Hae
Diiskuneiti

THE BODY SHOPIN JOULUKALENTERIT 2022

*Sisältää mainoslinkkejä

HOHOHO! Oletteko huomanneet, että The Body Shop on tuonut tänä vuonna heidän *joulukalenterinsa myyntiin jo elokuussa! The Body Shopin joulukalenterit on myyty melkein joka jouluna loppuun, joten haluan vinkata kaikille teille The Body Shopin -faneille, että nyt niitä saa! Mulla on ollut neljänä jouluna The Body Shopin joulukalenteri ja olen kyllä tykännyt niistä kovasti. Joulukalentereista on tullut oikeasti laadukasta käyttökosmetiikkaa eikä mitään krääsää. Tänä vuonna näyttää siltä, että The Body Shopin joulukalenterit eivät sisällä laisinkaan meikkejä tai meikkitarvikkeita vaan kaikki joulukalenterien tuotteet tulevat heidän kylpy-, vartalo-, hius-, kasvosarjoista.

*Joulukalentereita on tänä vuonna kolme erilaista hintaluokiltaan 79-149€. Viime vuonnahan kallein kalenteri maksoi monta sataa ja varmaan kellään ei ollut varaa ostaa sitä, niin tänä vuonna pysytellaan kohtuullisen hintaluokan joulukalentereissa 😀 Edullisin kalenteri sisältää 24 luukkua ja mukana on täysikokoisten tuotteiden lisäksi myös paljon matkakokoisia tuotteita. Kahdessa kalliimmassa luksuskalenterissa on 25 luukkua ja lähinnä täysikokoisia tuotteita. Mulla on ollut parina vuotena tuo kallein luksuskalenteri ja tästä pääset lukemaan vuosien *2017 ja *2018 Ultimate-kalentereiden esittelyt.

JOULUKALENTERIEN KUVITUS

Rakastan The Body Shopin kalentereissa sisällön lisäksi niiden kaunista ulkonäköä – näitä joulukalentereita kehtaa todellakin pitää esillä. Tänä vuonna Big -joulukalenterissa on kaunis popup-muotoilu ja teemana on Pohjois-Ghana, jossa maan naiset valmistavat reilun yhteistyökaupan kautta The Body Shopille voipuunvoita. Luukuista löytyy tuotteiden lisäksi faktoja reilun yhteisökaupan kumppaneista sekä ideoita ystävällisistä päivän teoista. Luukkujen laatikoita voi pitää joulun jälkeen säilytysrasioina. Ultimate -joulukalenterin popup-teemana on Intian Bengaluru, josta The Body Shop ostaa reilun yhteistyökaupan kautta kierrätysmuovin pakkauksiinsa.

BOX OF WONDERS joulukalenteri (BIG)

*Big joulukalenterissa on 25 luukkua ja kalenteri sisältää tuotteita The Body Shopin kylpy-, vartalo-, hius-, kasvosarjoista. Mukana on mm. Avokado huulivoide, Mansikka suihkugeeli, Mango vartalovoi, C-vitamiini kangasnaamio yms. Joulukalenteri sisältää sekä pieniä, että täysikokoisia tuotteita sekä muutamia tarvikkeita, kuten hiuspantoja.

Sisällön arvo on 198,90 euroa.

Hinta: 99€ | Osta *tästä

BOX OF WISHES AND WONDERS JOULUKALENTERI (ULTIMATE)

*Ultimate -joulukalenteri sisältää myöskin 25 luukkua. Tuotteet koostuvat The Body Shopin kylpy-, vartalo-, hius-, kasvosarjoista. Mukana on mm. Himalayan Charcoal kasvonaamio, Edelweiss kangasnaamio, Avokado vartalovoide, Pink Grapefruit suihkugeeli, Moringa shampoo yms. Joulukalenteri sisältää enimmäkseen täysikokoisia tuotteita, mutta mukana on myös muutama matkakokoinen putelo sekä pari pesusientä.

Sisällön arvo on 290,80 euroa.

Hinta: 149€ | Osta *tästä!

Kolmatta (edullsinta) joulukalenteria ei ole vielä julkaistu, mutta infoilen tähän postaukseen heti kun se on saatavilla. Kolmas kalenteri Box of wishes tulee kustantamaan 79 euroa ja se sisältää enimmäkseen matkakokoisia tuotteita ja tarvikkeita.

The Body Shopin joulukalenterien sisällöt vaikuttavat omasta mielestäni todella hyviltä. Joulukalenterien sisällöt näet The Body Shopin sivuilta. 🙂

Kurkkaa kaikki joulukalenterit *tästä!

Kuvat: The Body Shop.

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

20 IHANINTA JOULUELOKUVAA AIKUISILLE

TARINA YSTÄVYYDESTÄ JA TIETOA KASVIKSISTA – PIENEN MÄEN ALLA LASTENKIRJA

O’KEEFFE’S – HYPETETYT VOITEET KUIVALLE IHOLLE

4 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Body Shopin kalentereita olen joskus hankkinut itsekin. Sekä itselleen että lahjaksi. Kyllä niistä oli käytetty pääosin kaikki. Jotkut rasiat ovat jopa uusiokäytössä.

  2. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

    jokohan tänä vuonna ostaisin itselleni kosmetiikkakalenterin 😀

  3. villananna kirjoitti:

    Body shopin kalenteri on semmoinen jonka haluaisin joskus hankkia ihan vain mielenkiinnosta.

  4. Marjut kirjoitti:

    Aivan ihanan näköisiä kalentereita . <3 Body Shopin tuotteet on kyllä hyviä ja näihin kalentereihin on hyvin panostettu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *