verkkokaupasta se oli jo loppuunmyyty! Lokakuusta kalenteri ilmestyy myös Prisman, Citymarketin, Tokmannin, Sokoksen ja Stockmannin hyllyille (markettien hinnat saattavat olla korkeammat kuin Lykon).

Seuraavaksi paljastan koko joulukalenterin sisällön, joten jos et halua pilata yllätystä, niin nyt kannattaa lopettaa lukeminen. Tulen avaamaan tuttuun tapaan joulukalenterin jokaisen luukun Instagramin stoorien puolella joulukuussa. Eli kannattaa laittaa Instagramissa seurantaan kanavani @diiskuneiti.

Joulukalenterin sisältö

 • Nivea Soft -kosteusvoide.
 • Bye Bye Dry Skin -kasvonaamio (2kpl).
 • Refreshing -päivävoide.
 • Creme -kosteusvoide.
 • Dry Comfort Roll-on dödö.
 • Black & White Roll-on dödö.
 • Rich Nourishing -vartalovoide.
 • Creme Soft Mini -suihkugeeli.
 • Labello Original -huulivoide.
 • Labello Blackberry Shine -huulivoide.
 • Labello Hydro Care -huulivoide.
 • Natural Radiance -kasvonaamio.
 • Urban Skin Peel Off -kasvonaamio.
 • Urban Skin Detox -kasvonaamio.
 • MicellAIR Expert -silmämeikinpoistoaine.
 • Labello Pearly Shine -huulivoide
 • Refreshing -puhdistusliinat.
 • Q10 -silmänympärysvoide.
 • Piparimuotti.
 • Lasinen kynsiviila.
 • Meikkisieni.
 • Kynsiharja.
 • Puhelinlanka-ponnarit (2kpl).
 • Saippuapussi.

Eikö olekin suloinen joulukalenteri? Tämä on myös täydellinen lahjaidea ennakkoon siskolle, äitille, mummille yms! Klikkaa itsesi joulukalenteri ostoksille *tästä!

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

ESSENCEN JOULUKALENTERIT 2021

IHANIMMAT JOULUAIHEISET KIRJAT

MUISTILISTA TURVALLISILLE LELUOSTOKSILLE

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.