Hae
Diiskuneiti

SKANSSI X PROJEKTI RADIKAALI HYVÄNTEKEVÄISYYSKAMPANJA

Kauppakeskus Skanssissa on käynnistynyt hyväntekeväisyyskampanja nuorten hyväksi, joka on voimassa helmikuun loppuun saakka. Skanssin ensimmäisessä kerroksessa Lindexiä vastapäätä löytyy somekuvaushuone, jossa on kolme erilaista kuvausseinää rengasvalojen kera. Somehuoneessa voi ottaa kuvia ja videoita omille somekanaville ja helmikuun ajan jokainen someen tehty postaus kerää hyväntekeväisyys-rahapottia turkulaiselle Projekti Radikaalille 🙂

PROJEKTI RADIKAALI

Projekti Radikaali on nuorten oma kiusaamista vastaan taisteleva yhdistys. Projekti Radikaali saa voimansa nuorten halusta muuttaa asenteita ja ilmapiiriä. Yhdistyksen tarkoituksena on osallistua sellaisten ajatusmallien rakentamiseen, jotka todella ehkäisevät kiusaamista, yksinäisyyttä ja syrjäytymistä. Yhdistys on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton – ja jokainen nuori kohdataan omana arvokkaana yksilönä. Etsii nuori sitten ystävää, harrastusporukkaa tai ihan vain kuuntelevaa korvaa – niin Projekti Radikaalin avulla se löytyy.

SKANSSI X PROJEKTI RADIKAALI

Kauppakeskus Skanssi lahjoittaa koko helmikuun ajan yhden euron jokaisesta somekuvaushuoneessa kuvatusta postauksesta, johon on merkitty #skanssixprojektiradikaali. Lisää kuvauseinällä otettu kuva Instaan, Facebookiin tai Tiktokiin, lisää kampanjan oma tägi ja tadaa olet lahjoittanut euron Projekti Radikaalille.

 • Ota kuva tai video Skanssin somekuvaushuoneissa.
 • Postaa se tägillä #skanssixprojektiradikaali omalle sometilillesi (TikTok, Instagram tai Facebook).
 • Skanssi lahjoittaa Projekti Radikaalille helmikuun aikana postatuista kuvista ja videoista 1€/postaus.
 • Tilin täytyy olla julkinen.
 • Voit kerryttää kampanjasummaa yhdellä postauksella per päivä.

SOMESEINÄT

Kävin itse Skanssissa yksi ilta testaamassa kuvaushuoneen joka sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ihan ravintolamaailman vieressä Lindexiä vastapäätä. Somehuoneessa oli kolme erilaista kuvaus-seinää ja oma lempparini oli kukka-, ja pilviseinät. Pilviseinällä saa muuten kivan tunnelmalliset kuvat, kun sammuttaa rengasvalon valot. Oman kännykän voi laittaa kiinni rengasvaloon ja sitten vaan ottamaan ajastimella kuvia tai videoita.

Käy säkin helmikuussa Skanssissa osallistumassa tähän hyväntekeväisyyskampanjaan. Yhdellä somekuvalla voit auttaa – kuinka helppoa.

Haastan kaikki turkulaiset mukaan 🙂

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

MUUMIEN IHANIMMAT MIETELAUSEET

TOP 5: IHANIMMAT UIMARANNAT TURUSSA JA LÄHIALUEILLA

MÖKKILOMALLA NAUVON SAARISTOSSA

4 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Paljon menestystä kampanjalle 🙂 Hienoa, että otit blogiin tärkeän aiheen.

 2. Marjo kirjoitti:

  Upea idea ja tärkeän asian puolesta! Minusta on hienoa miten paljon kiusaamisesta ja sen vastustamisesta tällä hetkellä puhutaan. Ketään ei saisi kiusata, syrjiä tai eristää muusta ryhmästä. Minua ei lapsuudessa eikä nuoruudessa ole kiusattu mutta muutamaa luokallani olevaan kyllä ja yritin kyllä puolustaa heitä minkä lapsena pystyin.
  Kivan pirteitä kuvia sinusta <3

  https://www.marjonmatkassa.fi/

 3. Hengittävää elämää etsimässä -blogi kirjoitti:

  Vaauuuu!!! Kiitos tästä postauksesta ja etenkin Projekti Radikaalille kampanjasta <3 Tämä on asia, jonka puolesta voisin lähteä Turkuun, Tukholmaan tai vaikka Thaimaahan ottamaan selfieitä!

 4. Marjut kirjoitti:

  Hieno kampanja, tärkeällä asialla. <3 Mahtavaa, että jaat tämän myös blogissasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.