Hae
Diiskuneiti

SEBASTIAN PROFESSIONAL DARK OIL – KOLME KERTAA KIILTÄVÄMMÄT HIUKSET

*Tuotteet saatu PR-näytteenä.

Vaikuttajamedian upea bloggaaja Umppu lähetti mulle taannoin verkkokaupastaan Golden by Umppu Sebastian Professional Dark -sarjan tuotteita. Ehtisin niitä jo kesän aikana jonkin verran Instagramin puolella hehkuttamaan. Nyt kun putelot alkavat pikkuhiljaa tyhjentyä niin ajattelin kertoa enemmän käyttökokemuksia täällä blogin puolella.

Ensiksi Umpusta pieni tietoisku tähän väliin. Umppu on työskennellyt kampaamo-alalla jo toistakymmentä vuotta ja oman verkkokaupan lisäksi hänellä on oma kampaamo sekä hän järjestää hiusalan koulutuksia. Golden by Umppu verkkokauppaan on valittu Umpun lempi brändejä joiden kanssa hän työskentelee päivittäin. Normaalisti näitä brändejä voi ostaa ainoastaan kampaamoista, mutta Umpun verkkokaupasta nämä saa tilattua nyt myös suoraan kotiin – kuinka mahtavaa. Verkkokaupan valikoimassa on mm. seuraavat brändit: b3 Brazilian Bond Builder, Balmain, Bp Hair, DS, GHD, Gold, Golden, K18 HAIR, Keratase Paris, Loreal Paris, Olaplex, Oribe ja Sebastian Professional. Koko Golden by Umppu verkkokaupan valikoiman näet tästä.

Sebastian Professional Dark Oil -sarja

Sebastian Professional Dark Oil on kevytrakenteinen sarja, joka sisältää erityisen yhdistelmän eteerisiä öljyjä (santelipuu-, setripuu- sekä arganöjy). Tuotesarjan tuotteet tekevät hiuksista todella kiiltävät ja sileät. Hiuspesun jälkeen fiilis on kuin kampaamonpenkistä nousseella ja näillä aineilla ei voi saada aikaiseksi kuin hyvää! Tuoksu on todella raikas ja vähän jopa mystinen. Dark Oil – tuotesarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine, silkkisuihke, hiusnaamio ja hiusöljy. Tuotesarja lupaa jättää hiukset kolme kertaa sileämmiksi ja sen se kyllä tekee 🙂

 • Kevytrakenteinen.
 • Sisältää yhdistelmän eteerisiä öljyjä.
 • Antaa hiuksille täyteläisyyttä ja kiiltoa.
 • Sopii kaikille hiuslaaduille.
 • Lupaa jättää hiukset kolme kertaa sileämmäksi.

Sebastian Professional Dark Oil Lightweight Shampoo

Sarjan shampoo on todella kevytrakenteinen ja se sisältää yhdistelmän hoitavia öljyjä. Shampoo puhdistaa hiukset todella tehokkaasti ja itselläni vain yksi pesukerta riittää! Pesun jälkeen hiukset ovat puhtaat ja ihanan silkkisen tuntuiset. Shampoo tukee hiusten omaa rakennetta ja jättää hiukset todella kiiltäväksi – jatkoon!

Käyttö: Annostele pieni määrä märkiin hiuksiin ja vaahdota. Itselleni riittää yksi pesukerta sillä shampoo on todella tehokas!

Hinta: 31,10€ | Osta *tästä!

Sebastian Professional Dark Oil Lightweight Conditioner

Shampoon kanssa suositellaan käytettäväksi Dark Oil Lightweight -hoitoainetta. Itselläni on aina ollut ongelmana, että hiukset menevät takkuun ja en voisi elää ilman hoitoainetta. Tämä hoitoaine tuntuu jo sitä levittäessä tosi pehmeältä ja se tuntuu taikovan takut pois tuosta vain! Hoitoaine selvittää aivan kaikki takut ja jättää hiukset niin sileiksi, että pystyn harjaamaan ne suoriksi vaikka märkänä! Hoitoaineen jälkeen fiilis on kuin suoraan kampaamon pesutuolista noussut, koska hiukset ovat niin pehmeät ja kammattavat.

Käyttö: purista hiuksista ylimääräinen vesi pois ja annostele hoitoainetta juuresta latvaan. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele.

Hinta: alkaen 35,20€ | Osta *tästä!

Sebastian Professional Dark Oil

Dark Oil -öljy on ihan huikea tuote ja käytän sitä melkein päivittäin. Öljy on hiuspesun jälkeen se viimeinen loppusilaus hiuksille tehden niistä pörröttömät. Mulla on todella pörröinen hiuslaatu ja tämä öljy on auttanut todella paljon pitämään hiuksiani kurissa. Tuotteen sisältämät öljyt antavat hiuksille rakennetta, ehkäisevät kuivien hiusten pörröisyyttä ja antavat ns. viimeisen sileän pintakerroksen hiuksille. Käytän tätä aina hiustenpesun jälkeen hiuksiin, mutta levitän tätä usein myös esim. valmiiseen kampaukseen ehkäisemään pörröisyyttä.

Käyttö: Annostele 1-2 pumppausta käsiin ja hiero kosteisiin hiuksiin keskittyen hiusten pituuksiin ja latvoihin. Voi lisätä myös kuiviin hiuksiin ja kampauksiin.

Hinta: alkaen 37,60€ | Osta *tästä!

Tuotesarja on omasta mielestäni todella tehokas ja se tekee hiuksille sen mitä lupaakin. Voin kyllä lämpimästi suositella tätä tuotesarjaa. Voit tutustua tuotteisiin lisää ja tilata ne itsellesi täältä!

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

TESTISSÄ NIVEAN UUDET TEHOKOSTEUTTAVAT KASVOVOITEET

MUN PÄIVITTÄINEN IHONHOITORUTIINI KESÄLLÄ + TUOTTEET JOITA KÄYTÄN

KORRESIN UUSI PURE GREEK OLIVE -IHONHOITOSARJA

7 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Pörrö on mullakin, kova ja paksu pörrö. Ei mulla päässä tukkaa ole juuri yhtään mutta hiuslaatu on paksu. Se on mitattu 😀 Vois ehkä toimia tuokin.

 2. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Mielenkiintoinen tuote. Kun minulla vielä oli punainen tukka (ei värjätty) se oli tosi kiiltävä. Harmaantumisen myötä kiilto on kadonnut. Mutta eipä sitä kiiltoa taida enää saada kuin värjäämällä. Paksu tukka minulla edelleen on, mutta ei pörröinen.

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Mä olen kasvattanut nyt omaa hiusväriä 1,5 vuotta ja en pärjäisi varmaan ilman näitä hoitoaine-, ja kiiltotököttejä 😀

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Pitäisi ottaa varmaan taas ilmojen viilennyttyä hiusöljy käyttöön 🙂

 4. Nadine kirjoitti:

  Sarjan tuotteet vaikuttivat tosi tehokkailta. Pitäisi varmaan itsekin kokeilla omaan takkulettiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.