Hae
Diiskuneiti

JOULUNA TÖISSÄ? VINKKEJÄ JOULUFIILIKSEN METSÄSTÄMISEEN

Oletko joulupyhinä töissä yhden tai useamman päivän? Olen itse viettänyt monta aattoa töissä aikaisempina vuosina ja nyt kun kauppojen aukiolot vapautuivat voivat jotkin kaupat olla auki koko joulun, jopa 22 saakka! Mun mielestä riittäisi, että 24.12-26.12 olisi joka putiikki kiinni ja kaikki saisivat nauttia joulusta läheistensä kanssa. Vaikka jouluna töissä oleminen saattaa harmittaa, niin ei siihen harmitukseen kannata jäädä vellomaan, sillä tässä tulee vinkkejä miten voit päästä joulutunnelmiin, vaikka olisitkin töissä.

JOULUMUSIIKKI

Kuuntele työmatkalla joulubiisejä ja ihaile työmatkan aikana tunnelmallisia valoja ja koristuksia. Spotifystä löytyy kiva joulu -biisilista, johon on sekoitettu uusia, vanhoja, ulkomaisia ja kotimaisia joulubiisejä, näppää Spotify auki tästä!

JOULUISET EVÄÄT

Ota töihin mukaan jouluherkkuja! Pakkaa itsellesi mukaan jouluista ruokaa, konvehtirasia ja vaikka glögiä tai ihan mistä vain tykkäät. Mutustele tauolla tai ota taskuun pari paperikonvehtia 😉

KAHVITAUKO

Soita kahvi- tai ruokatauolla nopea videopuhelu rakkaillesi ja pääset siirtymään virtuaalisesti muiden joulurientoihin hetkeksi mukaan.

TYÖPÄIVÄN JÄLKEEN

Valmista kotona itsellesi herkkuateria tai käy suoraan töiden jälkeen herkuttelemassa perheen tai sukulaisten luona. Jos kukaan läheisistäsi ei asu samassa kaupungissa kuin sinä itse, niin suosittelen valmistamaan herkkuaterian jääkaappiin odottelemaan jo edellisenä iltana, niin pääset suoraan työpäivän jälkeen herkuttelemaan.

YÖKIRKKO

Käy illalla joulukirkossa, josta saat taatusti joulumieltä. Jos kirkko ei kiinnosta, niin tee pieni kävelylenkki kaupungissa.

JOULUINEN ELOKUVA

Käperry glögimukin kanssa sohvan pohjalle ja laita telkkarista pyörimään jokin ihana joululeffa. Oma suosikki joululeffani kautta aikojen on Rakkautta vain (Love Actually). Suosittelen tätä leffaa todella lämpimästi, siinä on monta ihanaa tarinaa nidottu samaan elokuvaan ja se on todella jouluinen.

Toivotan kaikille lukijoilleni oikein tunnelmallista ja ihanaa joulunaikaa! Kertokaa ihmeessä teidänkin vinkkejä miten viettää joulua, kun on töissä 🙂

3 kommenttia

  1. Tonttu kirjoitti:

    Osalle joulutyöt tuovat tervetullutta helpotusta yksinäiseen jouluun. Kaikilla ei ole perhettä tai yleensäkään ketään kenen kanssa joulua viettäisi. Luojan kiitos saan itse olla töissä koko joulun, silti hiljaiset yksinäiset joulun illat kotona tulevat taas olemaan aika ahdistavia

  2. Tonttu kirjoitti:

    Joillekin joulutyöt tuovat tervetulleen helpotuksen yksinäiseen jouluun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *