Hae
Diiskuneiti

TESTISSÄ: IDA WARG BEAUTY – VEGAANINEN REPAIR-SARJA HIUKSILLE

*Sisältää mainoslinkkejä

*IDA WARG BEAUTYN vegaaniset kauneustuotteet tulevat naapuristamme ruotsista ja niiden takana seisoo Ida Warg, joka on yksi Ruotsin suosituimmista influencereista. Täytyy myöntää, että Ida oli minulle tuntematon nimi ennen tähän sarjaan tutustumista, sillä hirveästi ei tule seurattua naapurimaan vaikuttajia. Tuotteet ovat 100% vegaanisia ja mahtavaa on se, että ne ovat myös kohtuuhintaisia. Idan tuotesarjaan kuuluvat hiustenhoitotuotteiden lisäksi myös itseruskettavat. Sain PR-toimistolta testiin Idan repair-hiustenhoitosarjan tuotteita, kiitos Why Or Not PR! Olisin saanut myös itseruskettavia kokeiluun, mutta muutaman itserusketus-katastrofin jälkeen kierrän jatkossa kaikki itseruskettavat kaukaa – epäonnistun niiden kanssa aina lol ja olen ihan tyytyväinen luonnolliseen ihonväriini. Olen nyt näitä shampoita ja hoitoaineita muutaman viikon käyttänyt ja nyt on aika raportoida niistä täällä blogissa 🙂

REPAIR SHAMPOO JA HOITOAINE

Repair-sarja on tarkoitettu vaurioituneille ja kuiville hiuksille. Yritän tällä hetkellä kasvattaa omaa hiusväriä takaisin ja hiukset tuntuvat olevan nyt huonommassa kunnossa kuin värjättynä, joten tämmöisille kunnolla hoitaville shampoille ja hoitoaineille on nyt todella käyttöä. Ida Wargin hiustenhoito sarjaan kuuluvat repair-, moisture-, everyday-, ja hopeashampoo tuotesarjat. Jokaiseen sarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine, hiusnaamio ja kertakäyttöinen tehonaamio.

Repair-sarja sisältää leväuutetta, joka hoitaa ja korjaa hiusta syvältä. Shampoo on todella kermaista ja se tuoksuu kukkakaupalta eli mukana on freesiaa, patsulia ja arabianjasmiinia. Shampoo ja hoitoaine ovat olleet todella toimiva kombo. Nyt varsinkin, kun minulla on todella kuivat hiukset, niin olen saanut näistä suuresti apua hiusten kosteuttamiseen. Shampoo antaa hiuksille luonnollista vahvuutta ja elinvoimaa. Hoitoaine tekee hiuksista ihanan pehmeät ja helposti harjattavat.

Repair Duo 250 ml + 250 ml| 30,50€ | Osta *täältä!

PS. tuotteista on saatavilla myös jättikoot. Kurkkaa ne *tästä.

KORJAAVA HIUSNAAMIO

Itse käytän hiusnaamioita viikottain ja tämä Idan repair-mask oli oikein toimiva tuote itselleni. Naamio tulee isossa purkissa ja se sisältää leväuutetta ja sheavoita. Hiusnaamiota kannattaa käyttää silloin, kun hiukset tuntuvat kuivilta. Itse käytän hiusnaamioita kerran viikossa eli joka toisella pesukerralla. Hiusnaamio hierotaan pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin ja sen annetaan vaikuttaa 10 minuuttia. Itse en ikinä jaksa hengailla pyyhe päällä suihkun jälkeen ja mennä vielä takaisin suihkuun pesemään uudestaan hiukset, joten olen usein levittänyt naamion jo ennen suihkuun menoa hiusten latvoihin. Olen kokenut tuon tavan erittäin toimivaksi.  Saunapäivinä toki jaksan hengailla naamio hiuksissa vaikka puolituntia, mutta nyt koronan takia en ole päässyt kahteen kuukauteen saunaan, yhyyh! Naamio tekee hiuksista todella pehmeät ja kaikinpuolin ihanan tuntuiset ja terveen oloiset.

Repair Mask 300 ml | 16,90€ | Osta *täältä!

