Hae
Diiskuneiti

TURKU: EDULLISET YSTÄVÄNPÄIVÄN TREFFI-IDEAT

Ystävänpäivä on pian taas täällä ja virallista ystävänpäivää vietetään keskiviikkona 14.2.2018. Keräsin teille ehdotuksia mitä kaikkea Turussa voi touhuta edullisesti ystävänpäivä viikolla. Vie treffeille paras ystäväsi, seurustelukumppani tai lähtekää viettämään ystävänpäivää porukassa 🙂

HIMALAYAN KITCHEN: KOLMEN RUOKALAJIN MENU KAHDELLE 32€

Rakastan nepalilaista ruokaa ja olen käynyt syömässä Himalayan Kitchenissa pari kertaa. Viime kerralla lunastin *Offerilta tarjouksen, jossa sai kunnon ruokasetit noin -50% hintaan. Himalayan Kitchenissa on aivan mahtavaa ruokaa ja tunnelmallinen ilmapiiri ja mielestäni tämä ravintola on aivan mahtava treffipaikka! Ravintolan listoilla on myös Nepalilaista olutta, jota kannattaa maistaa. Himalayan Kitchen sijaitsee Turussa Punanaamiota vastapäätä osoitteessa: Eerikinkatu 5.

Kolmen ruokalajin menu kahdelle sisältää:

 • Vege Samosa
  Maustettuja kasviksia ohuessa ja rapeassa taikinakuoressa tarjoiltuna tomaattichutneyn ja salaatin kera.
 • Chicken Tikka Masala
  Yrtti-jogurttimarinoituja ja tandooriuunissa grillattuja kanafilepaloja tarjoiltuna tulisessa ja mausteisessa tomaatti-sipuli-masalakastikkeessa.
 • Fried Banana
  Friteerattua banaania tarjoiltuna jäätelön, kinuskisiirapin ja kermavaahdon kera.

Nappaa tarjous *tästä!

TUPLATREFFIT: KEILARATA NELJÄLLE HENGELLE 12€

Turun Bowlerissa on tullut käytyä useasti keilamassa kavereiden, työporukan ja poikaystävän kanssa. Elokuussa vietimme ystäväni polttareita ja olimme Bowlerissa keilaamassa sekä syömässä ja kaikilla oli super hauskaa! Bowlerissa on ystävällinen henkilökunta, isot tilat ja tunnelma on ihanan rento. Keilauksen ohella baaritiskiltä voi käydä hakemassa juotavaa ja keilaamisen jälkeen yläkerrasta saa mm. hyviä gluteenittomia hampurilaisia. Bowler sijaitsee kävelykadulla Kivikukkaron vieressä osoitteessa: Yliopistonkatu 29. Ystävänpäivä viikolla keilaradan saa tunniksi 12 eurolla – lunasta tarjous *tästä.

SUSHILAJITELMA KAHDELLE 19€

Turussa sijaitseva uudehko japanilaistyylinen KOBE sushiravintola sijaitsee Martissa aivan jokirannan kupeessa Martinsillan vieressä osoitteessa Martinkatu 3. Martti on jo itsessään niin ihanaa aluetta, että sinne kävely kannattaa sushin sekä näkymien vuoksi. En ole vielä käynyt täällä, mutta menusta näyttää löytyvän vaikka mitä ja ehkäpä pitää viedä joku ystävistä tänne herkuttelemaan.

Kahden hengen sushilajitelmaan kuuluu:

 • 8 kpl uramaki California.
 • 10 kpl hossomaki.
 • 2 kpl salmon.
 • 1 kpl grill salmon.
 • 1 kpl avocado.
 • 1 kpl Ebi.
 • 1 kpl tamago.
 • 1 kpl rapu.

Let’s sushi! Lunasta tarjous ja varaa pöytä *tästä!

SUOLAHUONEHOITO KAHDELLE 30€

Vie kaverisi rentoutumaan Saltaria suolahuoneelle. Ennen suolahuoneeseen menoa molemmille hierotaan käsiin suolan ja inkivääriöljyn sekoitus, joka jätetään vaikuttamaan 40 minuutiksi puuvillahanskojen kera. Suolahuone on vuorattu tuhannella kilolla vuorisuolaa, jonka pelkkä näkeminen on jo hauska kokemus.

Suolahuoneen terveysvaikutukset:

 • Sitoo kosteutta ihohuokosiin.
 • Auttaa atooppisen ihon oireisiin.
 • Vähentää tulehduksia.
 • Ennalta ehkäisee ihon ja hengityselinten sairauksia. Suolahuoneesta on iso hyöty mm. allergikoille, astmaatikoille ja henkilöille ketkä kärsii psoriasiksesta.

Lunasta tarjous suolahuone hemmoitteluun *tästä!

SMOOTHIE IS ALWAYS A GOOD IDEA – SMOOTHIET KAHDELLE 5,20€

Vie kaveri Skanssin tai Hansan Cafe Braheen virkistävälle smoothielle tai nappaa vapaavalintaiset smoothiet mukaasi ja yllätä kaverisi ilmestymällä smoothieiden kanssa oven taakse. Mikä on sun lemppari smoothie sekoitus? Mun on varmaankin banaani-mansikka – lunasta smoothie tarjous *tästä!

TUPLATREFFIT: HUONEPAKOPELI NELJÄLLE 59€

Pakohuonepelit ovat hauskaa ajanvietettä ystävien kanssa. Tehtävien ja arvoitusten ratkaiseminen ystävien kanssa on parasta ja Pakohuonepeli Trapped tarjoaa nyt Luxury Cruise huoneessa 60 minuutin pelin *59 eurolla. Olen aikaisemmin käynyt vain yhden kerran pakohuonepelissä polttariporukan kanssa, mutta haluaisin kyllä testamaan pakohuonepeliä uudelleenkin – tuntuu etten viimeksi tajunnut mitään, mutta se myös saattoi johtua siitä, että meitä oli niin monta, että arvoitusten ratkaiseminen meni lähinnä sähläämiseksi ja suosittelenkin, että pakohuonepeliä kannattaa lähteä pelaamaan max. 4 hengen porukassa. Trapped sijaitsee osoitteessa: Itäinen Rantakatu 23.

”Life is so much better with friends” 🙂

*Affiliate-linkki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.