Hae
Diiskuneiti

HEINÄKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

Sinne hujahti heinäkuu niin vauhdilla, että tuntuu etten ehtinyt tekemään mitään! Mun ei varmaan tarvitse edes mainita, että heinäkuu meni töissä ja mulla oli koko kuussa vain yksi vapaa viikonloppu. Mutta onneksi heinäkuuhun mahtui töiden lisäksi myös kivojakin juttuja ja kolme parasta niistä tulee tässä 🙂

YÖ VEPSÄN SAARELLA

Tehtiin pikkusiskoni ja mieheni kanssa ihana reissu Vepsän saareen. Vepsä on meille sellainen joka vuotinen perinne ja ilman Vepsää ei ole kesää! Vietetiin kiva päivä syöden, uiden ja saunoen. Mieheni lähti iltalaivalla takaisin kotiin ja me jäimme siskoni kanssa kahdestaan Vepsään yöksi. Olen kirjoittanut reissusta oman artikkelin ja sen pääset lukemaan tästä!

EXTEMPORE GIRLS NIGHT

Yhtenä heinäkuun lauantai-iltana ystäväni laittoi minulle viestiä, että hän on menossa käymään jokilaivalla ja kysyi minua mukaan. Ajattelin, että miksi ei – koska en tosiaan yli vuoteen ollut käynyt missään ulkona kaverien kanssa. Istuskeltiin jokirannassa ja käytiin drinkeillä Blankossa. Käytiin vielä jokilaiva Donnassa skumpalla ja oli niin sellainen fiilis, kun olisi ollut ulkomailla. Trooppinen kuumuus, kylmä juoma, hyvä musiikki ja ystävä – ai että. Lähdin jo kuitenkin ennen kahtatoista kotiin (koska vanha ei jaksa), mutta oli kyllä niin piristävä ilta.

LAATUAIKAA NAPIN KANSSA

Äitini ja pikkusiskoni lähtivät maalle talovahdeiksi ja Nappi-kissa oli meillä hoidossa viikon. Nappi on niiiin ihana ja oli aivan mahtavaa viettää hänen kanssaan kunnolla aikaa. Nukuttiin joka päivä yhdessä päiväunet ja hänen oli aina pakko päästä ihan kiinni muhun – suloista! Käytiin Napin kanssa myös ulkoilemassa ja leikittiin paljon. Tahtoisin kyllä niin oman kissan – eläimet ovat yksi elämän suola. Kun Nappi lähti takaisin kotiin niin mulla tuli melkein itku, kun olin niin kiintynyt häneen viikossa. Onneksi Nappia pääsee aina moikkaamaan äidin luokse ja salaa toivon, että he lähtisivät taas johonkin reissuun, että Nappi voisi tulla taas hoitoon 😀

Elokuussa mulla olisi luvassa ainakin kylpyläreissu sekä matka Euraan ystävän 30-vuotis juhliin. Miehelläni on elokuussa kolme viikkoa kesälomaa – joten ehkä mun vapaapäivinäkin tulee sitten enemmän touhuttua kaikkea.

Viimeinen kesäkuukausi alkakoon 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

KESÄKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

MÖKKILOMALLA NAUVON SAARISTOSSA

KESÄRETKELLÄ VEPSÄN SAARESSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.