Hae
Diiskuneiti

ESITTELYSSÄ: ESSENCEN JOULUKALENTERIT 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Ihana essence on tuonut tänä vuonna myyntiin kaksi erilaista joulukalenteria. Perinteinen luukkukalenteri kantaa nimeä ”spread the magic” ja toinen kalentereista on DIY-tyyppinen, eli kalenterin mukana tulee tuotteet, pussukat, numerotarrat, joiden avulla saat taiteiltua kalenterin itse. Essencen joulukalenterit ovat olleet joka vuosi hirmuisen suosittuja, koska ne ovat niin ihanan edullisia. Essencen joulukalentereista on ollut joka vuosi pula, sillä ne myydään yleensä loppuun todella nopeasti. Essencen molempia joulukalentereita oli vielä viikko sitten myynnissä *Lyko.fi verkkokaupassa, mutta ne näyttävät olevan jo loppuunmyyty. Kannattaa kuitenkin käydä kurkkimassa *Lykon sivuilla, jos niitä tulee lisää! Luukkukalenteria ”spread the magic” on onneksi vielä saatavilla Tokmannin myymälöistä sekä heidän verkkokaupasta *tästä! Myös osa Cittareista myy essencen luukkukalenteria. Tällä hetkellä essencen toista ”make your own advent calendar” ei ole saatavilla Suomesta, ellei sitä tule lisää Lykon verkkokauppaan. Ulkomailta voit kuitenkin tilata sen esim. Kosmetik4less.de verkkokaupasta tästä!

SPREAD THE MAGIC – luukkukalenteri

Essencen joulukalenterissa on 24 luukkua ja kalenteri sisältää mm. meikkejä, kynsilakkoja, voiteita, tarvikkeita ja suihkutuotteita. Itselläni oli viime vuonna essencen joulukalenteri ja vuoden 2018 kalenterin unboxingin pääset kurkkaamaan tästä. Joulukalenteri on todella edullinen verrattuna kilpailijoiden kalentereihin ja sen vuoksi se onkin varmaan aina loppuunmyyty. Jos tämä kalenteri kiinnostaa, niin se kannattaa tilata heti Tokmannin verkkokaupasta *tästä. Ostin tämän itse jo syyskuussa varmistaakseni, etten jää ilman, heh 😀

Hinta: 29,90€.

Saatavuus: Tokmannin verkkokauppa – *osta tästä!

VAROITUS! Seuraavaksi tulee kalenterin sisältö, hyppää tämän yli jos haluat pitää kalenterin sisällön yllätyksenä.

Meikit: ripsiväri, luomiväripaletti, kajaalikynä, kulmakarvakynä, huulipuna 2kpl, huultenrajauskynä, highlighter.

Tarvikkeet: kynsiviila, kynsitarroja, puuteripaperi, taskupeili.

Ihonhoito: kosteuttava käsivoide, kylpypommi.

Kynsilakat: 6 pientä kynsilakkaa.

Muut: 6kpl pakettikortteja, tarra-arkki, käsitatuointeja, rannekoru.

make your own advent calendar – diy

Tämä essencen DIY-joulukalenteri on ihan mahtava lahja-idea. Saat laatikollisen essencen tuotteita, sekä jouluisia pusseja ja tarroja. Saat itse laittaa tuotteet pusseihin siinä järjestyksessä kuin haluat. Ostin itse näitä kaksi lahjaksi ja sujautin pusseihin vielä joulukarkkeja. Pussukat saa aseteltua mukana tulevaan laatikkoon ja itse käärisin ne vielä sellofaaniin. Tämä kalenteri on myynnissä Suomessa ainoastaan Lykon verkkokaupassa ja muihin liikkeisiin sitä ei ole tulossa myyntiin.

Hinta: 24,50€.

Saatavuus: Lyko.fi – toistaiseksi loppunut varastosta. Kannattaa kuitenkin käydä kurkkimassa jos kalenteria tulee vielä lisää varastoon *tästä! Ulkomailta kalenterin voi tilata esim. tästä!

VAROITUS! Seuraavaksi tulee kalenterin sisältö, hyppää tämän yli jos haluat pitää kalenterin sisällön yllätyksenä.

Meikit: luomiväripaletti 2kpl, aurinkopuuteri, strobing & contouring paletti, highligter-paletti, primer-puikko, huultenrajauskynä, huulipuna 4kpl,

Ihonhoito: tropical käsivaahto.

Kynsilakat: kynsilakat 4 kpl, kynsilakan pohjustuslakka, päällyslakka.

Muut: huulivoide, kynsitarrat, arkki tatuointeja, loose glitters 2kpl, primer glitterin kiinnitykseen.

Ostin tosiaan jo syyskuussa itselleni nämä essencen kalenterit, koska monesti olen jäänyt ilman. Ostin omaan käyttöön tuon ”spread the magic” luukkukalenterin ja kaksi ”make your own advent calendaria” ostin lahjaksi. Kuinka ihanaa on antaa lahjaksi itse tekemä joulukalenteri, joiden pussukat ovat täynnä ihania essencen tuotteita.

Aiotko sinä hankkia itsellesi tänä vuonna jonkin joulukalenterin? Essencen ”spread the magic” joulukalenterin pääset tilaamaan itsellesi *tästä – ole nopea, nämä loppuvat minä päivänä tahansa!

 

LUE MYÖS:

ESITTELYSSÄ: KICKSIN JOULUKALENTERIT 2019

KAUNEUS-, JA LIFESTYLE JOULUKALENTERIT AIKUISILLE 2019

8 kommenttia

 1. Helena kirjoitti:

  Nää joulukalenterit on kyllä niin ihania ja vaikeaa valita lempparia ?. Kiitos hyvistä vinkeistä ja pirteästä postauksesta.

 2. villananna kirjoitti:

  Tässä on jokaiselle jotakin 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mulla on kahtena vuonna ollut essencen joulukalenteri ja olen kyllä tykännyt sisällöistä. Tänä vuonna taidan tyytyä vain yhteen kosmetiikkajoulukalenteriin, jonka paljastan teille ensi viikolla 😉

 4. tuulanneli kirjoitti:

  Nämä joulukalenterit ovat kivoja mutta itse skippaan ne tänäkin vuonna. Käytän niin vähän kosmetiikkaa, että hukkaan menisivät kaikki tuotteet! Mukavaa viikkoa sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.