Hae
Diiskuneiti

MITEN SAIN PINKIN COLOR MASKIN POIS HIUKSISTANI?

*Sisältää mainoslinkkejä

Se tapahtui toukokuun viimeisenä päivänä, kun päätin värjätä hiukseni Biozelin Color Maskin sävyllä rasberry. Ajattelin, että siitä tulisi sellainen pieni hattaramainen vivahde hiuksiin, mutta toisin kävi. Väri tarrasi mun hiuksiin ihan kunnolla ja lopputulos oli erittäin pinkki ja vähän jopa liila. Ensimmäinen reaktio hiustenpesun jälkeen oli jäätävä paniikki. Onneksi ystäväkin tupsahti juuri kylään ja naureskeli hiuksilleni. Luin tietty netistä heti kaikki ohjeet ja vinkit ”miten saada color mask pois hiuksista”. En nyt sitten ihan kuitenkaan uskaltanut lähteä kokeilemaan kaikkia kikkoja, kuten ”pese hiukset Fairyllä 10 kertaa”. Sain Marialta vinkin, että Biozell myy juuri heidän Color Maskeille tarkoitettua poistoainetta, mutta en löytänyt sitä mistään kaupasta. Löysin kilpailijalta samantapaisen tuotteen, mutta en ollut valmis maksamaan 10€, jotta saan taas yhden purkin lisää pyörimään kaappeihin ja tiedä mitä myrkkyä sekin olisi ollut. Sain kuin sainkin värin lähtemään kahdessa viikossa kokonaan pois ilman mitään myrkkyjä ja jos joku teistä on joskus samassa tilanteessa niin muistakaa nämä vinkit 😀

31.5 Väri heti värjäyksen jälkeen

Tämä oli lopputulos värjäyksen jälkeen, eli erittäin pinkki. Väri olisi ollut ihan kivakin, JOS se olisi värjännyt myös juurikasvuni, mutta juurikasvu jäi ihan harmaaksi, kun muut hiukset loistivat pinkkinä. Mun mielestä näytin siltä, kun en olisi värjännyt hiuksia tyyliin vuoteen ja näytin todella hompsuiselta. Koska olin paniikissa, pesin hiukseni heti samana päivänä toisen kerran, mutta eipä se auttanut juurikaan. Keksisin kaivaa kaapista kookosrasvaa ja hieroin koko hiukseni täyteen sitä ja annoin vaikuttaa noin. tunnin ja väri vaaleni heti.

5.6 VIISI PÄIVÄÄ VÄRJÄYKSESTÄ

Pesin hiukset viiden päivän aikana normaalilla shampoolla vain kaksi kertaa. Ennen shampoopesuja laitoin kookosöljyn tunniksi hiuksiin. En uskaltanut alkaa hinkkaamaan hiuksiani päivittäin, vaan shampoopesujen jälkeen laitoin hiuksiin hiusöljyä ja annoin hiusten levätä. Hiusöljynä käytin Budgien vegaanista *The Twinflower -öljyä.

14.6 KAKSI VIIKKOA VÄRJÄYKSESTÄ

Jätin kookosöljyn käytön pois kokonaan, koska tuntui, että hiukset olivat jatkuvasti rasvaiset. Käytin yhden kerran Budgien Apple Cider Scrubia eli hiuksille tarkoitettua detox-naamiota ja sitten alkoi tapahtua. Hiukset vaalenivat todella paljon ja pesin edelleen hiukset normaalilla shampoolla sekä käytin Budgien hiusöljyä.

17.6 KAKSI VIIKKOA + 2 PÄIVÄÄ VÄRJÄYKSESTÄ

Detox-naamio auttoi selkeästi ja otin avuksi myös hopeashampoon. Väri lähti melkein kokonaan pois ja nyt taidan jo uskaltaa värjää hiukset vaalentavalla väriaineella, koska juurikasvuni on jo melko jäätävä. En tiedä mitä olisi tapahtunut jos olisin vaalentanut heti ekana päivänä hiukset, mutta sitä en uskaltanut koittaa. Äitini sanoi, että hiukset olisivat voineet mennä vaikka vihreäksi. Mielestäni sain aika nopeasti hiukset takaisin normaaliksi ja en käyttänyt mitään myrkkyjä, vaan ainoastaan luonnollisia aineita.

Oletko sinä koskaan käyttänyt Color Maskeja ja onko sinulla vinkkejä miten olet saanut sen nopeasti pois hiuksista? 🙂

12 kommenttia

 1. Tiia - Littlebigthings kirjoitti:

  Mulla on parhaillaankin Biozellin pinkki (ollut talvesta saakka) ja mulla tää haalenee ihan muutamassa pesussa ilman poppakonsteja pois 🙂

 2. Jonna kirjoitti:

  Olen miettinyt, että ois kiva kokeilla jotain räväkkää väriä joskus. Jokin semmoinen mikä tosiaan lähtee pesussa sitten pois. Toistaiseksi en ole uskaltanut. En ole värjännyt (raitoja lukuunottamatta) pitkään aikaan hiuksiani. Mutta, joskus jos tekeekin mieli kokeilla saatan eksyä tähän sinun postaukseesi uudestaan tai lukemaan kommentteja, jos joltain löytyy nopeaa vinkkiä saada väri pois 😀

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Joo, noi Color Maskit kyllä toimii ainakin vaaleaan tukkaan. Jos päädyt värjäyshommiin, niin tule sitten täältä lukemaan poisto-ohjeet 😀

 3. Jasmiina kirjoitti:

  Tarttuipa intensiivinen väri! Mutta näppärästi lähti pois kuitenkin 🙂

 4. Sorakukka kirjoitti:

  Hupsista! Yksi syy lisää etten koske väripurkkeihin. Aiemmin värjäilin hiuksia ja minulle vakioitui musta jota lähdettiin sitten vaalentamaan. Hiukset paloi ja näytin tikkurilan värikartalta epäonnistuneen värinpoiston jälkeen. Tuolloin teininä leikkasin kaikki hiukset pois ja kasvatin takaisin. Enkä ottanut opiksi vaan värjäily alkoi taas. Kunnes kolmanben värinpoiston jälkeen olen antanut olla ja vaikka olenkin massa blondi niin suht tyytyväinen saa olla.

 5. tuulanneli kirjoitti:

  Tämä on yksi syy miksi olen aina värjännyt hiukseni ammattailaisella. Ei tulisi mieleenkään kokeilla hiusvärejä omin päin. Hyvin olen onnistunut samaan värin pois!

 6. Sini kirjoitti:

  Sattuipa olemaan kirjoitus tismalleen samasta tilanteesta kuin itselläni. Ajattelin kokeilla vähän piristystä. Eihän tämä lähde millään pois ja nimenomaan näyttää siltä että ei oo väriä ylläpidetty aikoihin. Kokeilenpa seuraavaksi ainakin tuota hopeashampoota jota löytyy. Kaapista löytynyt silver color maskia jolla sain sävyä vähän taitettua ettei ole niin pinkki vaan kohta kolme viikkoa ”värjäämisestä” ja epätoivo jo alkaa kohta iskeä. Huojentavaa kuulla että olet kuitenkin saanut värin pois.

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Eikä! Tunnen tuskasi 😀
   Kokeile hei tuota kookosöljyä ja sitten kunnon hoitoaineet ja hiusnaamiot kehiin. Myytävä pitäisi olla myös Color Maskin omaa poistoainetta, mutta itse en sitä silloin kaupasta löytänyt. Mä sain onneksi tuon pinkin maskin aivan kokonaan pois suht lyhyessä ajassa. Tsemppiä – kyllä se lähtee pois 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.