Hae
Diiskuneiti

TESTISSÄ SKINCITYN UUDET IHONHOITOPUIKOT

*Sisältää mainoslinkkejä

*Tuotteet saatu PR-näytteinä.

Sain keväällä Skincity.fi verkkokaupasta testiin heidän uusia *ihonhoitopuikkoja. Olin aluksi ihan ihmeissäni, että sainko eteeni laatikollisen deodorantteja vai ihonhoitotuotteita. Puikot sisältävät kaikki mitä jokainen meistä tarvitsee aamun ja illoin ihonpuhdistukeen puikkomaisessa muodossa eli kasvoputsarin, kasvoveden, syväpuhdistuksen ja seerumin. Annoin näistä kesäkuussa pienen sneak peakin Instagramin puolella ja ajattelin kirjoittaa näistä nyt kunnolliset käyttöarvostelut tänne blogin puolelle.

Olen käyttänyt näitä puikkoja nyt noin kuukauden ajan ja olen kokenut ne hirvittävän käteviksi. Puikot eivät paina juuri mitään ja ne ovat pienen kokonsa takia helppo kuljettaa mukana minne vain. Yleensä on melkein aina enemmän sääntö, kuin poikkeus, että jokin puteli vuotaa laukkuun, niin näissä puikoissa ei ole sitä ongelmaa, että ne vuotaisivat. Puikot pysyvät hygieenisinä, kun ne muistaa aina käytön jälkeen huuhdella ja antaa hetken kuivua. Vaikka nämä ihonhoitopuikot ovat pienen kokoisia, niin ne ovat kuitenkin tosi riittoisia eivätkä ole hinnalla pilattuja, sillä ne maksavat vain 8-14€ per puikko.

PRE-CLEANSING OIL PUIKKO

Kasvojen puhdistus aloitetaan ensin tällä kasvoputsarilla. Tuotteessa on mukana misellivettä, joten se poistaa meikin todella tehokkaasti iholta. Tuote on aika klähmäistä tavaraa, sillä se sulaa iholla ja sen koostumus on todella öljyistä, koska tuote sisältää vahaa ja eri yrttiöljyjä. Tämä putsari putsaa myös vedenkestävän ripsivärin ilman mitään jäätävää hinkuttamista, joten tämä on kyllä todella tehokas pakkaus. Iho jää myös ihanan pehmeäksi.

Käyttö: tuotetta voi hieroa suoraan puikosta kasvoille, mutta itse tykkään enemmän tehdä niin, että otan tuotetta puikosta ensin sormiin ja hieron sen vasta sitten kasvoille. Tuote on tosi öljymäistä, joten sormilla on helpompi annostella sopiva määrä tuotetta kasvoille. Tuotetta hierotaan kasvoille ja pestään pois vedellä.

Fiilikset: tuote poistaa todella hyvin meikit kasvoilta, mutta on aika tahmaista tavaraa. En ottaisi ehkä esim. mukaan mökille, jossa ei ole suihkua, muuten oikein pätevä tuote kotikäytössä.

Osta *tästä!

CHARCOAL DEEP CLEANSER PUIKKO

Toisena vaiheena kasvojen puhdistamisen jälkeen olen käyttänyt tätä syväpuhdistava puikkoa, joka sisältää hiiltä, kookosta ja pantenolia. Hiili puhdistaa tunnetusti hyvin epäpuhtauksia syvältäkin ihosta ja tässäkään tuotteessa ei tarvinnut hiilen tehoon pettyä. Tuote vetää hyvin talit ihohuokosista, mutta ei jätä kasvoja kuitenkaan kuivaksi. Mulla tuli parin ekan puhdistuksen jälkeen todella paljon finnejä kasvoihin ja näinhän monesti käy syväpuhdistavien tuotteiden kanssa, sillä ne vetävät epäpuhtaudet ylös.

Käyttö: hiero puhdistuspuikkoa suoraan kasvoille pyörivin liikkein. Puikossa tuntuu pieniä rakeita, jotka ihanasti kuorivat ja nostavat talin pintaan. Pese tuote pois kasvoilta ja muista myös huuhdella puikon pinta.

Fiilikset: puikko on todella tehokas ja vetää likaa ulos ihosta. Varaudu, että ekoilla käyttökerroilla ihoon voi nousta epäpuhtauksia, mutta ne häviävät parin käyttökerran jälkeen. Oikein hyvä tuote, tykkään!

Osta *tästä!

COOLING MOISTURE TONER PUIKKO

Syväpuhdistuksen jälkeen on hyvä levittää iholle ennen seerumin laittamista tätä ihanaa kasvovettä. Jotenkin vieläkin niin outoa, että kasvovesi voi olla puikkomaisessa muodossa 😀 Kasvovesi rauhoittaa ja viilentää ihoa kasvojen puhdistamisen jälkeen ja näin iho on vastaanottavaisempi seerumille ja kasvovoiteelle.

Vinkki: tuotetta on ihana käyttää myös helteillä, aina silloin kun iho kaipaa vähän viilennystä!

Käyttö: levitä tuotetta suoraan puhtaille kasvoille pyörivin liikkein. Muista puhdistaa puikko vedellä, jotta se pysyy raikkaana ensi käyttökertaa varten.

Fiilikset: tuote jättää oikein raikkaan tunteen kasvoille. Tätä on tullut käytettyä nyt kesällä aika paljon aina silloin, kun kasvot tuntuu väsyneeltä.

Osta *tästä!

HYDRATING SERUM OIL PUIKKO

Viimeisenä iholle levitetään seerumi, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Seerumi sisältää kuivaöljyä eli se ei tuki ihoa. Olen seerumeiden suurkuluttaja ja laitankin seerumia kasvoille kasvorollerin avulla joka aamu ja ilta. Tämä seerumi on kyllä todella kätevä käyttää juuri kasvorollerin kanssa, koska sen saa imeytymään ihoon todella hyvin.

Käyttö: levitä seerumia kasvoille. Seerumia voi levittää myös kaulalle ja sekä muihin kuiviin kohtiin kehossa.

Fiilikset: tosi kätevä seerumi verrattuna pipettipulloihin. Seerumia saa juuri sen verran kuin tarvitsee ja siitä jää iholle ihanan raikas olo – jatkoon!

Osta *tästä!

Puikkoja voi ostaa *yksitellen ja niitä myydään myös tuotesettinä, joka sisältää kaikki Skincityn ihonhoitopuikot (myös kuorinnan ja aurinkovoiteen). Ihonhoitopuikot sopivat hyvin sellaisille, jotka ovat laiskoja hoitamaan ihoa ja eivät ole kiinnostuneet ostamaan miljoonaa eri putelia kaappeihin pyörimään. Tarvitset vain nämä neljä puikkoa + kosteusvoiteen, jolla saat kasvot hehkumaan. *Tuotesetti on myös mahtava lahjaidea kenelle vain.

Onko ihonhoitopuikot sinulle tuttuja vai ihan uusi juttu? 🙂

 

LUE MYÖS:

EDULLISET JA LAADUKKAAT IHONHOIDON LAHJAPAKKAUKSET

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *