Hae
Diiskuneiti

TOP 3: SYYSKUUN LUETUIMMAT POSTAUKSET 2019

Kylläpäs syyskuu pyyhkäisi nopeasti ohi. Mua vähän jopa pelottaa miten nopeasti kuukaudet vaan kuluu. Mä pidän syksystä ja syyskuu oli mulle kiva kuukausi. Treffasin paljon ystävien kanssa, vietiin aikaa pikkusiskon kanssa ja päätin raivata kaikki turhat tavarat ja viedä ne kirpputorille. Kirpparilta sain mukavasti taskurahaa noin 170€. Kuun lopussa matkustin mammani luokse Uuteenkaupunkiin ja vietin siellä kolme päivää. Viimeinen päivä syyskuuta palatessani kotiin Uudestakaupungista sain musertavan puhelun, että meidän Vaikuttajamedian Eve oli menehtynyt. Olin juuri silloin linja-autossa ja en voinut välttyä itkulta ja sain ihmetteleviä katseita. Syyskuu sai todella surullisen päätöksen 🙁

1. MUUMIEN IHANIMMAT MIETELAUSEET

Yllätys, yllätys – Muumi postaus oli myös syyskuussa blogini luetuin juttu. Se taitaa ollakin blogini kaikkien aikojen suosituin artikkeli. Onko joku menossa nyt lokakuussa Muumimaailman syksyn tapahtumaan ”Taikuri ja kadonnut kuningasrubiini”?

Lue artikkeli tästä!

2. RESEPTI: HELPPO JA MAUKAS JAUHELIHA-RIISIVUOKA

Syyskuussa googletettiin hirveästi ruokareseptejä. Selkeästi kun kesä loppui ja arki alkoi, niin monet kaipasivat uusia reseptejä ruokapöytään. Tämä maidoton ja gluteeniton jauheliha-riisivuoka on ollut todella suosittu resepti ja onhan se todella helppo ja hyvä arkiruoka.

Lue resepti tästä!

3. RESEPTI: MAIDOTON JA GLUTEENITON KINKKUPIIRAKKA

Juhlien, illanviettojen sekä kahvihetkien ikuinen klassikko on kinkkupiirakka. Tätä herkkua olen leiponut monta kertaa kahvipöytään ja piirakkaa on aina kehuttu ja muruakaan ei ole jäänyt. Olen saanut reseptin alunperin äidiltäni ja parempaa gluteenitonta piirakkapohjaa en ole koskaan maistanut. Tämä on ollut aina myös suosittu resepti blogissa jo vuodesta 2016 asti.

Lue resepti tästä!

Bye syyskuu ja tervetuloa lokakuu!

Mistä aiheista sinä haluaisit lukea blogissani? Ehdota aiheita kommentoimalla alle 🙂

 

LUE MYÖS:

TOP 3: ELOKUUN LUETUIMMAT POSTAUKSET 2019

6 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Kaikki näistä onkin tullut luettua 😀 Enkä yhtään ihmettele miksi Muumit on ykkösenä <3

 2. Johanna kirjoitti:

  Se Even poismeno oli niin surullista. <3

 3. Sorakukka kirjoitti:

  Tämä vuosi on ollut kummallinen sillä kovin moni liian nuori ihminen on lähtenyt viimeiselle matkalleen ja niistä on saanut lukea uutisista.

 4. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Ruokapitoista, eli kun ”kattaus” blogissasi on laaja, niin ilmeisesti ruoka sittenkin kiinnostaa ihmisiä eniten 🙂

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Riippuu täysin kuukaudesta. Viime kuussa matkapostaukset olivat suosittuja ja tässä kuussa kosmetiikka näyttää kiinnostavan ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.