Hae
Diiskuneiti

TOP 3: HUHTIKUUN LUETUIMMAT POSTAUKSET

Huhtikuu pyyhkäisi kovaa ohitse kotoilusta huolimatta ja nyt voi alkaa jo toden teolla fiilistellä tulevaa kesää. Täällä Turussa on piisannut lämmintä, mutta on saatu ”nauttia” myös lumisateista ja raekuuroista. Tällä hetkellä jokirannassa kukkii kirsikkapuut ja ihmiset ovat alkaneet kaivautua koloistaan nauttimaan ulkona vallitsevasta keväästä. Tässä tulee huhtikuun luetuimmat blogipostaukseni 🙂

1. VIISI KARMIVINTA HÄHÄMÄKKILAJIA SUOMESSA

Kyllä huomaa, että kevät on taas täällä, nimittäin vuonna 2017 kirjoittamani postaus Suomen karmivimmista hämähäkeistä oli huhtikuun luetuin postaus. Kärsin itse araknofobiasta eli hämähäkkipelosta ja minun kohdallani tuo pelko ei ole mitään ihan pientä, vaan se rajoittaa aika paljon elämääni. Tiedän, kuinka tyhmää on pelätä hämähäkkejä, mutta en voi sille mitään. Olen pienestä asti niitä pelännyt ja en vaan pääse pelosta yli. Asuimme ennen rivitalossa ja kevään koittaessa hämähäkkejä puski joka kolosta sisälle asuntoon. Kevät ja kesä oli minulle kauheaa aikaa ja en pystynyt nauttimaan edes kunnolla kesästä meidän pihallamme. Onneksi nyt asumme kerrostalossa ja täällä olen puolen vuoden aikana nähnyt tasan yhden hämähäkin ja sekin oli parvekkeella.

Lue artikkeli tästä!

2. KAUHUKESKIVIIKKO: ANNABELLE

Annabellen kolmas osa ”Annabelle Comes Home” saapui huhtikuussa Netflixin valikoimaan ja ilmeisesti moni oli leffan katsonut, sillä blogiini iskeytyi hirveä tulva ihmisiä hakusanalla ”Annabelle tositarina”. Pidin vielä viime vuonna blogissa Kauhukeskiviikko sarjaa, jossa esittelin joka kuukausi yhden kauhuleffan. Annabellen tarinaan perehdyin yhdessä Kauhukeskiviikon postauksessa oikein kunnolla. Kannattaa käydä lukemassa jos Annabellen tositarina kiinnostaa.

Lue artikkeli tästä!

3. VIISI GLUTEENITONTA JA MAIDOTONTA ARKIRUOKAA

Korona-arjen keskellä blogiini tuli paljon liikennettä reseptien kautta. Moni etsi uusia reseptejä arkeen ja varsinkin gluteenittomat ja hiilarittomat ruoat kiinnostivat. Kaikki reseptini ovat aina gluteenittomia, mutta blogistani löytyy paljon myös maidottomia reseptejä, koska jouduin joskus suolisto-ongelmien takia olemaan gluteenittomalla ja maidottomalla ruokavaliolla. Nykyään saan käyttää taas maitotuotteita, mutta gluteenittomuus on jatkunut minulla jo vuosia.

Lue artikkeli tästä!

Mistä aiheista haluaisit lukea blogissani? Jätä alle ehdotuksesi 🙂

 

LUE MYÖS:

KULUNEEN VUOSIKYMMENEN HUIPPUKOHDAT

VUODEN 2019 LUETUIMMAT ARTIKKELIT

7 kommenttia

 1. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Tuo hämähäkkipostaus oli mielenkiintoinen, kävin sen lukemassa jo aikaisemmin. Saaressa niitä riittää erilaisia hämähäkkejä. Kuin myös punkkeja, jotka ovat kuulemma vain lisääntyneet.
  Kiitos erilaisesta postauksesta.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Hyiiii. Vihaan hämähäkkejä 😀

 3. Marjo kirjoitti:

  Hämähäkki postaus oli minustakin mielenkiintoinen. En ihan hirveästi pidä nimittäin hämiksistä. Tulee aina mieleen kesämökin seinällä yöllä vilistäneet hämähäkit, joilla näytti minusta lapsena ”olevan kymmeniä pitkiä jalkapareja”.

  Tuo on muuten jännä juttu mitkä postaukset omassakin blogissa kiinnostavat vuodesta toiseen ja aina sinne tulee uusia lukijoita.

  Kivaa viikonlopua 🙂

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Hyi, alkoi heti kutittamaan joka paikka, kun luin kommenttisi.
   Mä putosin kreikassa uima-altaaseen, kun hämähäkki juoksi mua kohden 😀

 4. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Hämähäkki-postauksen muistankin lukeneeni. Hämähäkkejä en pelkää, mutta kauhuleffoja en uskalla katsoa. Arkiruuat kiinnostaa aina, joten pitääkin käydä lukemassa postauksesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.