Hae
Diiskuneiti

EDULLISESTI ULOS SYÖMÄÄN YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ TURUSSA

*Sisältää mainoslinkkejä

Ollaan ystäviä jookos – kuin ananas ja kookos. Ihanaa ystävänpäivää kaikille! Keräsin tähän artikkeliin Turun ravintoloiden ja kahviloiden tarjouksia kahdelle hengelle. Mikä olisikaan ihanempaa, kuin yllättää rakas ystävä tai puoliso herkuttelun merkeissä 🙂

SKIFFER – LIUSKAT KAHDELLE

Ensimmäinen Skiffer avattiin vuonna 2009 Helsinkiin Liuskaluodon merihuoltoasemalle. Tänä päivänä Skifferin liuskoista saa nauttia myös täällä Turussa Aurakadulla. Skifferin sydän on kiviarinauuni, jossa valmistuu herkullisia liuskoja. Liuskat saa myös lisähintaan gluteenittomana. Olen yhden kerran käynyt Skifferissä ja gluteeniton liuska oli oikein hyvää ja täyttävää. Loput piti ottaa mukaan kotiin, kun en jaksanut syödä. Täällä täytyy ehdottomasti käydä uudelleen!

Mitä: vapaavalintaiset liuskat kahdelle 23,90€. | Missä: Skiffer, Turku | Lunasta tarjouskuponki *tästä!

CAFE BRAHE – KAKKUPALAT + KAHVIT KAHDELLE

Ihana Cafe Brahe Kauppakeskus Skanssissa tarjoaa kakkupalat ja kahvit kahdelle. Voitte valita suodatinkahvia, cappuhinot, lattet tai teet. Nappaa siis ystävä mukaan shoppailemaan ja suunnatkaa sen jälkeen kakkuhetkelle Cafe Braheen.

Mitä: kakkupalat ja kahvit kahdelle 17,90€. | Missä: Cafe Brahe, Skanssi | Lunasta tarjouskuponki *tästä!

KEMBUZ CAFE – SALAATIT KAHDELLE

Jos haluat herkutella kevyemmin, niin vie ystävä salaatille Kembuz Cafeen. Kembuz Cafe sijaitsee lähellä Tyksiä ja kahvila on ihanan tunnelmallinen. Kaikki tuotteet ovat gluteenittomia ja tarjolla on myös paljon vegaanisia vaihtoehtoja.  Tarjoukseen kuuluu talon salaatit kahdelle.

Mitä: talon salaatit kahdelle 16,90€. | Missä: Kembuz Cafe | Lunasta tarjouskuponki *tästä!

ITSUDEMO HANSA – TAKE AWAY SUSHIT

Itsudemo Hansa tarjoaa take away sushit -25%! Käy hakemassa laatikollinen sushia ja yllätä ystävä ihanalla herkkuhetkellä tai miten olisi sushit ja leffailta puolison kanssa – perfect!

Mitä: take away sushit -25%. | Missä: Itsudemo Hansa | Lunasta tarjouskuponki *tästä!’

Ihanaa ystävänpäivää! Kurkkaa kaikki ravintolatarjoukset *tästä, lunasta kuponki ja nappaa mukaan hyvää seuraa ja lähtekää herkuttelemaan 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

TESTISSÄ: UUSI SOKOS HOTEL WIKLUND + VINKKEJÄ TURKUUN MATKUSTAVILLE

ROSSON PIZZANTAI – SYÖ NIIN PALJON PIZZAA KUIN JAKSAT

RESEPTI: HALLOUMI-PASTASALAATTI (GLUTEENITON)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *