Hae
Diiskuneiti

PARHAAT BLACK FRIDAY TARJOUKSET | KOSMETIIKKA, MUUMIT, KIRJAT, MUOTI, LIFESTYLE

*Sisältää mainoslinkkejä

En ole mikään kauhea shoppailija ja en todellakaan halua yllyttää ihmisiä ostamaan kaikkea turhaa, mutta nyt korona-aikana on todella tärkeä tukea yrityksiä ja ostaa! Ja jos oikeasti tarvitsee jotain, niin hankinnat on tietenkin järkevää tehdä silloin, kun tuotteet saa edullisesti. Keräsin tähän artikkeliin parhaita Black Friday -tarjouksia vaatteista, kosmetiikasta, kotijutuista yms! Black Friday on myös mahtava tilaisuus hankkia edullisesti joululahjoja. Olen melkein joka vuosi ostanut Black Fridayn aikana esim. Joulupuu-keräykseen lahjoittamani lahjat lapsille.

MARTINEX

Martinexin Black Friday on ollut joka vuosi aivan huikea. Tarjoukset ovat oikeasti todella hyviä, koska alennusprosentit ovat todella isoja. Viime vuonna ostin melkein kaikki joululahjat Martinexin Black Friday -alesta. Tänä vuonna Martinex tarjoaa koko valikoiman -20% ja sen lisäksi tarjolla on taas hyvään hintaan leluja, pelejä, astioita, vaatteita lapsille ja aikuisille ja leivontatarvikkeita, jopa -80%. Martinexilta saa joululahjat vauvasta vaariin ja alennusmyynnit ovat varsinkin Muumifanien taivas.

Hyppää ostoksille *tästä!

HEMTEX

Hemtex tarjoaa koko valikoimansa -30%. Hemtexin valikoimassa on myynnissä kotituotteiden lisäksi myös ihania joulun sisustustuotteita ja koristeita. Hemtexin verkkokaupassa on jaoteltu myös kätevästi joululahjavinkit eri perheenjäsenille. Hemtexillä omia suosikkejani ovat aina olleet heidän pussilakanasetit, verhot sekä kodin sisustustuotteet.

Hyppää ostoksille *tästä!

FINLAYSON

Finlaysonin Black Friday -alemyynneissä on kaikkea ihanaa Muumifaneille. Tarjouksessa on Muumi -pussilakanasettejä-, kasseja-, kasvomaskeja-, keittiötekstiilejä yms! Tarjolla on toki myös muutakin kuin Muumia ja kaikki tarjouksessa olevat tuotteet näet tästä. Itse ostin viime vuonna tarjouksesta Joulumuumi- pussilakanasetint ja ne ovat niiin söpöt!

Oma suosikkitarjoukseni: Joulumuumi pussilakansetti -50% | Hyppää ostoksille tästä!

THE BODY SHOP

The Body Shopilla on Black Fridayn kunniaksi vaikka mitä tarjouksia.

Alessa ovat esim.

 • Joulusarjojen yksittäispakkaukset (ihania joululahjaksi).
 • 2 suihkugeeliä 10€.
 • 2 vartalovoita 20€.
 • Vitamin E -kasvovoide 12€.
 • Aloe kasvovoide 12€.
 • Hajuvedet -50% 9,90.

Katso kaikki The Body Shopin Black Friday -tarjoukset *tästä.

RUISSALON & NAANTALIN KYLPYLÄ

Ruissalon-, ja Naantalin kylpylän lahjakorttikaupassa alkaa Black Friday perjantaina kello 6. Tarjoukset ovat jopa -60% ja ne ovat myynnissä ainoastaan verkkokaupassa. Verkkokauppa on täynnä todella hyviä tarjouksia mm. kylpylälomille, hoitoihin, ravintoloihin ja mukana myynnissä on myös alennuslippuja Logomon tapahtumiin. Ravintolalahjakortteja on myynnissä kylpylöiden lisäksi myös Pinellaan ja Logomo Kitcheniin. Elämyslahjakortit ovat aivan mahtava lahjaidea niin nyt jouluna, kuin muinakin merkkipäivinä.

Kurkkaa kaikki tarjoukset *tästä!

BUBBLEROOM

Bubbleroomilla on kaikki vaatteet -20% alennuksella. Olen itse ollut Bubbleroomin asiakas jo vuosia, sillä heiltä löytyy todella ihania, erilaisia ja laadukkaita vaatteita. Bubblesta löytyy mm. suosikkimerkkini Chiara Forthi ja Bubbleroomin oma mallisto. Tykkään Bubbleroomilla erityisesti siitä, että vaatekuvien lisäksi vaatteista löytyy myös esittelyvideot. Bubbleroomilla on Black Weekin aikana myös erilaiset vaihtuvat päivätarjoukset, jotka näkyvät aina heidän etusivulla.

Hyppää vaateostoksille *tästä!

COOLSTUFF

Coolstuff täynnä hauskoja joululahjaideoita. Täältä löytyy vähän erikoisemmatkin joululahjat ja kannattaa käyttää hyödyksi sivuston valmista joululahjageneraattoria. Kaikki tuotteet lähtee tosi edullisesti jopa -90%!

Hyppää ostoksille *tästä!

YVES ROCHER

Yves Rocher tarjoaa Black Friday tarjouksena kaikki tuotteet (myös aletuotteet) jopa -50%. Black Friday koskee kaikkia tuotteita, paitsi joulusarjoja. Yves Rocherilta löytyy paljon tuotteita itselle, mutta myös pukinkonttiin.

Hyppää ostoksille *tästä.

ADLIBRIS

Adlibriksen verkkokaupassa on kunnon Black Friday -hulinat, sillä heillä on tarjouksessa vaikka ja mitä. Kaikki loput lasten joulukalenterit saa nyt -30% alennuksella ja lastenkirjat ovat jopa -80%.  Alennuksessa on myös lautapelejä, leluja sekä kauno-, ja tietokirjoja. Mukana alessa on myös paljon hauskoja lahjaideoita kaiken ikäsille.

Hyppää ostoksille *tästä.

Black Friday osuu kyllä aina kätevästi juuri ennen joulua, jolloin saa tehtyä paljon lahjaostoksia edullisesti 🙂

LUE MYÖS:

IHANIMMAT JOULUAIHEISET KIRJAT

ANNA LAPSELLE LAHJA – JOULUPUU-KERÄYS ON ALKANUT

EDULLISET KOSMETIIKKAKALENTERIT 2020

 

 

7 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Ainut tarjous mitä edes lähdin harkitsemaan, oli Finnairin lentolippuja. Mutta koska koronasta ei tiedä, niin annoin olla.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Bodyshopin voisi tarkistaa kun seuraavan kerran käy ostarilla – onneksi on asiaa jo maanantaina, joten ehkä Cyber Mondayn merkeissä vartalovoitarjous on vielä silloin voimassa.

 3. Jasmin kirjoitti:

  Itse en hyödyntäny Black friday tarjouksia, toisaalta se harmittaa mutta sittenhän ei tule osteltua heräteostoksia!

  Huomenna alkaa joulukuu, jee!

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Mä ostin vain Martinexilta muutaman lahjan läheisille ja joulupuu-keräykseen. Ei kannatakkaan ostaa mitään turhaa, vaan ainoastaan jos tarvii jotain
   Jep, ihana ja odotettu joulukuu on täällä jee! 🙂

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Aika huonolle jäi tänä vuonna shoppailut 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.