Hae
Diiskuneiti

EDULLISET JA LAADUKKAAT IHONHOIDON LAHJAPAKKAUKSET

*Sisältää mainoslinkkejä

*TUOTTEET SAATU: SKINCITY.FI

Ihanaa ystävänpäivää jokaiselle! Ystävänpäivä on joka päivä ja rakasta ystävää on kiva muistaa milloin vaan. Meillä on mieheni kanssa vuosipäivä aina ystävänpäivänä ja siitä on kehittyny meille tärkeä päivä. Kävimme jo viime viikolla juhlistamassa vuosipäiväämme brunssin merkeissä, joten tänä ystävänpäivänä olemme täysin vapaita viettämään aikaa ystäviemme kanssa. Mielestäni paras lahja on antaa aikaa ystävälle, mutta toki myös on aina kiva antaa jotain pientä lahjusta kylkeen – oli sitten kyse ystävänpäivästä tai syntymäpäivästä. Keräsin tähän postaukseen muutamia ihonhoidon lahjavinkkejä, sillä kosmetiikka on aina mieluinen lahja, niin naiselle kuin miehellekin. Nämä lahjapakkaukset sopivat hyvin myös esim. kaaso-, nimppari-, ja merkkipäivälahjoiksi.

*Skincity.fi verkkokauppa myy kosmetiikan lahjapakkauksia ympäri vuoden eli heillä ne eivät ole ainoastaan joulunajan sesonkituotteita. Valikoima on tarkkaan valittu ja se sisältää eri ammattikosmetiikka-brändien kosmetiikkatuotteita aina meikeistä ihonhoitoon. Skincity erottuu muista kosmetiikan verkkokaupoista sillä, että asiakaspalvelijoina toimivat kosmetologit, jotka osaavat auttaa oikeiden tuotteiden valinnassa, sillä kaikilla meillä on erilainen iho. Skincityllä on mm. seuraavat brändit: BABOR, Clarins, Peter Thomas Roth, bareMINERALS, SKINCITY, Hourglass, Johanna Vargas, Maria Äkerberg, Sensai, Tata Harper. Kaikki Skincityn valikoimasta löytyvät brändit löydät *tästä.

Itse tilasin lahjoiksi meneviä kosmetiikan lahjapakkauksia ja olin yllättynyt, että vaikka tuotteet olivat jo lahjapakkauksissa, niin ne oli silti pakattu kauniisti silkkipaperiin ja Skincityn omiin lahjakasseihin. Hauskana lisänä on se, että aina jokaisen tilauksen mukana lähetetään maksutta Kokeshi-nukke, joka on vanha aasialainen perinne ja Skincityn tapa kiittää tilauksesta. Jokaisen tilauksen mukana tulee myös Skincityn oma meikkipussi, joka on tehty kierrätysmateriaalista. Meikkipussin sisällä on aina mukana maksuttomia tuotenäytteitä, joista voi helposti löytää oman uuden suosikin.

mask mashup

Kukapa ei rakastaisi kasvonaamioita? Itse olen ainakin niiden suurkuluttaja ja tämä söpö lahjapakkaus sisältää kuusi matkakokoista luksusnaamiota.  *Peter Thomas Roth perusti vuonna 1993 tämän merkin, koska ei löytänyt itse omalle akneiholleen ja myöhemmin ikääntyvälle iholleen sopivia tuotteita. Hän lanseerasi omat ihonhoitotuotteet, joiden teho perustui Unkarin mineraalipitoiseen lähdeveteen ja mutaan. Nykyään brändi yhdistää tuotteisiin myös nyky-aikaisia raaka-aineita.

Lahjaakkaus sisältää seuraavat luksusnaamiot:

  • Hungarian thermal water.
  • Mineral-rich atomic heat mask.
  • Rose stem cell bio-repair mask.
  • Cucumber gel mask.
  • Irish moor mud purifying black mask.
  • Pumpkin enzyme mask.
  • 24K gold pure luxury lift & firm mask.

Hinta: 32,00€ 27,20€ | Osta *tästä!

FACIAL ON THE GO

Tämä setti sisältää Peter Thomas Rothin parhaiten myydyt tuotteet matkakokoisissa pakkauksissa. Vaikka itse hoidan ihoani todella hyvin ja tarkasti, niin valitettavasti mieheni ei ole siihen oppinut. Annan tämän paketin hänelle lahjaksi ystävänpäivänä ja aion rakentaa tämän ympärille pienen porkkanan. Jos mieheni käyttää kaikki tuotteet loppuun, niin lupaan viedä hänet syömään tms! Jos hän innostuisi tämän kokeilun jälkeen ihonhoidosta, koska uskon, että näillä tuotteilla hän huomaa varmasti ihollaan positiivisia muutoksia. Pienistä purkeista on helppo aloittaa ihonhoito 😉

Lahjapakkaus sisältää:

  • Anti-Aging Cleansing Gel.
  • FIRMx Peeling Gel.
  • Cucumber Gel Mask Extreme De-tox Hydrator.
  • Cucumber De-Tox Bouncy Hydrating Gel.

Hinta: 19,00€ 16,15€ | Osta *tästä!

MARIA ÅKERBERG – SPA RITUAL

Tämä setti sopii hyvin sellaiselle, joka haluaisi aloittaa ihonhoidon, mutta ei ole siihen vielä kunnolla ryhtynyt. Tämä SPA-setti sisältää Åkerbergin suosituimpia tuotteita matkakoossa. Mukana on tuotteita mm. hiuksille, kasvoille, vartalolle ja jaloille. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, joten tämä on helppo lahja hankkia, jos et tiedä lahjansaajan ihotyyppiä. Lahjapakkauksen mukana tulee ohjekirja, joka opastaa tuotteiden käyttöön. *Maria Åkerberg on ruotsalainen luonnonkosmetiikkabrändi, joka käyttää tuotteiden valmistuksessa ainoastaan luonnonmukaisia kasviöljyjä. Maria Åkerbergin ihonhoitosarja on yksi Ruotsin suosituimpia luonnonkosmetiikan brändejä.

Lahjapakkaus sisältää:

  • Olive Cleansing.
  • Face Mask Gentle.
  • Papaya Peeling.
  • Salt Scrub Energy.
  • Hair & Body Shampoo Energy.
  • Hair Conditioner Energy.
  • Body Lotion Beautiful.

Hinta: 42,00€ 19,55€ | Osta *tästä!

MARIA ÅKERBERG – VAUVAN LAHJASETTI

Tämä vauvoille tarkoitettu luonnonkosmetiikan *lahjasetti oli niin ihana, että mun oli pakko tilata se. Mun kaveripiirissä on nyt menossa vauvabuumi ja jatkuvasti joku on raskaana. Ajattelin sitten, että seuraaville baby showereille mulla on jo lahja valmiina ja ei ole merkitystä onko tulossa poika vai tyttövauva, sillä tämä hoitosetti sopii molemmille. Tämä on myös kiva lahja antaa muuten vain ystävälle, josta on tulossa äiti tai joka on juuri synnyttänyt. Nämä tuotteet ovat suunniteltu juuri vauvoille.

Lahjapakkaus sisältää:

  • Hellävarainen pesuaine vauvan vartalolle ja hiuksille. Sisältää kookosta ja maissia.
  • Baby oil, joka on valmistettu kasvisöljyistä.
  • Kosteuttava voide (sopii koko perheelle).
  • 4 kpl luomupuuvillasta valmistettua puhdistuspyyhettä.

Hinta: 30,00€ 25,50€ | Osta *tästä!

ALENNUSKOODI

Eikö olekin ihania lahjapakkauksia? Ja parasta on, että näitä voi ostaa ympäri vuoden!

Koodilla SPREADLOVE saatte 14.2-16.2.2020 välisenä aikana kaikista yli 50€ ostoista -15% alennuksen. Kaupan päälle tulee Kokeshi-nukke sekä meikkipussi täynnä näytetuotteita. Ihanaa ystävänpäivää kaikille 🙂

 

LUE MYÖS:

NÄIN JÄRJESTÄT BABY SHOWERIT TYYLIKKÄÄSTI JA EDULLISESTI

7 GLUTEENITONTA TARJOTTAVAA KAHVIPÖYTÄÄN

MUISTILISTA KAASOILLE JA BESTMANEILLE

8 kommenttia

  1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Skincityllä on upea setti tuotteita tarjolla 🙂

  2. Annukka kirjoitti:

    Todellakin ihanan näköisiä on nämä pakkaukset. 🙂

  3. Tuula / Tuula’s life kirjoitti:

    Lahjapakkaukset ovat ihania lahjoja! Tuo Skincityn setti kiinnostaa!

  4. tuulanneli kirjoitti:

    Aivan ihastuttavia lahjapakkauksia. Näitä on kiva antaa eteenpäin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *