Hae
Diiskuneiti

UUTISIA: BLOGIMUUTTO + ESITTELYSSÄ DIISKUNEITI

”Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan”. -Muumipappa

Vanhat blogini lukijat – olette varmasti ihmetelleet viimeisen neljän viikon hiljaiseloa blogissa, sekä vihjailujani koskien blogin tulevaisuutta. Hyvistä uteluistanne huolimatta, pystyin kuitenkin kerrankin sulkemaan suuni ja nyt voin vihdoin paljastaa salailun syyn: Diiskuneiti-blogi on muuttanut osaksi Vaikuttajamediaa 🙂

Olen tästä blogimuutosta enemmän kuin innoissani, sillä Stoorilla olo kävi hieman ankeaksi, koska hommat eivät tuntuneet enää heidän päässään oikein pelittävän ja bloggaajat jätettiin todella yksin. Mulle on tärkeää olla yhteisössä, jossa saan tukea ongelmiin, tsemppausta ja pystyn kasvamaan kirjoittajana ja yleensäkin bloggaajana. Olen aloittanut bloggaamisen aikoinaan jo vuonna 2012, mutta jossain kohtaan huomasin kasvaneeni henkisesti niin paljon, ettei vanha blogini ja minä sovittu enään yhteen. Vanhan blogini deletoin vuosia sitten ja siis thank god, koska ne teiniaikuisen jutut olivat ihan omaa luokkaansa. Silloin tärkeimmät asiat elämässä taisivat olla biletys, ripsienpidennykset ja miehet 😀

Pidin usean vuoden hiljaiseloa blogimaailmasta ja yritin oppia lisää itsestäni, mutta tiesin, että halusin taas pian päästä bloggaamisen pariin. Kun vihdoin sain tehtyä matkan itseeni (eli varmaan se kuuluisa kolmenkympin kriisi) ja mietittyä mitkä asiat ovat minulle tärkeitä, mitä haluan saavuttaa sekä mitä elämässä arvostan eniten, päätin perustaa Diiskuneiti-blogin. Vuonna 2016 aloitin Keskisuomalaisen Stoori-blogiportaalissa blogin kirjoittamisen ja nyt vuonna 2019 olen osa Vaikuttajamedian menestystarinaa – ihan mahtavaa mitä kaikkea yllätyksiä elämä tuo eteensä.

PS. Stoorin osoite ei enää tästä päivästä eteenpäin toimi, joten muistakaa laittaa ylös uusi osoitteeni: diiskuneiti.vaikuttajamedia.fi

Koko blogini vuodesta 2016 saakka on siirretty tänne, joten myös kaikki vanhat postaukset ovat edelleen luettavissa täällä. Näin alkuun eteen saattaa tulla teknisiä haasteita ja jos huomaatte, että jotkin linkit tai kuvat eivät toimi niin laittakaa mulle kommenttia tai viestiä niistä.

Kuka on Diiskuneiti?

Kaikille, jotka eivät blogiani ole aikaisemmin lukeneet, niin esittäydyn teille tässä ja nyt. Olen kirjoittanut Diiskuneiti-blogia tosiaan nyt melkein kolme vuotta ja blogini pyörii enimmäkseen lifestylen ympärillä. Jaan yleensä blogissani vinkkejä arkeen, askarteluun, ruokaan, kosmetiikkaan, matkustamiseen sekä yleensäkin elämään liittyen – saatat löytää blogistani myös jonkin verran juttua liittyen Muumeihin, koska sisälläni asuu pieni Mymmeli 😀

Mikään nuori neitonen en enää ole ja kolmenkympin paremmalla puolella mennään jo – ja sen huomaa varmasti aiheista, joista kirjoitan. Blogissani ei keimailla korkokengissä Weekend Festivaaleilla, vaan blogini keskittyy täysin arkeen ja kaikkeen joka liittyy aikuisen naisen elämään. Asun maaseudulla rivitalossa poikaystäväni kanssa ja tällä hetkellä elämä on ihanaa – kaikki on just nyt hyvin. En ole naimisissa, eikä minulla ole lapsia ja mielestäni nuo asiat eivät määritä minua millään tavalla ihmisenä, mutta niistä kaikki ihmiset haluavat aina jauhaa oli sitten tuntematon, kaveri tai sukulainen – onko tuttua? Rakastan matkustelua, ruoanlaittoa sekä elokuvia ja unelmanani olisi päästä joskus Bora Boran saarelle. Olen asettanut blogimuuton myötä uusia tavoitteita bloggaamisen saralle ja haluan jatkossa olla vielä avoimempi ja rehellisempi. Tahdon, että mun blogi on sellainen paikka, jossa seurataan ihan tavallista elämää ilman mitään kulisseja – niin iloineen kuin suruineenkin sekä jutellaan, kommentoidaan ja jaetaan vinkkejä toisillemme.

Mulle saa laittaa koska vain viestiä ja postaus-ideoita. Vastaan aina kaikkiin kommentteihin, niin blogissa kuin somenkin puolella. Somekanavani löytyvät muuten tuosta oikeanpuoleisesta palkista. Tällä hetkellä olen pakkaushommissa, sillä lähdemme sunnuntaina poikaystäväni kanssa rantalomalle Kanariansaarille – en olisi ikinä uskonut, että tämäkin päivä koittaa, että lähden eläkeläisten suosimaan kohteeseen, mutta uskon, että vanhana reissaajana löydän sieltä muutakin kuin suomipubit ja halvat oluttuopit 😀 Jos matkajutut kiinnostavat, niin päivitän Instagram-storyn puolella aktiivisesti reissujuttuja joka päivä! Minut löytää Instagramista nimimerkillä Diiskuneiti. Olen ajastanut muutaman blogipostauksen ensi viikolle, mutta muuten palaan blogin äärelle vasta reissun jälkeen. Tervetuloa Diiskuneidin matkaan niin vanhat kuin uudetkin lukijat 🙂

8 kommenttia

 1. Sonja kirjoitti:

  Onnea muuton johdosta! Harmi, että lähdit Stoorista, mutta ymmärrän sen täysin!

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Kiitos paljon Sonja 🙂
   Kyllähän mä olin siitä muutosta puhunut varmaan jo vuoden, mutta koska en ole mikään datanero niin en voinut lähteä sen vuoksi 😀
   Onneksi Vaikuttajamedia otti yhteyttä ja pelasti mut ja siirsi koko blogin – mä en olisi ikinä osannut itse 😀

 2. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Mä arvasin siis oikein 😉 Onnea uusiin tuuliin, tajusin etten ole sua edes lukulistalle lisännyt, joten nyt on oiva aika korjata tämä erhe 🙂

 3. Diiskuneiti kirjoitti:

  No niin arvasit ja kiitos paljon Mira! 🙂

 4. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Onnea uuden blogikodin löytämisestä! Nyt on muutama blogituttu siirtynyt Vaikuttajamedialle.

 5. Meikkiholisti kirjoitti:

  Noniin, kyllähän se arvaus osui oikeaan :). Onnea kovasti uudelle alustalle, toivottavasti yhteistyö sujuu antoisasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.