Hae
Diiskuneiti

TOP 3: HELMIKUUN LUETUIMMAT POSTAUKSET

Siis mitä ihmettä – minne tammikuu ja helmikuu vain hävisi, juurihan oli vasta joulu? 😀 Tammikuussa vietettiin talvilomaa Tallinnassa ja helmikuussa otin vastaan osa-aikaisen työn vanhasta työpaikastani. Helmikuun loppu on ollut totuttelemista uuteen arkeen, sillä blogin ja kahden osa-aikatyön jälkeen ei ole kauheasti vapaa-aikaa jäänyt, mutta ihana olla töissä. Mulla on jo kauhea kevätfiilis ja miettisin, että joko saa laittaa rairuohot kasvamaan? Odottelen, että ilmat lämpenesivät hieman, että pääsen taas pyörällä töihin. Nuo bussimatkat ovat niin tympeitä ja monesti pyörämatka kestää vähemmän, kuin bussimatka. Molempiin työpaikkoihin on noin 6-9km matkat, joten siinä saisi kivasti tehtyä päivän liikunnat samalla ja säästää bussikortin hinnan 🙂

1. Miten sain pinkin color maskin pois hiuksistani

Hahah, viime kesänä testasin vähän vadelman sävyistä Color Maskia. Ajattelin, että saan sellaisen hentoisen hattaran sävyn hiuksiini, mutta mun tukasta tulikin ihan pinkki. Ilmeisesti vuoden vaihteen jälkeen, joku muukin on päättänyt testata uuden vuoden kunniaksi uutta lookkia, koska tämä ”miten sain color maskin pois hiuksistani” nousi luetuimpiin postauksiin. Kurkkaa postauksesta miten ja millä aikavälillä sain pinkin värin pois hiuksistani.

Lue artikkeli tästä!

2. RESEPTI: MAIDOTON PERUNAMUUSI

Perunamuusin voi tehdä helposti myös maidottomana ja gluteenittomana korvaamalla maito kauramaidolla. Perunamuusista tulee ihanan kermaista ja täyteläistä. Monet välttelevät yhä enemmän maitotuotteita ja haluavat etsiä maidolle korvaavia tuotteita. Mahtavaa, että nykyään on todella laaja valikoima erilaisia maidottomia tuotteita.

Lue artikkeli tästä!

3. YSTÄVÄNPÄIVÄN RAVINTOLATARJOUKSET TURUSSA *4

VALENTINE’S DAY! Helmikuun alussa jaoin vinkkejä missä ravintoloissa voi viettää edullisesti ystävänpäivää Turussa. Tälläiset artikkelit tuntuvat aina kiinnostavan ja varsinkin tarjoukset ovat aina kuumaa kamaa. Itse kävin ennen ystävänpäivää juhlistamassa vuosipäivää mieheni kanssa VENNIN All Day Brunssilla, siitä voitte lukea lisää tästä.

Lue artikkeli tästä!

Mistä haluaisit lukea blogissani? Jätä alle ehdotuksesi 🙂

 

LUE MYÖS:

VUOSIPÄIVÄN JUHLINTAA – VENN ALL DAY BRUNCH

TESTISSÄ: DERMOSILIN VITAMIN E -IHONHOITOSARJA

TALVILOMALLA TALLINNASSA

8 kommenttia

 1. Johanna Huuhtanen kirjoitti:

  Siis niinpä, ihan samaa oon tässä ihmetellyt että mihin toi alkuvuosi oikein katosi?! Ei tosin haittaa mua, kevään lähestyminen on aina plussaa <3 Mukavaa maaliskuun ensimmäistä!

 2. Tuula / Tuula’s life kirjoitti:

  Nämä kuukausikoosteet ovat kivoja. Hienoa, kun esittelit turkulaisia ravintoloita, siitä iso kiitos!
  Hyviä postauksia myös maaliskuulle!

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Tykkään näistä kuukausikooosteita. Kiva katsoa jälkeenpäin mikä on kiinnostanut lukijoita ja sieltä voi todellakin joskus yllätyksiä!

 4. Satu - Tsajut kirjoitti:

  Olen kiinnostunut jatkossakin lukemaan gluteenittomia perunareseptejä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.