Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

LET’S PARTY: BLOGINI TÄYTTÄÄ 3-VUOTTA + ALEKOODI

Kaupallinen yhteistyö: Junkyard.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Blogini täyttää jo 3-vuotta! Avasin Diiskuneiti blogini vuonna 2016 Keskisuomalaisen Stoori blogiportaaliin, jossa ehdin bloggaamaan kahden vuoden ajan. Helmikuussa 2019 blogini muutti tänne Vaikuttajamedialle ja tämä tuntuu oikealta kodilta blogilleni. Selailin vanhoja postauksiani ja pakko sanoa, että olen kyllä kehittynyt ihan hirveästi kirjoittamisessa ja kuvien ottamisessa. Otan edelleen kaikki kuvat blogiin puhelimellani ja olen kokenut sen hirveän käteväksi ja helpoksi tavaksi itselleni. Inspiraatio postauksiin, kun saattaa syntyä missä vaan, niin silloin on helppo kaivaa kännykkä esiin ja kuvata!  Blogini on alusta asti pyörinyt lifestylen ympärillä ja erityisesti kaikki kosmetiikkajutut, reseptit ja Muumi-artikkelivat tuntuvat viihdyttävän teitä vuodesta toiseen.

On ollut ihan mahtavaa, että olen saanut blogista myös tuloja, jolla olen voinut maksaa esim. laskuja pois – siitä kiitos kuuluu jokaiselle teille. Jos olet uusi lukija, niin voit tutustua paremmin minuun ja blogini historiaan tästä vanhemmasta postauksesta ”esittelyssä Diiskuneiti”. Olisi myös kiva kuulla, onko siellä ruudun toisella puolella ketään, joka olisi seurannut blogiani alusta saakka?

Hyvää syntymäpäivää rakas blogi. Olet paikka, jonne saan purkaa luovuutta, ajatuksia ja inspiraatiota. Synttäreiden kunniaksi tässä tulee 18 jatkettua lausetta, kiitos Tuulanneli hauskasta ideasta.

En ymmärrä…edelleenkään miten syvä valtameri voi olla ja mitä kaikkea siellä pohjassa lymyää.

Parasta juuri nyt…on ihana arki. Pidän syksyn väriloistosta ja kynttilöiden tuomasta valosta. Yritän etsiä positiivisia puolia jokaisesta päivästä ja nauttia juuri tästä kuluvasta hetkestä.

Viime aikoina…olen ottanut liikuntaa enemmän osaksi arkea ja muutenkin panostanut omaan hyvinvointiin. On ihanaa olla huomata, kuinka paljon pirteämpi sitä onkaan.

En osaa päättää...miksi pukeutuisin Halloweeniksi?

Hermostuin viimeksi…kun hain kirpputorilta takaisin tavaroitani ja huomasin, että täysin uusi talvitakkini oli varastettu. Kuka oikeasti varastaa tavaraa kirpputorilta?

Viikonlopun paras juttu…oli tyttöjen ilta ja samana iltana tutustuin uuteen ihmiseen. Käyn harvemmin missään ulkona, joten oli piristävää meikkailla ja käydä tanssimassa sekä höpötellä tyttöjen juttuja.

Noloa myöntää, mutta... ostin kahvipöytään suklaalevyn ja söin sen oikeasti kokonaan itse.

Viikko sitten... ostin itselleni kukkia ja laitoin pihalle myös kanervia.

Minut tekee iloiseksi...elokuva-illat. On ihan parasta laittaa leffa pyörimään ja käärityä miehen kanssa sohvalle viltin alle. Yritämme kerran viikossa pitää aina leffaillan, se on niin kivaa.

Salainen taitoni onaavistaa, kun joku on tulossa tai jotain on tapahtumassa. Niitä kutsutaan etiäisiksi. Olen kokenut näitä lapsesta asti.

Jos saisin yhden toiveen se olisi...että vatsani ei olisi ikinä kipeä!

Minulla on pakkomielle…katsoa aina puhelinta. Se on todella ärsyttävä tapa ja olen yrittänyt päästä pois siitä. Tuntuu, että puhelin dominoi ja orjuuttaa minua. Olen nyt yrittänyt sellaista, että kun päivitän some-, ja blogijuttuja, niin otan siihen oman ajan. Muuten puhelin pysyy eri huoneessa.

Viikonloppuna herkuttelin…gluteenittomalla kinkkupiirakalla ja valkoviinillä.

Harmittaa pikkasen...kun eilen kauppareissulla nilkka lähti alta ja kaaduin asfaltille. Nyt polvi on auki.

Tekisi mieli…lähteä Puolaan, vaikka olen käynyt siellä jo kuusi kertaa, mutta kun Wizzairin lennot ovat niin edullisia.

Olen ylpeä…että blogini täyttää jo kolme vuotta ja olen pystynyt tuottamaan teille inspiroivaa materiaalia. Lisäksi on mahtavaa, että olen voinut maksaa laskuja ja opintolainaa blogista tulleilla tuloilla. Olen niin kiitollinen.

Kaikkein eniten odotan… Halloweenia, I Love Me -messuja pikkusiskoni kanssa, omia synttäreitäni ja tietty joulua!

Olenko ainoa, jonka mielestä...pellet eivät ole pelottavia?

ALEKOODI

Kuvissa näkyvä ihana *pörrötakki on Junkyardin valikoimasta ja päälläni on koko XL. Takki on aika isoa kokoa eli yksi pienempi koko olisi riittänyt mainiosti. Mutta talvitakeissa on ihan hyvä, että alle saa sullottua esim. hupparin. Saatte blogini synttäreiden kunniaksi koodilla DIINA15 kaikista *Junkyardin tuoteista -15% alennuksen yli 50€ tilauksiin. Koodi ei koske aletuotteita ja se on voimassa 30.9 saakka. Happy shopping!

 

LUE MYÖS:

UUTISIA: BLOGIMUUTTO + ESITTELYSSÄ DIISKUNEITI

YSTÄVÄ PALJASTAA: MILLAINEN ON DIISKUNEITI

NAURUVAROITUS: ÄITINI KERTOO MILLAINEN OLIN LAPSENA

Kaupallinen yhteistyö: Junkyard.fi

8 kommenttia

  1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Paljon onnea 3-vuotiaalle <3

  2. tuulanneli kirjoitti:

    Paljon onnea blogille!!! Aivan ihan postaus ja kiva, kun tartuit haasteeseen.
    Minuakin ärsyttää kirppareilla varastaminen – en voi ymmärtää!

    Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle ihanuus!

  3. villananna kirjoitti:

    Valtavasti onnea blogillesi. Tästä on hyvä jatkaa 🙂

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  4. Satu - Tsajut kirjoitti:

    Onnea blogille!
    Samaistun tuohon suklaatunnustukseen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *