Hae
Diiskuneiti

HALLOWEEN-MEIKKI PUROBION TUOTTEILLA

*TUOTTEET SAATU MAAHANTUOJALTA: IMPULSE FINLAND OY

Päätettiin lähteä äidin ja pikkusiskon kanssa vanhaan kotikuntaamme Uuteenkaupunkiin moikkaamaan sukulaisia ja varsinkin mammaa, joka on ollut sairaana ja täällä me nyt ollaan! Aion olla täällä sunnuntaihin saakka ja tänään järjestämme pikkusiskojen ja serkkulasten kanssa Halloween-juhlat enoni luona. Mukaan on kutsuttu myös mummi ja on ihan mahtavaa, että mummi tulee meidän kanssa hölmöilemään – sillä mummi on vaan niin best ja niiiin rakas! Tilasin viime viikolla muutamia Halloween-koristeita Party King nimisestä verkkokaupasta, joka on hiljattain rantautunut tänne Suomeen. Toimitus oli tosi nopea, sillä tuotteet olivat pakettiautomaatissa 2 päivän kuluttua tilaamisesta. Askartelemme tietty koristeet itse, mutta halusin tilata muutaman kurpitsaviirin, ilmapalloja sekä lautasliinoja auttamaan Halloween-tunnelman luomisessa. Ruoaksi teemme tortilloja, koska ne ovat lasten suurta herkkua ja tortillojen tekeminen isolle porukalla tulee myös aika edulliseksi. Tarkoituksena olisi leipoa jälkkäriksi gluteenittomia mokkapaloja sekä Halloween-keksejä. Äiti oli löytänyt Lidlistä söpöjä Halloween-muotteja ja hän lupasi lahjottaa osan niistä mulle omaksi – jee koska olen Halloween-hullu 😉

Päätimme säästää Halloween-asuissa, sillä 10 hengen porukalla asujen ostamiseen menisi ihan liikaa rahaa. Tilasin Party Kingistä koristeiden lisäksi ruhjetatuointeja, kasvomaaleja sekä tekoverta, jolla meikkaan serkkulapset kunnon monstereiksi. Minä ja 12-vuotias pikkusiskoni ei haluttu olla mitään örkkejä ja koska meiltä löytyi jo ennestään hiiri-, ja kissapantoja niin päätin meikata meidät Minni-hiiriksi. Mun mielestä lapsille sopii muutenkin kevyet Halloween-meikit ja mikä parempaa kuin meikata lapset luonnonkosmetiikalla! Sain muutama viikko sitten testiin PuroBIO:n tuotteita ja PR-paketista löytyi ripsiväri, eyeliner, huulilakka sekä huultenrajauskynä ja ne pääsivät nyt käyttöön hiirimeikkien teossa. PuroBIO Cosmetics on vuonna 2014 perustettu Italiainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka tavoitteena on tarjota mahdollisimman luonnollista ja puhdasta kosmetiikkaa laadusta tinkimättä. PuroBIO:n tuotteet ovat edullisia ja Suomessa niitä myy ainakin Prisma ja verkossa Kärkkäinen.

GLORIOUS TUUHEUTTAVA RIPSIVÄRI

Ripsiväri on todella tuuheuttava ja se sisältää bambua, joka vahvistaa ja rakentaa ripsiä. Ripsarin harja on todella ohut ja sillä saa värjättyä lyhyimmätkin ripset. Katso ettei harjassa ole paakkuja, kun alat levittämään ripsiväriä, muuten niistä tulee ihan möhnäiset. Mun mielestä tämä oli ihan kelpo ripsari ja antoi mukavasti volyymiä.

Hinta: 9,50€

Arvosana: +8

Ominaisuudet: vegaaninen ja nikkelivapaa.

EYELINER ON FLEEK

Näitä eyelinereitä on kaksia erilaisia ja voit itse valita eyelinerisi joko tussikärjellä tai tarkalla sivellin kärjellä. Itse sain testiin tussikärkisen mallin ja voin kertoa, että tämä eyeliner oli positiivinen yllätys, sillä silmärajausten piirtäminen oli tosi helppoa ja tuotteen koostumus on tosi peittävä ja mattamainen. Tussikärjellä saa helposti tehtyä kissamaiset rajaukset ja tein Minni Hiiri meikkiin myös nenän ja viikset tällä eyelinerillä. Pysyvyys on hyvä ja rajaukset eivät lähteneet mitenkään kulumaan tai rapisemaan kesken päivän. Eyelinerista on saatavilla ainoastaan musta väri ja puroBIO:n sivuilla kerrotaan, että tämä eyeliner sopii täydellisesti myös aloittelijoille.

Hinta: 11,90€

Arvosana: +10

Ominaisuudet: vegaaninen ja nikkelivapaa. Muista sekoittaa ennen käyttöä!

LIPTINT NESTEMÄINEN HUULIPUNA

Minni Hiiri tarvitsee tietty punaiset huulet ja me teimme ne puroBIO:n nestemäisellä huulipunalla. Ensikokeilu huulipunalla oli yllättävä, sillä yhdellä sutauksella huuliin tuli jo todella peittävä pigmentti. Huulipunassa on joustava sivellin, joten se on todella helppo levittää huulille ilman rajojen ylitystä. Huulipuna pysyy huulilla hyvin ja se ei tunnu laisinkaan kuivalta, vaan lähinnä huulivoidemaiselta. Itse en tykännyt ollenkaan täsät saamastani sävystä, vaan olisin pitänyt enemmän tummanpunaisesta, nudesta tai vaaleanpunaisesta. Huulilakkaa on onneksi saatavilla seitsemän erilaista sävyä, joten jokaiselle löytyy varmasti oma lemppari. Huulilakkojen sävyinä ovat nude, bright orange, cold pink, dark rasberry coral red, burgundy ja dark wine. Kaiken kaikkiaan pidin huulilakan koostumuksesta ja pysyvyydestä, joten hyvin voisin ostaa itse tätä uudelleen, mutta jonain eri sävynä.

Hinta: 15,90€

Arvosana: +8

Ominaisuudet: vegaaninen ja nikkelivapaa. Sekoita ennen käyttöä ja huomioi, että useamman kerroksen levittäminen voi tehdä huulista paakkuiset.

HUULTENRAJAUSKYNÄ

Noniin eli nämä huultenrajauskynät ovat nyt sitten sitä puroBIO:n erityisosaamista ja olinkin yllättynyt, että sama kynä käy huultenrajauksen lisäksi myös silmämeikin tekoon eyelinerinä – kaksi kärpästä samalla iskulla siis 😀 Väri tulee kynästä pehmeästi, joten kovaa ei kynää tarvi painaa. Pigmentti on myös sen verran hyvä, että 1,5 kerrosta riittää hyvin. Mä en käytä ikinä huultenrajauskynää joten nyt vähän pakolla tuli sitä laitettua. PuroBIO:n sivuilla oli hyvä vinkki, että huultenrajaukset voi levittää sormenpäällä, joka antaa huulille valoa ja täyteläisyyttä. Ehkä alan nyt tekemään huultenrajauksia jatkossa enemmän ja teen ne mielleni tällä kynällä. Sävyjä löytyy yhteensä seitsemän, joten valinnan varaa on. Halloween meikissähän on superkätevää, kun voi hankkia vaan yhden kynän jolla laittaa huulet sekä luomet. Itse lisäsin mustan eyelinerin ylle vähän tätä liilaa huultenrajauskynää.

Hinta: 5,50€

Arvosana: +7

Ominaisuudet: vegaaninen ja nikkelivapaa. Sekoita ennen käyttöä ja huomioi, että useamman kerroksen levittäminen voi tehdä huulista paakkuiset.

PuroBIO:lta löytyy oma suomenkielinen nettisivu, jossa on hurjasti tietoa heidän tuotteistaan  🙂

Seuraa somessa puroBION ambassadoreita:

Rosa Camilla

The WHAT

Purkkisirkus

 

LUE MYÖS:

TESTISSÄ: ESSENCEN KEVÄISET UUTUUDET 2019

UNBOXING: ESSENCEN SYKSYN UUTUUDET 2018

TESTISSÄ: EDULLISET ESSENCEN MEIKIT

11 kommenttia

 1. Ansku kirjoitti:

  Niin söpö Minni! ❤️
  Toivottavasti teidän juhlia pääsee seuraamaan somessa. Kaikki ideat ovat tervetulleita, kun itse olen järjestämässä Halloween-juhlat sunnuntaina.

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Hihih kiitos 🙂 Meillä oli viime viikonloppuna lastenjuhlat ja tänä viikonloppuna pidetään aikuisten juhlat. Huomasin instasta sun upean meikin ja asun. Toivottavasti teillä oli kiva pippalot 🙂

   • Ansku kirjoitti:

    No, eikös ollut aika hieno! Juhlat olivat onnistuneet ja synttärisankari sai vihdoinkin kauhujuhlansa. Mahtavaa, että saatte juhlia useampaan kertaan. Mä nimittäin voisin pukeutua viime viikonlopun tyyliin vaikka joka viikko. 🙂

 2. Anni kirjoitti:

  Voi mikä ihana Minni! Mun piti pari vuotta sitten pukeutua Halloweenina Minniksi, mutta asu vaihtui sitten kuitenkin The nightmare before christmas -elokuvan Sallyksi. Itse en niin halloweenista välitä, mutta naamiaiset on parasta!

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Kiitos 🙂
   Naamiaiset on kyllä kivoja ja kun pienellä panostuksellakin voi tehdä hahmoja. Olisipa kiva nähdä millainen Sally olit 🙂

 3. NelliL kirjoitti:

  Mikä suloinen Minni Hiiri 🙂

 4. Marjo kirjoitti:

  Voi miten ihana Minni Hiiri sinusta tuli 🙂 Nenä ja viikset! Tosi magee oot!
  On muuten ihan älyttömän hauska välillä pukeutua naamiaisasuihin/Halloween pukuihin ja vähän hassutella. Hauskoja Halloween juhlia 🙂

 5. Haaveita ja hauiskääntöjä / Emma kirjoitti:

  Näitä tuotearvosteluja on aina kiva lukea, koska on niin kamalan vaikea löytää aina niitä hyviä tuotteita, kun on kaupassa! Näistä jää mieleen sellaisia, joita voisi harkita kokeilevansa 🙂

 6. Nina / Monta syytä rakastaa kirjoitti:

  Luonnonkosmetiikka on itseäni alkanut kiinnostamaan, mutta vielä en ole löytänyt merkkiä johon olisin valmis satsaamaan. Pitäisi vertailla enemmän näitä koska en haluaisi ostaa kaapin täytteeksi vain näitä.

 7. Rosa kirjoitti:

  Näihin tuotteisiin tulikin törmättyä I Love Me -messuilla! Ja tietty hakemuskin lähti perästä… hih. Psst ihana Minni-hiiri!

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Harmittaa, kun en itse ehtinyt messuille. Ehkä ensi vuonna sitten Minninä messuille 😀
   No hei sähän olisit ihan täydellinen PuroBIO:n ambassador – peukut pystyyn 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.