Hae
Diiskuneiti

VIISI PARASTA NIKSIÄ HANKAAVIIN SISÄREISIIN

*Sisältää mainoslinkkejä

Helle ja mekot ovat ihana yhdistelmä aina siihen saakka, kunnes sisäreidet hikoavat ja ne alkavat ottaa kiinni toisiinsa – tuttua? Laihduttaminen voi auttaa ongelmaan, mutta ei välttämättä, sillä joidenkin reidet voivat ovat lähempänä toisiaan ilman ylipainoakin. Koska käytän hameita kesät ja talvet, niin olen kokeillut kaikenlaisia kikkoja, miten reisien kitkaa saa vähennettyä ja hame-elämästä saa otettua kaiken irti. Tässä tulee itselleni toimivimmat kikka kolmoset, toivottavasti joku muukin saa näistä apua 🙂

SILKKISUIHKE (JALKA-SPRAY)

Kaikista toimivin keino on ehdottomasti silkkisuihke, toiselta nimeltään jalka-spray. Silkkisuihke muodostaa iholle läpinäkyvän kalvon, joka estää ihon hankautumia. Tämä on on siis tarkoitettu jaloille, jos kenkiä käytetään paljan jaloin (esim. ballerinat ja sandaalit), koska se estää pahoja tuoksuja ja rakkoja, mutta se sopii täydellisesti myös reisille. Silkkisuihketta myy marketit sekä kenkäkaupat 7-9€ hintaan ja netissä sitä myy esim. Vamskon kenkäpuoti.

KASVOSUIHKE + PRIMER

Meikinpohjustusainetta reisiin – kyllä! Niin hullulta kuin se kuulostaakin, niin *primerit eli meikinpohjustusaineet luovat reisiin ”kalvon” joka estää hankautumia. Myös kaikenlaiset kasvosuihkeet ovat nopea apu ja itselleni se on se lähin apukeino, sillä kannan aina kasvosuihketta laukussani.

TUUNAA SUKKAHOUSUT + LEGGINSSIT

Sukkahousut toimivat todella hyvin reisien erottajana, mutta kuumilla kesähelteillä ei todellakaan tee mieli pukea kuumia sukkiksia jalkoihin. Itse olen leikannut sukkahousut sortseiksi ja saman voi tehdä myös kulahtaneille legginsseille.

VOIDE

Jos mitään muuta ei ole saatavilla, niin mikä tahansa voide toimii erinomaisesti, mutta sen teho ei toki kestä koko päivää, joten voidetta täytyy lisätä jossain kohtaa lisää. Kookosöljy on myös tosi toimivaa!

MINISORTSIT

Lyhyet sortsit ovat varmaan suosituin juttu, mitä kaikki naiset käyttävät hameiden alla. Itse käytän sortseja mekkojen ja hameiden kanssa jo senkin vuoksi, koska se rauhoittaa mieltä, kun tietää ettei tuulen puuska nosta koko hametta ja vilauta paljasta peppua 😀

Näiden vinkkien myötä haluan toivottaa ihanaa hame-, ja mekkokesää kaikille 🙂

12 kommenttia

 1. Asta B. kirjoitti:

  Hei tässä oli paljon hyviä ideoita, kiitos! 🙂 Mulla ei normaalisti reisien kanssa ole ongelmaa, mutta mitä kuumemmaksi keli muuttui, sen varmemmin reidet alkaa jossain vaiheessa kiukutella… Huoh! Ihanaa kesää – kiukkureisistä huolimatta, heh!

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Kiva, että sait tästä vinkkejä. Mullakaan ei ole ongelmaa muulloin, paitsi jos keli on todella kuuma! Ihanaa kesää sinulle myös 🙂

 2. Marjut kirjoitti:

  Tuttua on 😀 Tuo silkkisuihke vaikuttaa mielenkiintoiselta, kiitos vinkistä 🙂

 3. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Kiitos vinkeistä! Itse käytän vähän mekkoja. Jos tästä tulee mekkokesä, niin pitää muistaa nämä niksit.
  Aurinkoista viikonloppua!

 4. Minna kirjoitti:

  Tää ei liity itse aiheeseen, mutta oot kyllä superkaunis!

 5. Annina kirjoitti:

  Mielenkiintoinen ja erittäin ajankohtainen juttu! Halusin tulla vaan vinkkaamaan mun suosikki tuotteen reisien hankaitumia vastaan, apteekissa myytävä Linola suojaava balsami on ollu mun kesän pelastaja jo vuosia. Käy poimii testiin ja kerro mitä tykkäsit ?

 6. tuulanneli kirjoitti:

  Todella hyviä vinkkejä, kiitos! Minulla on kanssa tämä ongelma mekkojen kanssa. Silkkisuihketta en olekaan käyttänyt. Olen käyttänyt sitä vain sukkien korvikkeena avokkaissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.