Hae
Diiskuneiti

MARRASKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

Sinne meni marraskuu ja käytännössä mulle jäi päällimäiseksi viime kuusta mieleen kaikki jouluiset puuhat, blogin synttärit ja omat synttärit. Jäin marraskuussa sairaslomalle plantaarifaskiitin takia ja en saanut rasittaa jalkaa laisinkaan ja jouduin makaamaan kotona pari viikkoa – voin kertoa, että aika monta jouluelokuvaa tuli katsottua. Marraskuussa hain vintiltä joulukuusen ja koristelin sen synttäripäivänä. Muutenkin viime kuussa tuli fiilistelyä joulua aika paljon 🙂

OMAT SYNTTÄRIT

Omia synttäreitä odottaa aina (tosin ei vanhemisen puolesta), mutta yllätysten puolesta. Mä jäin mun synttäripäivänä sairaslomalle ja olin ihan halolla päähän lyöty, kun luulin meneväni iltavuoroon, kunnes lääkäri sanoi, että et muuten mene. Kävin hakemassa lääkärin määräämät lääkkeet ja samalla hain vähän glögiä, valkkaria ja juustoja. Työkaverini oli ostanut mulle joulutähden töihin, mutta koska en töihin mennytkään, niin hän toi sen illalla mun oven taakse – ihana! Synttäreiden kunniaksi otin parin tunnin päikkärit ja illalla koristelin perinteiden mukaisesti joulukuusen. Olin aivan sairaan pettynyt, kun mies tuli illalla töistä kotiin ja hän ei tuonut mulle mitään (sain viikkoa myöhemmin valita itse kaupasta jotain, jes 😀 ). Marraskuun viimeisenä sunnuntaina pidin synttärikahvit, jonne tuli vain mieheni vanhemmat ja toinen siskoni, sekin oli vähän pettymys, mutta sain ihania lahjoja mm. uuden Muumi-mukin! Onneksi joulukuussa juhlittiin vielä synttäreitäni ystävien kanssa, niistä lisää sitten joulukuun koosteessa.

JOULUFIILISTELYITÄ

Puin tosiaan kodin jouluun jo marraskuussa ja olen pikkuhiljaa alkanut miettiä joulun ruokia ja mitä lahjoja pitäisi vielä ostaa. Lahjahankinnat mulla on siis jo hyvässä mallissa. Ostin äidilleni ja siskolleni lahjaksi tee-joulukalenterit, jotka siis annoin heille marraskuun lopussa lahjapaketteihin käärittyinä tietenkin. Mieheni lahjahankinnat mietityttää tänäkin vuonna ja ehdotin hänelle, että jos ei ostettaisi mitään tai korkeintaan yhdet lahjat (kun hänelle noi lahjahommat näyttää olevan jotain ydinfysiikkaa) 😀 Joulukortit olen jo kirjoittanut ja enää pitäisi viedä ne vaan postiin. Mieheni vei mut marraskuussa Ikean joulubuffettiin ja siellä päätin, että mun jouluruokailu saa jäädä siihen, meinaan meille molemmille tuli vatsat todella kipeiksi ja samalla tuli sellainen ällötys jouluruokaa kohtaan.

kahvitreffit ystävän kanssa

Tanskalainen ystäväni oli täällä lomailemassa ja mentiin tietenkin jo perinteeksi muodostuneille kahvitreffeille. Olin niin otettu, kun ystäväni toi minulle synttärikukkasen ja tiedättekö mitä – se on vieläkin elossa. Mynämäen kukkakauppa myy selvästi jotain superkukkia. Oli ihana höpötellä kaikesta ja olin fiiliksissä, kun Hansassa oli niin kaunis jouluinen tunnelma.

Nyt vietetään mun lemppari kuukautta eli joulukuuta. Rakastan kaikkea tätä tunnelmallista joulukuun tunnelmaa ja joulukalenterien avaamista. Tästä kuukaudesta otan todella kaiken irti.

Ihanaa joulunaikaa kaikille 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

KETO SUKLAA-MUFFINSSIT + DIY JOULUISET KUPPIKAKKUKORISTEET

JOULULAHJAVINKKI POIKAYSTÄVÄLLE – BREWBARREL KOTIPANIMO

VAIKUTTAJAMEDIAN PIKKUJOULUT HELSINGISSÄ

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *