Hae
Diiskuneiti

TOP 5: IHANIMMAT MUOVIJOULUKUUSET 2017

*Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Joulu lähestyy ja mulla on nyt jo mielessä joulukuuset 😀 Ostin viime vuonna Ikeasta vihreän muovikuusen, joka taisi maksaa noin parikymppiä. Mua kuitenkin ärsyttää, kun se Ikean muovikuusi on jotenkin todella harva ja näyttää vähän siltä, että siitä olisi pudonnut puolet oksista. Viime vuonna se vielä meni, mutta pakko tunnustaa, että unelmoin tänä vuonna uudesta joulukuusesta. Päädyin tässä yksi päivä huvikseni selailemaan netistä joulukuusia ja niitä itseasiassa löytyikin useammasta verkkokaupasta, vaikka nyt on vasta syyskuu. Kuulun Facebookissa joulua rakastavien ihmisten ryhmään, nimeltä Sydämeeni joulun teen, jossa jouluun liittyvät keskustelut käyvät jo kuumana. Jos rakastat joulua, niin suosittelen liittymään kyseiseen ryhmään, sieltä saa saletisti joulufiiliksen vaikka keskellä kesää! 😀

Palataan nyt vielä noihin joulukuusiin, joita löysin netistä vaikka minkälaisia. Aito joulukuusi olisi kiva, mutta itse olen sen verran mukavuuden haluinen, että en jaksa neulasten imurointia ja siksi muovikuusi on minulle paras vaihtoehto. Löysin ihania isoja ja tuuheita muovikuusia ja ajattelin vinkata nyt teillekkin näistä kuusista. Nämä kaikki kuuset ovat siis tilattavissa vaikka heti 😀

 1. Veken Kalusteessa on myynnissä tuuheita luksuskuusia. Löysin verkkokaupasta 120 cm muovikuusen, joka sisältää myös led-valot ja on tarjouksessa 25 euroa!
 2. Clas Ohlsonissa on tarjolla runsas valikoima erilaisia ja erihintaisia, valkoisia sekä vihreitä muovikuusia.
 3. *Hongkongissa on myynnissä suloinen valkoinen muovikuusi 34,90 euroa. Vihreät kuuset on hieman edullisimpia.
 4. Sisustuskaupassa on myynnissä 150 cm pitkä tuuhea ja väriltään vihreä muovikuusi. Kuusi sisältää 100 kirkasta lamppua ja on hinnaltaan vain 39 euroa. Tämä on mun suosikkini! 🙂
 5. *Cellbes myy ihania ja tuuheita muovikuusia, joita saa eri pituisina. Täältä löytyy myös valkoisia joulukuusia, mutta hinnat ovat hieman kalliimpia.

Lisäksi löysin hyviä muovikuusi vaihtoehtoja myös näistä paikoista: Kärkkäinen, Verkkokauppa.com, Bauhaus ja K-Rauta. Tokmanneihin ja marketteihin muovikuuset tulevat varmaan vasta vähän myöhemmin, mutta näistä paikoista saa muovikuusia heti 😀

PS. Tänä vuonna Suomen juhlavuoden kunniaksi on tulossa myyntiin Suomi 100-vuotta joulupallo suomalaiselta Weisteltä! Mun on varmaan pakko saada tuollainen pallo, koska se olisi ihana perinnepallo, kuten Baby’s First Christmas pallotkin. Katsoin, että juhlavuoden joulupallon toimitukset alkavat lokakuun alussa ja joulupallo on hinnaltaan alle kuusi euroa (joulupalloa myydään Kärkkäisellä).

Mitä mieltä te olitte noista muovikuusista? Mua haluttaisi hirveästi tilata tuo Sisustuskaupan vihreä muovikuusi, joka oli nyt vielä super edullinenkin. Vähän kyllä pelottaa, että mies laittaa mut ulkoruokintaan, jos tilaan jo nyt joulukuusen 😀 Mutta puolustaudun sillä, että nyt niitä ainakin saa edullisesti, koska joulun alla hinnat voivat olla kalliimmat ja saatavuus huono. Mulla on ollut yleensä valkoinen kuusi, mutta jotenkin olen alkanut pitämään enemmän perinteisestä vihreästä kuusesta. Olenko ihan hullu jos tilaan jo nyt tuon kuusen?

Ajattelin, että marraskuun alussa laitan meille kotiin joulukuusen, jotta ehdin nauttia sen tuomasta tunnelmasta mahdollisimman pitkään. Ja ainiin tässä artikkelissa en puhunut laisinkaan pienistä pöytäkuusista, niitäkin multa löytyy pari kappaletta 😀  Jos sinäkin rakastat joulua, niin paina sydäntä 🙂

5 kommenttia

 1. Höns kirjoitti:

  Mitä sinä oikein muovikuusillesi teet, kun pitää aina uusi ostaa? Minun kuuseni vuodelta 1991 on yhä erinomaisessa iskussa.

  • Diina-Maria Laakso kirjoitti:

   Muuttojen yhteydessä oon joutunut myymään, kun pieneen asuntoon ei ole mahtunut ja nyt viime vuonna sain taas ekaa kertaa joulukuusen ja hätäpäissäni menin ostamaan Ikeasta, mihin en ole ollut tyytyväinen. Voi olla, että Ikean joulukuusi pysyy, mutta kai sitä saa aina haaveilla uudesta 😉

 2. Jende kirjoitti:

  Moikka
  Me ostimme jo muovikuusen viikko sitten Prismasta. Noin 70€ maksoi, on 180cm pitkä ja varustettu led valoilla. Viime vuonna jäimme ilman, tänä vuonna ei nyt vaan metsästämään koristeita ja joulukuussa ajattelin laittaa esille. Koskaan ei voi olla liian ajoissa tai tarkka kuusen ulkonäöstä

  • Diina-Maria Laakso kirjoitti:

   Olen samaa mieltä, että kuuset ja koristeet kannattaa hankkia ajoissa, koska joulun alla ei varmasti ole enää kivoimpia juttuja enää jäljellä 🙁 Itse kävin jo koristeostoksillakin 😀

   • Jende kirjoitti:

    Heh, täytyy lähteä itsekin etsimään koristeita. Kotimaisella Weiste yrityksellä on ihania koristeita, he ovat erikoistuneet joulukoristeisiin. Niitä löytyy ainakin Paperikuusta ja varmaan jostain muualtakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.