Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

TALTUTA PÖRRÖISET JA KUIVAT HIUKSET KUNTOON MIRACLE SPRAY -IHMESUIHKEELLA

Kaupallinen yhteistyö: ELEVEN Australia

Kuka muu siellä ruudun toisella puolella omistaa kuivat, katkeilevat ja pörröttyvät hiukset? Jos vastasit kyllä – niin kannattaa olla kuulolla. Itselläni on aivan mahdottomat pörröhiukset ja siksi pidänkin hiuksia yleensä kiinni. Sain jokin aika sitten testiin ELEVEN Australian ihmesuihkeen, jota olen nyt käyttänyt noin kuukauden ajan. Suihke kantaa nimeä Miracle Spray Hair Treatment ja se on ollut kyllä ihan täydellinen tuote hiusten pörröisyyden taltutukseen 🙂

ELEVEN Australia

ELEVEN Australia on vuonna 2011 perustettu hiustenhoitotuotteiden brändi. Merkki tulee Australiasta ja sen on perustanut hiusmuotoilija Joey Scandizzo. Joey omistaa monta kampaamoa ja hänen visionaan oli luoda hiustenhoitosarjaa joka olisi toimiva, mutta myös helppo käyttää. Niinpä syntyi ELEVEN Australia jossa yhdistyy helppokäyttöiset tuotteet ja korkealuokkaiset raaka-aineet. Tuotesarja sisältää jo 27 tuotetta ja tuotteet ovat suunniteltu ihan meille kaikille, jotka kamppailevat hiusongelmien kanssa. ELEVEN Australian tuotteita myy monet kampaamot (tästä voit kurkata kaikki brändiä myyvät kampaamot).

IHMESUIHKE: MIRACLE SPRAY HAIR TREATMENT

Miracle Spray Hair Treatment on kunnon monitoimituote hiuksille sillä se vahvistaa, ravitsee ja suojaa hiuksia todella tehokkaasti. Suihke on kevyttä ja se tuoksuu ihan vesimelonilta. Suihke ei rasvoita hiuksia, eikä tee niistä öljyisen näköisiä vaan päinvastoin se tekee hiuksista sileät ja ilmavat. Monien suosikkituote ELEVEN Australian sarjasta on Miracle Hair Treatment -hoitovoide ja tämä on sama tuote, mutta suihkutettavassa muodossa! Kaikki  tuotepakkaukset ovat kierrätettäviä.

 • Vegaaninen ja cruelty free.
 • Parabeeniton ja PETAn hyväksymä.
 • Antaa kiiltoa, siloittaa ja pehmentää.
 • Hillitsee pörröisyyttä ja sähköisyyttä.
 • Kosteuttaa ja vahvistaa hauraita hiuksia.
 • Ehkäisee kaksihaaraisten syntymistä ja auttaa selvittämään takut.
 • Sisältää lämpösuojan.
 • Erittäin hyvä tuote kuiville ja vaurioituneille hiuksille.
 • Sisältää UVA- ja UVB-suojan – jotka suojavaat hiuksia auringolta ja kloorilta.

Käyttö: suihkuta suihketta tyvestä latvaan ja kampaa läpi. Suihketta voi käyttää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin. Itse käytän tätä aina hiustenpesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin.

Sisältää: venhä-, ja maissiproteiinia, sitruunahappoa ja soijaproteiinia.

Hinta: 21,90€ | Osta valituista kampaamoista.

Olen kasvattanut takaisin omaa hiusväriä jo yli vuoden ja kuten kuvista huomaa, niin oma värini ulottuu jo puoleen väliin asti. Blondattu latvasto on aika kuivahkoa vaikka sitäkin juuri leikattiin. Tämä suihke tuntuu olevan juuri nyt itselleni todella toimiva, kun hiukset on vähän mitä sattuu. Vielä vähän aikaa pitäisi jaksaa hiuksia kasvattaa ja sitten napsaisen itselleni kesäksi pitkän polkan 🙂

 Oletko sinä kokeillut ELEVEN Australian hiustenhoitotuotteita? 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

 

LUE MYÖS:

TESTISSÄ HEDELMÄHÄVIKISTÄ VALMISTETUT HAMMASTAHNAT

TESTISSÄ EDULLISET KUIVASHAMPOOT JA VINKIT NIIDEN KÄYTTÖÖN

SUOJAA IHOSI AURINGOLTA – TESTISSÄ HAWAIIAN TROPICIN UUTUUDET

Kaupallinen yhteistyö: ELEVEN Australia

6 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  En muistaakseni ole testannut, pidän mielessä jatkossa 😀

 2. villananna kirjoitti:

  Tää on kyllä hyvä tuote 🙂

 3. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  kuulostaa hyvältä tuotteelta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.