Hae
Diiskuneiti

TOP 3: MARRASKUUN LUETUIMMAT POSTAUKSET 2019

Ensimmäinen kuukausi uudessa kodissa on nyt takana ja voin kertoa, että jännittävää on ollut. Olen laittanut kotia ja tutustunut uuteen asuinympäristöön. On niin ihanaa, kun voin nyt itsenäisesti liikkua ja on jotenkin hassua, että vierestä löytyy iso kauppakeskus, jossa olen käynyt tekemässä ruokaostokset. Vietin marraskuussa syntymäpäiviäni, jonne loihdin jouluisia herkkuja. Tuon postauksen pääset lukemaan tästä. Nyt on aika keskittyä tulevaan jouluun ja nauttia joulukuun tunnelmasta. Onneksi olen tehnyt jo melkein kaikki lahjaostokset ja koti on saanut ylleen jouluisen sisustuksen. Nyt saa vain nauttia kynttilöiden valoista ja glögin tuoksusta – tämä on niin mun lempi vuodenaikaa.

1. ESSENCEN JOULUKALENTERIT

Suosituin artikkeli marraskuussa oli essencen joulukalentereista kertova postaus. Monia tuntuu kiinnostavan vuodesta toiseen essencen kalenterit ja heidän tuotteet, sillä ne ovat niin ihanan edullisia, mutta samalla tosi laadukkaita. Itselläni on tänä vuonna essencen joulukalenteri ja kolme luukkua olen saanut jo avata. Essencen joulukalenterin pääset vielä tilaamaan *tästä (mainoslinkki) ja koska joulukuu on jo alkanut, niin sitten saat avata monta luukkua kerralla – täydellistä 😀

Lue artikkeli tästä!

2. KAUNEUS JA LIFESTYLE JOULUKALENTERIT AIKUISILLE

Marraskuussa joulukalentereista kertovat postaukset olivat todella luettuja ja en yhtään ihmettele, sillä moni halusi vertailla, että millaisen joulukalenterin sitä hankkisi. Toivottavasti näistä minun joulukalenteripostauksista oli teille hyötyä ja löysitte itsellenne sopivan joulukalenterin. Itselläni on tänä vuonna KICKS:in ja essencen kosmetiikkakalenterit. 

Lue artikkeli tästä!

3. RESEPTI: HELPPO JA MAUKAS JAUHELIHA-RIISIVUOKA

Helpot ja gluteenittomat arkiruoat kiinnostavat aina ja marraskuun luetuimpiin postauksiin nousi taas tämä maidoton ja gluteeniton jauheliha-riisivuoka. Resepti on ollut todella suosittu ja onhan tämä todella helppo ja hyvä arkiruoka.

Lue artikkeli tästä!

Nyt on jo joulukuu ja odotan innolla tulevia joulunpyhiä, kun saa nähdä kaikkia rakkaita ja ilahduttaa heitä ihanilla joulupaketeilla. Tunnelmallista joulunodotusta kaikille 🙂

 

LUE MYÖS:

TOP 3: LOKAKUUN LUETUIMMAT POSTAUKSET 2019

TOP 3: SYYSKUUN LUETUIMMAT POSTAUKSET 2019

TOP 3: ELOKUUN LUETUIMMAT POSTAUKSET 2019

7 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Jouluvoittoisia paitsi toki tuo vuokaresepti 🙂 Joka on hyvää perusruokaa.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  En yhtään ihmettele miksi ovat luetuimpien joukossa 🙂

 3. hannamariav kirjoitti:

  Jokanen on tullut luettua ja en yhtään ihmettele miksi nämä ovat sun luetuimmat postaukset! Jokainen on osunut ihan nappiin!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

 4. Mira Rinne | Voimaannuttajana matkallasi osoitteessa www.fashionpoetry.store kirjoitti:

  Onnea uuteen kotiin <3 Ja mielenkiintoisia aiheita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.