Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

PELI-ILTA JA RAXIN KOTIBOX HERKKUJA

Kaupallinen yhteistyö: Rax KotiBox
*Sisältää mainoslinkkejä

Pääsin testaamaan Raxin uutta Kotibox tilausvalikoimaa siskoni kanssa. Päätettiin pitää peli-ilta ja haimme herkut Raxin ravintolasta. Rax on varmasti monelle tuttu ja legendaarinen ravintola. Jo pelkkä Raxin lausuminen nostaa itselleni mieleen punaisen tunnelman ja nenä muistaa lapsuudesta huumaavaan pizzan tuoksun. Muistan kun lapsena ystävien ja luokkakavereiden syntymäpäiviä juhlittiin aina Raxin pizzabuffetissa. Oli aina niin kivaa syödä erilaisia pizzoja ja ahmia napa täyteen pehmistä. Aikuisenakin on monesti tullut käytyä Raxissa kun on halunnut saada edullisesti vatsan täyteen hyvää ruokaa. Raxiin on ollut kiva sopia lounastreffit, koska sieltä löytyy aina kaikille ja monelle ruokavaliolle sopivaa ruokaa.

Meillä täällä Turussa Rax-ravintolat löytyy Hansakorttelista ja Kauppakeskus Skanssista. Rax on lanseeranut KotiBox nimisen tilausmenun jossa annokset tehdään tuoreena tilauksesta asiakkaalle eli esim. pizzat ovat uunituoreita. KotiBoxin annokset on tarkoitettu mukaan otettaviksi eli niitä ei syödä ravintolassa. Varsinkin nyt koronan aikana Raxin kotiBox on täydellinen palvelu tilata ruokaa kotiin tai hakea lounas mukaan.

KOTIBOX VALIKOIMA

 • Pizzat (myös vege ja gluteeniton).
 • Pizzataskut.
 • Splitti-pizzat.
 • Wingsit.
 • Pikku purtavaa esim. kanarenkaita, mozzarellatikkuja yms!
 • Raikkaat salaatit.
 • Raxin suosikit eli boxit joissa mukana mm. raneja, lihapullia, nakkeja, sipulirenkaita yms!

Kävimme siskoni kanssa Raxin Hansakorttelin ravintolassa josta on muuten upeat näkymät suoraan kauppatorille. Siskoni valitsi KotiBoxin valikoimasta klassisen kinkku-ananaspizzan ja itse halusin testata Mango Pollo salaattia. Tilaus onnistui kätevästi Raxin kassalta ja odotusaika oli noin viisitoista minuuttia. Saimme mukaamme höyryävän kuuman pizzan ja salaattilaatikon. Kotiin kävellessämme moni katsoi meitä kuola valuen, sillä pizzasta levisi niin huumaava tuoksu ympärillemme.

PELI-ILTA herkkujen kera

Ostin tällä viikolla Ghostbusters-pelin pleikkarille ja aloimme innoissamme pelata sitä ruokaa samalla napsien. Siskoni kehui kovasti pizzaa ja kuulemma pohja oli ihanan ohut ja rapea. Puolet pizzasta hävisi hetkessä parempiin suihin. Oma Mango Pollo salaattini oli todella positiivinen yllätys maun sekä varsinkin koon puolesta. Salaatti oli ihan järkyttävän kokoinen ja söinkin siitä kaksi kertaa. Salaatti oli ihanan raikas ja siinä oli hyvät maut – erityisesti pidin siitä, että kananpalat olivat lämpimiä. Ostan monesti Hesburgerilla käydessämme Burger-salaatin ja siskoni nauroi, että tämä Raxin salaatti oli hieman eri kokoluokkaa kuin Hesen salaatti. Voisin ehdottomasti tilata tuon salaatin uudestaankin nam! Olimme syömisen jälkeen niin ähkyinä, että laitettiin peli pauselle ja lötkötettiin sohvalla. Kerättiin voimamme ja lähdettiin ruoansulatus kävelylle jokirantaan. Ruokailun olisi tietty kruunannut vielä Raxin legendaariset pehmikset ja niitäkin itseasiassa saa Kotiboxin valikoimasta. Minulla oli aluksi ehkä mielikuva, että saamme mukaamme buffetissa seissyttä ruokaa, mutta saimme isot, raikkaat ja meitä varten tehdyt annokset. Voin kyllä lämpimästi suositella Raxin Kotiboxia ja ehdottomasti kyllä tilaan heiltä uudestaankin. Haluaisin kiittää mahtavasta palvelusta meitä palvelleelle miesmyyjälle. Vaikka raaka-aineet olivat lopussa, niin hän sai kyhättyä minulle salaatin kasaan 🙂

PS. olen kuullut huhuja, että Raxin valikoimaan olisi tulossa ehkä ketopizzaa – se olisi kyllä niin kiva juttu. Tällä hetkellä pizzat saa pyydättäessä gluteenittomana sekä vegaanisena.

Oletko testannut Raxin KotiBoxin annoksia ja onko sinulla jotain muistoja legendaarisesta Raxin ravintolasta? Katso heidän koko menu tästä. Ruoat voi tilata suoraan kotiin myös *Woltin kautta ja koodilla NIW0 saat kolme tokenia 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

 

MITEN TUKEA TURKULAISIA RAVINTOLOITA JA KAUPPOJA POIKKEUSAIKANA

SHOPPAILE HÄVIKKIRUOKAA LÄHIKAUPASTASI

SUOSIKKIPAIKKANI TURUSSA * 7

 

Kaupallinen yhteistyö: Rax KotiBox

8 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  En ole koskaan syönyt Raxissa 🙂

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Muistan, että meillä oli joskus aikoinaan kaveriporukalla eräänlainen traditio käydä Raxissa syömässä. Nyt se on valitettavasti jäänyt enkä edes muista milloin siellä olisin viimeksi käynyt…

 3. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Olin unohtanut koko Raxin. Kiitos muistutuksesta. Teillä on herkkullinen peli-ilta!
  Hyvää Palmusunnuntaita!

 4. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Juuri tuolla Hansakorttelin Raxissa olemme vuosia sitten Turussa käydessämme silloin tällöin poikenneetkin. Nyttemmin Espoossa haemme pizzat vähän eri osoitteista!

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Nyt kun ravintolat aukesivat taas niin lampsin Raxiin ja se oli sulkenut kokonaan ovensa – kuinka surullista! Onneksi täällä Turussa on vielä yksi Rax Kauppakeskus Skanssissa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.