Hae
Diiskuneiti

MARTINEXIN SYKSYN POPLET – PARHAAT MUUMILAHJAT PUKIN KONTTIIN

*Sisältää mainoslinkkejä

Martinexin syksyn Poplet-viikko on alkanut ja se kestää 10.10.2021 saakka. Poplet-viikon aikana Martinexin verkkokauppa on täynnä todella hyviä tarjouksia ja nyt kannattaakin tehdä joululahjahankinnat Pukin konttiin! Kaikki tarjoukset ovat alkaen -30% ja jopa -80%. Muumi-fanina keräsin tähän artikkeliin Popletin parhaat Muumi-tarjoukset 🙂

AIKUISTEN MUUMI-VAATTEET

Popletista löytyy Muumi-vaatteita naisille sekä miehille. Vaatteiden tilausta ei tosin kannata jäädä pohtimaan liian pitkäksi aikaa, sillä mallit ja koot myydään varmasti loppuun. Alla olevassa kuvassa mulla on päällä *Hemulit-tunika – joka on nyt alessa -30% eli hinnaksi jää vain 44,90€. Miehille Popletista löytyy Muumi-aiheisista vaatteista mm. huppareita, t-paitoja ja collegepaitoja. Katso kaikki miesten Muumi-tarjousvaatteet *tästä.

Popletissa on tarjouksessa myös paljon Peppi Pitkätossu aiheisia vaatteita mm. collegepaitoja ja mekkoja. Martinex tekee myös ihania naistenvaatteita omilla kuoseillaan. Katso kaikki POPLET-tarjouksessa olevat naistenvaatteet *tästä. PS. hajakoot myydään halvalla pois ja viimeisiä aarteita pääset selaamaan *tästä.

KEITTIÖTUOTTEET

Blogiani seuranneet ovat varmasti huomanneet, että minulla näkyy myös keittiön puolella aika paljon Muumit. Muumi-aiheiset kulhot, ottimet, purnukat ja leivontatarvikkeet tuovat piristystä keittiöön. Popletissa on tarjouksessa mm. juomapulloja, eväsrasioita, keittiöpurkkeja, mukeja, lautasia yms! Kurkkaa kaikki Martinexin POPLET-keittiötuotteet *tästä! Mukana tarjouksessa on mukana kätevä *Muumi-termospullo joka itsellänikin on. Pulloon voi laittaa joko kylmiä tai kuumia juomia, ja pullo säilyttää juoman lämpötilan jopa 5 tunnin ajan.

muumi LAUKUT, REPUT JA PUSSUKAT

Syksyn Popletin tarjouksista löytyy ekaa kertaa -50% alennuksella Muumi-matkalaukkuja. Lisäksi mukana on reppuja, ekokasseja ja suloisia Muumi-pussikoita joissa voi säilyttää meikkejä, kyniä, ompelutarvikkeita – ihan mitä vain. *Ekokassit ovat valmistettu luomukierrätetystä puuvillasta ja ne ovat mahtavia kauppakasseja. Suloinen *Nipsu-reppu on nyt tarjouksessa -57%. Repun kuosissa Pikku Myy seikkailee sateenvarjon kanssa. Vetoketjullisessa repussa on vettähylkivä materiaali, kaksisuuntainen vetoketju, pehmustetut ja säädettävät olkahihnat sekä etutasku.

Kurkkaa kaikki tarjous laukut ja reput *tästä.

muumia vauvoille ja lapsille

Martinexin lastenvaatteet ovat ihanan pehmeitä ja helliä lasten herkälle iholle. Popletistä löytyy mieletön määrä Muumi-aiheisia vaatteita sekä hattuja vauvoille ja lapsille. Ostan aina paljon ystävien vauvoille ja taaperoille lahjaksi Martinexin Muumi-vaatteita ja varsinkin nyt ennen joulua tulee hamstrattua vaikka mitä söpöä. Popletin tarjouksissa on mukana myös paljon ihania Peppi Pitkätossu vaatteita. Kurkkaa kaikki tarjouksessa olevat lastenvaatteet *tästä.

+ kurkkaa myös kaikki tarjouksessa olevat *lasten lelut ja pelit 🙂

Martinexin verkkokauppa on ympäri vuoden täynnä kaikkea ihanaa (muutakin kuin Muumia) ja heille tulee jatkuvasti kaikkea uutta ja varsinkin vaatteiden kohdalla mallistot vaihtuvat usein. Itse hyödynnän aina Martinexin Poplet-kampanjoita, koska silloin saa tehtyä edullisesti lahjahankintoja 🙂

Hyppää Martinexin POPLET-viikoille *tästä!

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

MARTINEXIN SYKSYN MUUMI-UUTUUKSIA

KURKISTUS VAATEKAAPPIIN: KAIKKI MUUMI-VAATTEENI

MUUMIEN IHANIMMAT MIETELAUSEET

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.