Hae
Diiskuneiti

ROSA GRAF KOSMETIIKKAKALENTERI 2017

*JOULUKALENTERI SAATU PR-NÄYTTEENÄ.

Joulukuussa minulla oli pitkästä aikaa ihan oma joulukalenteri, tai oikeastaan niitä oli kaksikin.. 😀 Minulla oli testissä Rosa Grafin kosmetiikkakalenteri, sekä sain synttärilahjaksi The Body Shopin kosmetiikkakalenterin. Tämä artikkeli koskee ainoastaan Rosa Grafin kalenteriarvostelua.

MIKÄ ON ROSA GRAF?

Rosa Graf on saksalainen ammattikosmetiikkasarja. Rosa Grafin tuotteissa pyritään hyödyntämään mahdollisimman paljon luonnollisia raaka-aineita. Rosa Grafin tuotteet ovat  tarkoitettu +30 vuotiaille naisille. Rosa Grafin tuotteita ei löydy markettien hyllyiltä vaan sarjaa myyvät eri kauneushoitolat ympäri suomen. Lähimmän kauneushoitolasi voit tarkastaa tästä.

KALENTERIN ULKONÄKÖ, PAINO JA INFOT

Kosmetiikkakalenteri oli todella suuren kokoinen, mutta se ei painanut juurikaan mitään. Kalenterin väri oli liila ja kalenterissa oli ripustuskoukku seinälle ripustamista varten. Kalenterin takana luki kaikki tuotteet mitä kalenteri sisälsi, mutta tietenkään tuoteluettelosta ei selvinnyt mikä tuote tulee mistäkin luukusta. Olisin kaivannut kalenteriin enemmän visuaalisuutta tai jotain juttua, sillä kalenteri oli ehkä omaan makuuni hieman yksinkertainen.

HINTA

Kosmetiikkakalenteria voi ostaa kauneushoitoloista tai suoraan Rosa Grafin maahantuonnista. Kosmetiikkakalenterin hinta on 70 euroa ja I Love Me -messuilla kalenteria myytiin vuonna 2016 50 euron messuhintaan.

KALENTERIN TUOTTEITA:

CLEANSING MILK: Tämä puhdistusmaito oli koostumukseltaan todella sileää ja pehmeää. Puhdistusmaito poisti hyvin meikit ja käytin sitä myös kasvojen pesuun aamuisin. Itselläni tulee paljon virkeämpi olo, kun heräämisen jälkeen pääsee puhdistamaan kasvot ja levittämään kasvovoiteen ennen meikkaamista. Tuote sopii erinomaisesti kuivalle iholle, koska se sisältää manteliöljyä.

ULTIMATE STEM CELL: Rosa Graf lupaa, että tämä sarja edistää meidän omien kantasolujemme toimintaa. Voide sisältää alppiruusuista johdettuja kantasoluja. Mikä ihmeen kantasolu? Kantasolujen tarkoituksena on luoda uusia soluja ja niin kauan kun ihmisellä on eläviä kantasoluja, tarkoittaa se sitä, että sitä pidempään kantasolut pystyvät pitämään ihon nuorekkuuden ja raikkauden yllä. Voide tuntui ihanalta hemmottelulta, sillä se antoi iholle todella paljon kosteutusta. Ihoni tuntui raikkaalta, kiinteältä ja kauniilta.

ULTIMATE STEM CELL SERUM: Tätä voisi kutsua melkeinpä nuorennus-seerumiksi, sillä tämä seerumi uudistaa ja suojaa kantasolujen elinkaarta ja tämän vuoksi iho saa kunnollisen superhoidon.

HYALURON: Mulle koko hyaloroni oli ihan uusi tuttavuus. Selvitin Rosa Grafin kalenterin takaa, että se on todella suosittu ihon siloittaja eli silottaa siis minunkin alkavat rypyt, heh 😀 Hyaloroni sopii erityisesti iholle, joka on menettänyt kimmoisuutta ja jos iho on todella kuiva. Hyaloroni sitoo itseensä 600 -kertaisesti kosteutta ja stimuloi ihoa tuottamaan kollageenia sekä elastaania.

ALMOND RELAX MASK: Kosteusnaamio sisältää proteiinia ja manteliöljyä. Naamio antaa iholle tasapainoa ja manteliöljy sisältää A- ja E -vitamiineja. Naamio sisältää myös Shea Butteria, joka suojaa, vahvistaa ja hoitaa ihoa sekä naamiossa oleva Kernel Oil aktivoi ihosolujen uusiutumista. Laitoin naamion saunan jälkeen ja iho tuntui parin tunnin päästä todella pirteältä ja kasvot näyttivät ryhdikkäämmiltä.

COLLASTIN Kollageeni kiinteyttää ja tasoittaa juonteita. On pelottavaa ajatella, että ehkä itsellekkin alkaa pikku hiljaa muodostumaan juonteita. Kollageeni on proteiini, jonka tehtävät on tehdä ihosta kimmoisa ja vahva. Kaikilla ihmisillä kollageenin määrä vähenee vanhenemisen myötä, joten ainakin itse alan katsomaan voiteita, jotka sisältää kollageenia.

CREME HYDRATANTE Tämä tuote on kosteuttava päivävoide, joka edistää ihon kosteustasapainoa, elastisuutta sekä suojaa UV-säteilyltä. Voide sopii hyvin meikin alle ja olenkin käyttänyt nyt sitä joka päivä, sillä se myös tuoksuu ihanalta. Voide sisältää hyaloronia, e-vitamiinia ja parantavaa allantoniinia.

GEL HYDRANTANTE Geeli on tarkoitettu kuivalle iholle, koska se on todella kosteuttava. Geeliä voi käyttää päivällä päivävoiteen alla ja yöllä yövoiteen alla. Jos iho on todella rasvainen, niin geeli sopii hyvin pelkkänä päivävoiteena. Geeli sisältää e-vitamiinia, joka uudistaa soluja, hyaloronia, uudistavaa pantenolia sekä kimmoisuutta antavaa phyto-collastiinia.

AUGEN CREME Tämä voide on silmänympärysvoide ja hävettää myöntää, etten ole koskaan omistanut silmänympärysvoidetta, joten tämä oli minulle ihan uusi tuttavuus. Voide hoitaa herkkää silmänympärysihoa, joka on monta kertaa ohuempi kuin muu kasvojen iho. ja sitä ei tulisi hoitaa normaaleilla kosteusvoiteilla. Silmänympärysvoide auttaa vähentämään juonteita ja ryppyjä. Olen käyttänyt tätä joka päivä siitä saakka, kun sen kalenterista sain ja musta tuntuu, että mun iho on paljon kirkkaampi ja energisemmän näköinen. Silmänympärysvoide jää kyllä ehdottomasti tästä lähtien mun meikkipussiin.

THALASSO BODY LOTION  Voide sopii kaikille ihotyypeille. Voide tuo iholle todella paljon pehmeyttä ja joustavuutta. Voide lupaa parantaa ja puolustaa ihon luonnollista kiinteyttä. Voide sisältää tammiuutetta, jojobaöljyä sekä merileväuutetta.

BEAUTY SERUM Tämä kauneus-seerumi on on ehdoton supertuote ikääntyvälle iholle. Seerumi imeytyi todella tehokkaasti kasvoille ja iho tuntui kosteutetulta. Tuote lupaa antaa lisähehkua kasvoille ja ainakin poikaystäväni sanoi, että mun naama hohtaa ? Voide sisältää kollageenia sekä vitamiineja.

Q10 -AMPULLI Q10 on antioksidantti, jota syntyy luonnollisesti jokaisen kehossa. Sen tarkoitus on suojata ihoa ja soluja. Aine silottaa juonteita sekä ehkäisee niiden syntymistä ja parantaa yleisesti ihon kuntoa. Mun iho punoittaa välillä ja Q10 pitäisi toimia punoittavalle iholle hyvin, sillä se ehkäisee erilaisia tulehduksia ja allergiaa. Itse huomasin, että mun ihon väri kirkastui ja tuntuu, että hiuksetkin alkoivat kiiltämään.

CAVIAR -AMPULLI Kalan mätiä kasvoille? Tämä aine sisältää proteiineja, vitamiineja sekä mineraaleja. Caviar lupaa nopeuttaa ihon omaa uudistumista ravitsemalla ja kosteuttamalla ihoa. Purkissa sanotaan, ettei tuotetta suositella kala-allergisille, sillä se sisältää kalan mätiä. Aika mielenkiintoinen tuote ja kiinnostaisikin millaisia vaikutuksia tällä tuotteella olisi pitkäaikaisemmassa käytössä.

LUUKKU 24: Jouluaaton luukusta paljastui normaalikokoinen 24h voide, jota olen käyttänyt päivävoiteena, koska se sisältää shea-voita, joka suojaa ihoa lialta ja saasteilta, kun liikkuu esim. ulkona. Olen myös huomannut, että voide vie hyvin punaisuutta iholta pois.

PLUSSAT & MIINUKSET

+ Todella erikoisia tuotteita, joita oli todella mielenkiintoista päästä testaamaan, kuten kaviaarista ja etanan limasta valmistetut tuotteet.

+ Testausfiilistä nosti lisää myös se, kun tiesin, että tuotteet olivat tarkoitettu 30+ iholle eli juuri minulle.

+ Purkkeja on helppo pitää mukana käsilaukussa ja otan näistä muutaman myös mukaan ulkomaan reissulle.

+ Koen, että pääsin testaamaan ”luksus” tuotteita ja oli ihanaa joka viikko testailla saunan jälkeen erilaisia tuotteita.

– Tuotteet olivat todella pieniä. Mielestäni ne vastasivat testerikokoja ja olivat pienempiä kuin matkakokoiset purnukat. Olisin toivonut, että tuotteiden koot olisivat olleet hieman isompia, niin tuotteiden vaikutuksia olisi pystynyt testailemaan pidemmällä aika välillä

– Ampullit olivat lasisessa purkissa. Niitä ei saanut auki, kuin leikkaamalla lasin rikki. Ampulli piti käyttää heti kokonaan, koska sitä ei saanut enää kiinni.

– Vaikka tuotteet olivatkin todella laadukkaita, niin pidin kalenterin (70 euroa) hintaa hieman korkeana, koska se sisälsi ainoastaan yhden normaalikokoisen tuotteen.

KALENTERIN PARHAAT TUOTTEET TOP 3

 1. Kauneus-seerumi (Beauty Serum)
 2. Q10
 3. Silmänympärysvoide (Augen Creme)

Onko Rosa Graf sinulle tuttu merkki? 🙂

 

LUE MYÖS:

     TESTISSÄ: LIP BOOSTER – PUSUHUULET PARISSA MINUUTISSA   

8 kommenttia

 1. Tamara kirjoitti:

  Minullakin oli tämä ja en ymmärtänyt miten ne lasipullot avataan. Mies aukaisi hampaillaan ja se lasipullo räjähti hänen suuhunsa, onneksi ei käynyt mitään.

 2. Ciannna kirjoitti:

  Tuotteet ovat kyllä kiinnostavia 😀

 3. Miia78 kirjoitti:

  Tuli ikävä joulua 🙂

 4. Rosa Graf kirjoitti:

  Ampullin avaamiseen ohjeet.
  Lasiampulleja kuuluu ensin sekoittaa hyvin ja napsutella ampullin kautaan, jolloin kaikki tuote valuu alas. Sitten ampulli avataan käärimällä se pyyhkeen tai esim paperin sisään ja ns kaula katkaistaan ihan vääntämällä (ohuin kohta, jossa on monesti myös jonkin viiva) Tai sitten on ihan olemassa ampullinavaajia, joihin ampullin kaula laitetaan ja vaan väännetään.
  Mitään teräaseita ei siis kaivata, ei edes hampaita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.