KORJAAVA TEHOHOITO

Tämä korjaava tehohoito myydään kangasnaamioiden tapaan kertakäyttöisessä pakkauksessa. Pakkaus on erittäin kätevä ostaa mukaan vaikka reissulle jos ei halua raahata mukaan isoa purkkia hiusnaamiota, mutta haluaisi tehdä hiusnaamion edes yhden kerran reissun aikana. Tämä tehohoito on vielä hieman tehokkaampi kuin pelkkä hiusnaamio, sillä se sisältää vehnäproteiinia, joka vahvistaa hiusten rakennetta sekä rapsiöljyjä, jonka tehtävänä ehkäistä kaksihaaraisten syntymistä sekä taltuttaa hiusten pörröisyyttä. Tehohoito sopii erinomaisesti myös värjätyille hiuksille. Tuote hierotaan pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin ja 15 minuutin jälkeen sen voi pestä pois.

One Time Mask Intensive Repair Mask 59 ml | 5,90€ | Osta *täältä!

Tykkäsin kyllä näistä Ida Wargin tuotteista kovasti, koska ne tekivät hiuksista todella puhtaat, kiiltävät ja pehmeät. Parasta on, että sarja on vegaaninen ja cruelty free. Voisin ehdottomasti ostaa Idan tuotteita myös jatkossa. Mulla tuli hirveästi mieleen näistä tuotteista vegaaninen Budgie-sarja, joka tulee myös Ruotsista. Budgie on mun lemppari shampoomerkki tällä hetkellä ja tämä Ida Wargin sarja on kyllä hyvä kilpailija sille 😉

SHOPPAILEMAAN:

Lyko.fi verkkokaupassa on nyt kaikki Ida Wargin tuotteet -20%. Päivitä shampoohylly ja hyppää ostoksille *tästä.

 

LUE MYÖS:

TESTISSÄ: UUDET BUDGIEN VEGAANISET HIUSTENHOITOTUOTTEET

TESTISSÄ: EDULLINEN LUONNONKOSMETIIKKAMERKKI – ORGANIC SHOP

TESTISSÄ: GYADAN UUSI SPIRULINA-LEVÄÄ SISÄLTÄVÄ HIUSTENHOITOSARJA

 

 

 

 

 

9 kommenttia

  1. Henna kirjoitti:

    Ihan uusi tuotemerkki itselle! Tuo hiusnaamio saattaa jopa lähteä testaukseen saakka 🙂

  2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    En ole näistä aiemmin kuullutkaan, mutta vaikuttavat mielenkiintoisilta 🙂

  3. villananna kirjoitti:

    Onko pullo kierrätettävä? Mistä tehty?

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  4. tuulanneli kirjoitti:

    Ihan uusi tuotesarja minulle mutta mielenkiintoinen!

  5. Carmen kirjoitti:

    Ostin tämän paljon kehutun tehohoidon hiuksille. Minulla on värjätyt,pitkät ja kuiva latvaiset hiukset, joten tuli tarpeeseen… tai niin luulin. En tiedä mitä tein väärin, vai voiko tässä väärin edes tehdä. Ensimmäisen hoidon jälkeen hiukset tuntuivat tosi pehmeältä ja märkänä heti pesun jälkeen oli helppo saada setvittyä. Mutta jo seuraavana päivänä illalla hiukset oli niin sähköiset että oli pakko pistää nutturalle ja seuraavana iltana sain suoristella takkuja 10min, oli ihan söheröö tukka.
    En tiedä mitä tapahtui mutta minun hiuksiin tämä ei tehonnut kun heti pesun jälkeen tuntui hyvältä ja tuoksu todella on ”syötävän” hyvä . Eli vaihtoon meni ja taas etsin sitä oikeasti tehokasta. Pettynyt ?

    • Diiskuneiti kirjoitti:

      Onpa ikävä kuulla! Tämä ei sitten vaan ollut sopiva sinun hiuslaadullesi. Voin suositella lämpimästi Sebastian Professional Dark Oil -sarjan hoitoaineita. Ne ovat ehkä parhaita joita olen tähän mennessä kokeillut ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *