Hae
Diiskuneiti

KICKSIN SÖPÖT KOSMETIIKAN JOULULAHJAPAKKAUKSET

*Sisältää mainoslinkkejä

*Tuotteet saatu PR-näytteinä.

Marsaanan PR-toimisto lähetti minulle näytteinä KICKSIN valikoimasta löytyviä kosmetiikan lahjapakkauksia. Jos olet jättänyt joululahjojen hankinnan viime tippaan, niin no problem – suuntaa tämän artikkelin kanssa lähimpään KICKS-myymälään 🙂

ONLY AT KICKS: kaikki tässä artikkelissa esitellyt lahjapakkaukset ovat saatavilla ainoastaan KICKS -verkkokaupasta-, ja myymälöistä.

MON SUN | KOLMEN SAIPPUAN TRIO

MON SUN on todella laadukas HOME SPA-merkki joka tarjoaa luksustuotteita ihonhoitoon. Rakastan MON SUNIN tuotteista erityisesti heidän käsi-, ja vartalovoiteita. Tämä vegaaninen lahjapaketti tuoksuu niin hyvälle, että jo lahjapaperin päältä haistaa, että nyt on kyseessä jokin ihana paketti. Lahjapakkaus sisältää kolme MON SUN -brändin saippuaa:

 • Daily detox.
 • Daily Zen Calming Oats.
 • Daily Scrub Repairing Oils.

Detox saippua sisältää hiiltä ja merilevää. Se puhdistaa ihosta epäpuhtauksia hiilen avulla – saippua on myös väriltään mustaa. Calming Oats rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa kauraöljyjen avulla. Scrub Repairing on tarkoitettu ihon kuorimista varten ja se tekee ihosta silkkisen pehmeän sisältäen mm. manteliöljyä ja mantelinkuorta. KICKSIN viime vuoden joulukalenterista tuli tuo Detox-saippua ja se oli kyllä kivaa luksusta aina saunareissuilla ja tuoksu oli ihana. Detox puhdistaa ihoa todella tehokkaasti, jonka jälkeen kunnon kosteutus on tarpeen, muuten ihosta jää todella kuiva.

Hinta: 15,90 | Osta *tästä!

MON SUN | jalkojenhoito-setti

Tämä lahjapakkaus sisältää kaksi tuotetta jalkojen hoitoon: kuorinnan ja pehmentävän voiteen. Viime vuoden KICKSIN joulukalenterista tuli tämä lahjapaketissa oleva Bedtime Therapy-voide, joka hierotaan jalkoihin ennen nukkumaannmenoa. Tykkäsin ihan älyttömästi tuosta voiteesta sillä hyvän tuoksun lisäksi mun kuivista kantapäistä tuli yön aikana ihan pehmeät – eli tämä tuote ehdottomasti jatkoon! Lahjapakkaus sisältää myös kuorintavoideen eli jalat ensin kuoritaan ja sitten levitetään voide yön ajaksi pehmentämään jalkojen ihoa. Molemmat tuotteet ovat vegaanisia.

Hinta: 19,90 | Osta *tästä!

BUDGIE | HIUSTEN STAILAUS-SETTI

Budgie on merkki, josta olen hehkuttanut monesti täällä blogissa. Kaikki heidän tuotteet ovat vegaanisia ja ihan huippu toimivia sekä ne tuoksuvat aina todella ihanilta. Tässä hiusten stailaus-setissä on mukana:

 • The Dry Shampoo Foam.
 • The Volume Dry Shampoo.
 • The Finishing Spray.

Kuivashampoo vaahtoa levitetään kämmeniin ja se levitetään kuiviin hiuksiin. Volume Dry on perinteinen suihkutettava kuivashampoo ja mukana on myös lakka. Kaikki tuotteet tässä setissä ovat matkakokoisia.

Hinta: 19,90 | Osta *tästä!

budgie | glow kasvonaamio-setti Scrunchiella

Tämä on aivan supersöpö lahjapaketti joka sisältää Budgien Glowrious kasvonaamion, spatulan ja ison liilan värisen srunchien. Kasvonaamio sisältää AHA-hedelmähappoja, jotka saavat ihon hehkumaan! Olen kokeillut naamiota pari kertaa ja aivan upean hehkun se saa kyllä kasvoille. Ihana piristys kasvomaskin punoittamalle iholle.

 • Korjaa ihon sameutta.
 • Siloittaa ihoa.
 • Kostetuttaa tehokkaasti.
 • Kirkastaa ja saa ihon hehkumaan
 • Vegaaninen.
 • Sopii hyvin ikääntyvälle iholle.

Käyttö: levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa 15 minuuttia. Huuhdellaan pois. Jos iho on todella kuiva ja eloton, niin naamiota voidaan käyttää myös yönaamiona. Eli tällöin anna vaikuttaa yön yli ja huuhtele vasta aamulla.

Hinta: 19,90 | Osta *tästä!

MON SUN | VARTALONHOITO-SETTI

Tämä vartalonhoito-setti sisältää vartalokuorinnan-, sekä vartalovoiteen. Tuotteet sisältävät ihoa hoitavaa ja pehmentävää mantelia. Vartalokuorinta kuorii kätevästi epäpuhtaudet pois iholta ja kosteuttava vartalovoide pehmentää ja ravitsee ihoa. Tuotteet antavat iholle kauniin hehkun. Molemmat tuotteet ovat vegaanisia.

Hinta: 22,90 | Osta *tästä!

Katso kaikki KICKSIN naisten lahjapakkaukset *tästä ja miehille löytyy myös omia kosmetiikan lahjapakkauksia *täältä 🙂

 

 LUE MYÖS:

VEGAANISEN BUDGIE BRÄNDIN UUSIA TUOTTEITA HIUKSILLE

TESTISSÄ: UUDET BUDGIEN VEGAANISET HIUSTENHOITOTUOTTEET

ESITTELYSSÄ: KICKSIN JOULUKALENTERIT 2019

4 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Söpöjä joululahjoja nämäkin 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Joulun alla tulee niin ihania settejä valikoimiin <3

 3. Marjut kirjoitti:

  Niin kauniita ja tunnelmallisia kuvia. <3 Lahjapakkaukset on kyllä ihania lahjoja ja varmasti tulevat käyttöön. 🙂

 4. Sonja kirjoitti:

  Nää joulupakkaukset ovat kyllä superkäteviä lahjoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.