Hae
Diiskuneiti

RESEPTI: SUOLAINEN PANNUKAKKU (KETO, VHH JA GLUTEENITON)

Tämä suolainen pannari valmistuu raejuustosta ja se on täysin jauhotonta eli tämä resepti sopii gluteenittomaan-, ketogeeniseen-, ja vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Täytteeksi voi laittaa ihan mitä haluaa ja omat lempparini ovat jauheliha, feta, sipuli ja tomaatti. Tällä reseptillä valmistuu noin puolikas pellillinen suolaista pannaria. Jos haluat tehdä koko pellillisen niin tuplaa vain aineet. Suolaiseen pannariin on helppo heittää myös esim. jääkaapin jämiä 🙂

Valmistusaineet (PUOLIKAS PELLILLINEN)

  • 3 kananmunaa.
  • 1 pienipurkki (200 g) raejuustoa.
  • 0,5 dl kuohukermaa.
  • 2 rkl voita sulatettuna.
  • 1,5 rkl psylliumia.
  • 1 tl leivinjauhetta.
  • Mausteet: suola, oregano ja valkosipuli.

VALMISTUSOHJEET

  1. Sulata voi mikrossa.
  2. Sekoita leivinjauhe ja psyllium keskenään.
  3. Kaada kaikki ainekset blenderiin ja surauta (voit käyttää myös sähkövatkainta tai sauvasekoitinta tai sekoittaa käsin).
  4. Kaada taikina pellille tai lasiseen vuokaan.
  5. Paista 200 asteessa 20-30 minuuttia uunista riippuen.

Voit halutessasi ripotella pannarin päälle myös juustoraastetta. Juustoraaste kannattaa lisätä vasta puolessa välissä paistoaikaa, ettei se kärvenny.

Tämä suolainen pannari maistuu herkulliselta kahvinkera ja tätä on myös kiva ottaa töihin evääksi salaatin kera. Täytevaihtoehdot ovat rajattomat, joten ei muutakun testaamaan mitkä on just sun suosikki täytteet. Suolainen pannari on helppo ja nopea tehdä myös vieraiden yllättäessä 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

KAKSI HELPPOA KETOSÄMPYLÄN RESEPTIÄ

RESEPTI: FETA-JAUHELIHAPIIRAKKA (GLUTEENITON + KETO)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.