Hae
Diiskuneiti

YSTÄVÄKIRJA VUOSIMALLIA 2023

Bongasin Iidan matkassa -blogista kivan ystäväkirja blogipostauksen ja halusin tehdä sellaisen itsekin. Mun piti julkaista tämä jo ystävänpäivänä, mutta olin näemmä unohtanut sen ajastaa julkiseksi. Eilinen ystävänpäivä meni vapaapäivää kotona viettäessä. Tein ruokaa ja kutsuin äitin syömään ja hän toi mulle kukkia – niinkin hurja ystävänpäivä. Vähän oli jotenkin haikeakin olo, koska mulla ja exällä olisi ollut eilen 7-vuotispäivä. Tässä tulee mun ystäväkirja ja myöhäistä ystävänpäivää kaikille 🙂

Minä olen

Diina-Maria 36-vuotias tytön tyllerö Turusta.

Perheeseeni kuuluu

Toukokuussa kolme vuotta täyttävä Nappi-kissa.

Pienenä ajattelin, että isona minusta tulee

Laulaja tai näyttelijä.

Tällä hetkellä olen

Myyjä ja sometäti.

Isona minusta tulee

Olen käynyt amiksen merkonomi linjan sekä valmistuin vuonna 2015 ammattikorkeasta kulttuurituottajaksi. Olen pohtinut jos kävisin vuoden kestävän ylemmän AMK:n ja saisin sitten Master of Culture and Arts -paperit ja voisin palata sitten kulttuuritöiden pariin. Olen tehnyt nyt ainoastaan myyjän töitä sekä somejuttuja – mukavia hommia nekin ovat ei siinä mitään 🙂

Elokuva, joka aiheuttaa edelleen väristyksiä

The Ring 2 – ikuiset traumat 😀

Noloin tv-sarja, josta pidän

No Salatut Elämät on best! Ja sitten katson paljon aikuisille tarkoitettuja piirrettyjä, kuten Little Demon, Dead End, Bless The Hearts yms.

Harrastaisin tätä kaikkea, jos vuorokaudessa olisi lisää tunteja

Kirjoittaisin lisää blogia, kävisin tanssitunnilla, lukisin enemmän kirjoja ja ja ulkoilisin.

Nyt harrastan

No ehkäpä tämä blogi on suurin harrastukseni mihin menee eniten aikaa. Kiinnostaisi aloittaa myös joku kiva liikuntaharrastus esim. tanssi tai joku jumppa.

Paras taitoni

En mä osaa nimetä mitään yhtä taitoa, olen monessa jutussa hyvä. Osaan kokkailla, kirjoittaa, valokuvata, tehdä somesisältöjä ja tunnepuoleen jos mennään, niin osaan kuunnella.

Inhottavin kotityö

Ehdottomasti imurointi! Kissakin pelkää kuollakseen imuria, niin joudun laittaa hänet aina parvekkeelle siksi aikaa, ettei saa kauheita traumoja.

Mukavin kotityö

Pyykinpesupäivät pyykkituvassa on jotenkin kivoja ja niissä on omaa tunnelmaa.

Haluaisin osata

Puhua ruotsia! En osaa enää kuin pari lausetta ja olisi kiva oppia kieli uudelleen, kun kuitenkin ruotsissa tulee käytyä aina kesäisin.

Salainen paheeni

Finnien ja mustapäiden puristaminen. Miksi se on niin kivaa?

Oikea salainen paheeni

Jos olen juhlimassa ja juon viiniä, niin aina alkaa tekemään mieli tupakkaa – miksi?

Tärkein esineeni, jos puhelinta ja rahaa ei lasketa

Kotiavaimet tietenkin. Mulla on tällä hetkellä vain yksi kotiavain, kun mulle on tulossa lukonvaihto. Joka päivä on kyllä kauhea puljaaminen, että onhan avaimet nyt varmasti mukana. Joku kerta vielä kun ramppaan pyykkituvassa niin jään sinne lukkojen taakse, kun unohdan ottaa kotiavaimen mukaan 😀

Kahta en vaihda ja ne ovat

Leveälestiset kengät – sitä on tullut aina käytettyä liian kapeita kenkiä ja nyt ei enää kykene. Varpaani tarvitsevat tilaa elää 😀 Toinen juttu on varmaan niinkin tylsä kuin aamukahvi, se on aina saatava. Miettikää, että muutama vuosi sitten en juonut ollenkaan kahvia!

En ole koskaan uskaltanut

Lähteä opiskelijavaihtoon ulkomaille. Pari kertaa opiskeluaikoina hain vaihtoon ja olisin päässytkin – mutta jänistin ja se harmittaa nyt niin kovin. En uskaltanut jättää vakituista työtä ja asuntoa ja jäädä ns. tyhjän päälle vaihdon jälkeen. Olin jo niin lähellä, etten lähtenyt englantiin yhyyh!

Olen onnellisimmillani kun

Olen nukkunut ja syönyt hyvin 😀

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

TUE KISSOJEN RESCUE TOIMINTAA JA OSTA KALENTERI

VUOKKOSET SITEET JA TAMPONIT OVAT NYT HIILINEUTRAALEJA + DIY KUUKAUTISKORI

SOMA – KREIKKALAISTA LUONNONKOSMETIIKKAA

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *