Hae
Diiskuneiti

TESTISSÄ: ESSENCEN SYKSYN JA TALVEN UUTUUDET

*Sisältää mainoslinkkejä

Mun lempi kosmetiikkabrändi essence on julkaissut taas uusia tuotteita tälle syksylle ja talvelle. Sain paketillisen uutuuksia testiin Why Or Not PR-toimistolta ja voin kertoa, että nämä essencen PR-lahjat ovat aina minulle yhtä iloinen ja odotettu juttu vuodesta toiseen. Mun meikkivarasto alkaa olemaan jo pelkkää essenceä ja muita merkkejä ei tule juurikaan enää ostettua. Essencessä parasta ovat usein vaihtuvat ja laadukkaat tuotteet, purkit ovat hirmuisen söpöjä ja ne ovat edullisia. Kurkataanpa nyt mitä essencen uutuksia löydät jo tälle syksylle kaupoista.

CRYSTAL POWER POSKIPUNA-, JA HIGHLIGHTERPALETTI

Tässä paletissa on kaksi hohdetta tuovaa poskipunaa sekä kaksi puuterimaista highlighteria, jotka tuovat pientä hehkua kasvoille. Highlighter levitetään poskipunan päälle, mutta sen voi laittaa myös meikkivoiteen alle tai päälle – ihan miten haluat. Tykkäsin kovasti näistä väreistä ja tämä paletti tulee varmasti käytettyä loppuun. *Hinta on 7,50€ ja voit tilata tuotteen Lykon verkkokaupasta tästä!

CRYSTAL POWER LUOMIVÄRIPALETTI

Paletista löytyy kahdeksan hohtavaa ja yksi mattapintainen sävy. Essencen luomivärit ovat tunnetusti erittäin pigmenttisiä ja niin ovat nämäkin. Luomiväriä ei tarvitse laittaa kuin ohut kerros ja sen voi levittää helposti myös pelkällä sormella. *Hinta on 7,50€ ja voit tilata tuotteen Lykon verkkokaupasta tästä!

CRYSTAL POWER HUULIPUNA

Tämä olikin jännittävä uutuus, sillä huulipuna on täysin läpinäkyvä ja se reagoi jokaisen huulilla eri tavalla. Huulten pH-arvosta riippuen huulipuna värjää huulet joko roosaksi tai fuksiaksi. Itselläni tämä on tuonut huulille hailakan vaaleanpunaisen sävyn. Huulipuna sisältää e-vitamiinia ja se ei tunnu huulilla juuri miltään. Minulla on aina ongelmia kaikkien tuoksujen takia ja tämän huulipunan tuoksusta en juuri pitänyt. *Hinta on 3,90€ ja voit tilata tuotteen Lykon verkkokaupasta tästä!

PERFECT SHINE HUULIPUNAT

Uudet perfect shine -huulipunat sisältävät E-vitamiinia ja shea-voita ja tästä syystä huulet saavat värin lisäksi myös kosteutusta. Huulipunia löytyy kuudessa erissä näyttävässä sävyssä. Mä olen tosi huono käyttämään huulipunia, vaikka niihin yritän kovasti opetella. Tässä huulipunassa on kyllä ehdottomasti plussaa se, että se ei tunnu huulilla, vaan on vähän kuin huulivoidetta levittäisi. *Huulipunien hinnat ovat 3,90€/kpl ja voit tilata niitä Lykon verkkokaupasta tästä!

CRYSTAL POWER KYNSILAKAT

Essecen kynsilakat ovat olleet aina tosi hyviä ja olen niitä ennenkin täällä blogissa hehkuttanut. Kynsilakat ovat kestäviä ja niissä on hyvät pigmentit. Erilaisia sävyjä löytyy ihan tajuttomasti ja hinnat ovat vain 2-3€ per kynsilakka. Nyt syksyksi essence on tuonut myyntiin uuden Crystal Power kynsilakkasarjan, josta löytyy kuusi erilaista sävyä. Nämä kynsilakat ovat todella peittäviä ja vain yksi levityskerta riittää – eli kynsilakat ovat myös riittoisia. *Kynsilakkojen hinnat ovat 2,50€/kpl ja voit tilata niitä Lykon verkkokaupasta tästä!

WHAT THE FAKE RIPSIVÄRI

Essencen ripsivärit ovat todella hyviä ja en ole muutamaan vuoteen enään mitään muita ostanutkaan. Tämä ripsiväri on uusi tulokas essencen ripsareiden tuoteperheeseen. Ripsiväri ei mene kasaksi, vaan levittyy hyvin ja harjalla saa ripsivärin levitettyä hyvin myös lyhyempiin ripsiin. Itse olen laittanut tätä aina kaksi kerrosta. Ripsiväri sisältää nailonkuituja, jotka antavat ripsille lisää pituutta ja tuuheutta. *Hinta on 4,50€ ja voit tilata tuotteen Lykon verkkokaupasta tästä!

KOSTEUTTAVA PRIMER

Tähän primeriin tykästyin jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Primer pitää meikin hyvänä koko päivän ajan. Tuotteessa on 20 aurinkosuojakerroin ja vitamiineja, jotka kosteuttavat ihoa meikin alla. Meikki levittyy kauniisti ilman paakkuja. Ihan loisto tuote varsinkin nyt kylmillä ilmoilla, kun iho on kuiva. Olen käyttänyt tätä myös pelkästään ilman meikkiä, eli jos haluan vain pientä freesausta esim. jonnekin lähtiessä. Primer supistaa ihohuokosia ja iho näyttää raikkaalta. Primer on pipetti-pullossa, josta on helppo annostella omalle iholle sopiva määrä tuotetta. *Hinta on 4,90€ ja voit tilata tuotteen Lykon verkkokaupasta tästä!

CONTOURING DUO PALETTI

Tästä paletista löytyy vaalea ja tumma sävy contouringin tekemiseen. Molemmat sävyt ovat mattapintaisia ja ne on helppo levittää iholle sormella, meikkisienellä tai siveltimellä. Tumma väri on pigmenttinen, mutta se on kuitenkin helppo häivyttää ja levittää oman mielen mukaisesti. *Hinta on 4,50€ ja voit tilata tuotteen Lykon verkkokaupasta tästä!

THE BLUSH – UUDET POSKIPUNAT

Vanhojen ja suosittujen essencen matt touch poskipunien tilalle on lanseerattu uusi poskipunien sarja nimeltään the blush. Poskipunia löytyy kuudessa eri sävyssä ja yksi niistä on helmenhohtoinen ja muut viisi mattapintaisia sävyjä. Uudet korkeapigmenttiset poskipunat ovat tehty koostumukseltaan todella pehmeiksi ja niitä on kätevä sekoittaa myös keskenään. *Poskipunien hinnat ovat 3,50€/kpl ja voit tilata niitä Lykon verkkokaupasta tästä!

THE HIGHLIGHTER – UUDET KOROSTUSVÄRIT

Itse olen aivan koukussa highlightereihin ja en osaisi enää edes kuvitella meikata ilman niitä. Essencella on valikoimassa paljon erilaisia highlighter-paletteja ja nyt uusina tuotteina tulivat kahdessa eri sävyssä myytävät korostusvärit. Nämä korostavat kasvoja luonnollisesti eli hehkua tulee, mutta ei kuitenkaan mitenkään överisti. Jos et ole kokeillut vielä highligteria, niin tämä on helppo tapa tutustua, sillä nämä maksavat vain 3,50€ kappale. *Korostusvärien hinnat ovat 3,50€/kpl ja voit tilata niitä Lykon verkkokaupasta tästä!

epic sunset luomiväripaletti

Tämä luomiväri paletti on ihana. Tässä on monta itselleni mieleistä sävyä – on hohtavia sekä mattapintaisia auringonlaskun värejä. Paletissa on mukana myös vaalea ja tumma mattapintainen sävy, joiden kanssa voi korostaa tai pehmentää luomivärien sävyjä. Tätä palettia on tullut käytettyä jo jonkin verran ja sävyt perfect glow ja golden spark ovat suosikkejani. *Hinta on 12,50€ ja voit tilata tuotteen Lykon verkkokaupasta tästä!

Essencen tuotteet ovat niin suosittuja, että yleensä Citymarketin ja Tokmannin hyllyt notkuvat tyhjyyttään. *Lyko.fi on luultavasti varmin paikka, josta saat kotiutettua essencen uutuudet sekä vanhemmat tuotteet itsellesi. Essencen kaksi joulukalenteria on tullut nyt myös myyntiin. Essencen ”spread the magic” -joulukalenteria myy esim. Tokmannit ja Cittarit sekä *Lyko.fi. Essencen toinen DIY tyyppinen joulukalenteri on myynnissä Suomessa ainoastaan Lykon verkkokaupassa hintaan 24,50€ – sen voit tilata itsellesi *tästä!

Oletko käyttänyt essencen meikkejä ja mitä itse pidät niistä? 🙂

LUE MYÖS:

ESSENCEN UUTUUKSIA JA OHJEET TEKORIPSIEN KIINNITTÄMISEEN

KAUNEUS JA LIFESTYLE JOULUKALENTERIT AIKUISILLE 2019

 

8 kommenttia

  1. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

    Tosi kivoja ja kauniin näköisiä uutuuksia Essenceltä. Etenkin paletit houkuttelee minua joskaan en kyllä tarvitse itselle enää yhtään uusia paletteja 😀

    http://www.glitteriaddikti.fi

  2. Melissa kirjoitti:

    Ihania syksyn sävyjä 🙂 Mulle tämä sarja on tuntematon.

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Ihania tuotteita, juuri oli mielessä, että voisi käydä essencen hyllyllä hypistelemässä 😀

  4. Mari kirjoitti:

    Kivoja uutuuksia näköjään essencellä :). Täytyykin käydä hypistelemässä näitä ihan livenä.

  5. Marjo kirjoitti:

    Essencen tuotteista minulle ovat tuttuja oikeastaan vain kynsilakat. Nuo luomiväripaletit ovat todella kauniita ja värisävyt ihanan syksyisia. Highlighteria on suositeltu minulle useamman ystävän toimesta. Ehkä pitäisi kokeilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *