Hae
Diiskuneiti

TESTISSÄ: ESSENCEN KEVÄISET UUTUUDET 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Mun lempi kosmetiikkabrändi essence on julkaissut taas uusia tuotteita kevään ja alkavan kesän kunniaksi. Sain paketillisin uutuuksia testiin PR-toimistolta ja voin kertoa, että tuo paketti oli paras paketti mitä olen tänä vuonna saanut. Mies naureskeli, kun vauhkoonnuin aivan täysin näistä uutuuksista. Mun meikkivarasto alkaa olemaan jo pelkkää essenceä ja muita merkkejä ei tule juurikaan ostettua. Essencessä on parasta vaihtuvat ja laadukkaat tuotteet, purkit ovat hirmuisen söpöjä ja ne ovat edullisia. Mulla tarttuu melkein aina Tokmannissa tai Cittarissa käydessä jokin essencen tuote ostoskoriin ja varsinkin ne kynsilakat ovat ihan huippuja. Netistä essencen tuotteita voi tilata *Lyko.fi verkkokaupasta. Mutta kurkataanpa nyt mitä essencen uutuksia voit löytää jo kaupoista.

YOU BETTER WORK

You better work -sarjan tuotteet ovat vedenkestäviä ja niissä on UVA/UVB-suodatin. Yleensä vedenkestävät tuotteet ovat aika liisteriä, mutta tämä sarja on todella kevyt ja itse olen tykännyt tästä kovasti. Sarjaa mainostetaan ”Gym-Prooffina” eli meikki kestää iholla urheilun aikanakin. En kyllä suosittele käyttämään urheillessa meikkiä, mutta jos on pakko – niin suosittelen tätä sarjaa, nimittäin tämä kestää kunnon hikoilun. Itse hikoilen kesäisin kuin sika, joten tämä sarja on hyvä kuumille kesäpäiville.

Päivävoide 4,69€ 

On yllättävän kosteuttava, joten se on sopinut hyvin kuivalle iholleni. Tämä ei ole siis meikki voide vaan päivävoide, joka sävyttää ihoa, mutta antaa silti luonnollisen lopputuloksen. Itse tykkään juuri tälläisistä tuotteista, jotka hieman korjaa ihon virheitä ja sävyttää, mutta silti iho näyttää siltä ettei meikkiä edes olisi. Olin viime viikonloppuna mökillä ja tämä oli aivan täydellinen tuote siellä, kun halusin vähän ehostaa kasvoja, mutta en kuitenkaan ”meikata”.

Viimeistelysuihke 3,69€

Olen vasta viimeisen vuoden sisään oppinut käyttämään viimeistelysuihkeita ja voin kertoa, että koukussa olen. Viimeistelysuihke kiinnittää meikin ja kosteuttaa ihoa, eli meikki pysyy hyvänä ja hehkuvana koko päivän. Suihke on myös ihanan viilentävä kesän kuumiin päiviin. Lisään itse suihketta aina silloin, kun iho tuntuu kuivalta, joten tätä kannattaa pitää mukana käsilaukussa.

Vedenkestävä ripsiväri 3,69€ 

No tämä on todellakin vedenkestävä ripsiväri, sillä tähän tarvii kunnon silmämeikinpoistoaineen, jotta ripsarin saa pois, eikä edes uiminen laita ripsaria varisemaan. Tämä on siis ehdoton hankinta kesän uimaretkille ja sateisille festaripäiville.

Luomivärin pohjustaja 3,49€

Mulla pakkautuu luomivärit aina jo parissa tunnissa luomivakoon ja saan aina olla pyyhkimässä ja korjaamassa niitä. Olen sata kertaa töissä katsonut itseäni tauolla peilistä, että ei jessus tämänkö näköisenä olen ollut koko päivän – luomivärit kirjaimellisesti vaossa 😀 Luomivärin pohjustajat auttavat hieman pidentämään luomivärin pysymistä, mutta eivät nekään ainakaan itselleni ihmeitä tee. Tämä tuote oli ehkä paras mitä olen hetkeen kokeillut, koska tämä on vedenkestävä. Luomiväri pysyy hyvänä useamman tunnin, eikä ole heti kolmen tunnin jälkeen hävinnyt kuin tuhka tuuleen.

#INSTAPERFECT NESTEMÄINEN HIGHLIGHTER

Tämä on essencen kevät uutuksista mun ehdoton lemppari. Olen sekoittanut tätä muutaman tipan meikkivoiteen tai päivävoiteen sekaan ja se antaa iholle ihanan kiillon. Ja nyt en puhu mistään discopallo-kiilteestä, vaan tällä saa sellainen ihanan luonnollisen hehkun kasvoille. Mulla tämä alkaa vetää jo viimeisiä ja tätä on kyllä pakko ostaa ehdottomasti lisää! Tämä on aivan täydellinen tuote juuri kesään ja tätä saa kahdessa eri sävyssä. Talvella essence toi myyntiin #instaperfect -sarjan meikkivoiteet ja tämä highlighter on uusi lisää insta-perheeseen.

THE DIP NESTEMÄINEN SILMÄNRAJAUSKYNÄ

Käytän usein juuri nestemäisiä silmänrajauskyniä, sillä ne ovat ainoita, jotka pysyvät koko päivän. Essencen kevät valikoimaan tuli uutuutena The Dip eyeliner, jossa kynä on lyhyt ja hieman tussimainen ja sillä on helppo tehdä kaarevat rajaukset. Ihan kelpo tuote, ei valitettavaa ja hinta on todella edullinen.

KOSTEUTTAVAT HUULIVOITEET MY BEAUTY LIP RITUAL

Uudesta my beauty lip ritual -sarjasta löytyy huulivoiteita, huulien kuorinta-aine, huulien pohjustaja sekä huulinaamio. Sain itse testiin sarjaan kuuluvat kolme huulivoidetta. Essencen huulivoiteet ovat todella kehuttuja, eikä syyttä – sillä tämäkään sarja ei ollut pettymys. Huulivoiteita voi käyttää hyvin myös pohjustajana ennen huulipunan levittämistä.

01 Repairing Balm sisältää Ginkgo-lehtiuutetta ja E-vitamiinia.

02 Nourishing Balm sisältää riisiöljyä ja E-vitamiinia.

03 Moisturizing Balm sisältää kirsikankukanuutetta ja E-vitamiinia.

Kurkkaa kaikki sarjan tuotteet + hyppää ostoksille *tästä.

UUDET LUOMIVÄRIPALETIT

Hello New York 8,79€

Tämä luomiväripaletti ei oikein pudonnut minuun. Paletissa on monta sävyä, jotka eivät olleen oikein minun mieleeni. Minusta liilan ja sinisen sävyiset värit eivät vain sovi minulle. Onneksi paletissa oli muutama vaalea sävy, joita olen kyllä käyttänyt. Varsinkin noissa vaaleissa sävyissä on kivat valoa heijastavat pigmentit.

G’day Sydney 8.79€

Tässä luomiväripaletissa on kivoja maanläheisiä sävyjä, vaikka ihan kaikki sävyt eivät olletkaan mieleeni. Kuitenkin tässä on enemmän värejä käytettäväksi, kuin tuossa Hello New York -paletissa.

Hello Cheek 7,49€

Tämä paletti on aivan ihana! Tässä on mukana aurinkopuutereita, poskipunaa ja yksi highlighter. Ihan super kätevä paletti, koska tässä on kaikki tarpeellinen eli esim. reissuun lähtiessä ei tarvitse raahata erikseen mukaan aurinkopuutereita ja highlightereita – niin kätevää.

KYNSILAKAT

Essencen kynsilakat ovat aivan huippuja ja olen niitä useasti ennenkin täällä blogissa hehkuttanut. Vanhat essencen kynsilakat kulkevat nykyään nimellä Shine last & go. Olin juuri pari päivää mökillä ja lakkasin kynnet lähtiessä ja ne olivat vielä paluupäivänä ihan mintissä. Kynsilakat siis kestää hyvin ja parasta on se, että ne maksavat vain pari euroa, joten uusia värejä voi kokeilla edullisesti.

Essencen tuotteet ovat niin suosittuja, että yleensä Citymarketin ja Tokmannin hyllyt notkuvat tyhjyyttään. *Lykon verkkokauppa on luultavasti varmin paikka, josta saat kotiutettua essencen uutuudet itsellesi. Oletko käyttänyt essencen meikkejä ja mitä itse pidät niistä? 🙂

7 kommenttia

 1. Maisa80 kirjoitti:

  Itse käytän hyvin vähän kosmetiikkaa, lähinnä huulikiiltoa ja tarvittaessa peitevoidetta. Uskon, että hyviä tuotteita. Eivät ainakaan ole hinnalla pilattuja! 🙂

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Mä käytän myös aika kevyesti meikkiä. Yleensä jokin kevyt päivävoide, puuteri, valokynä, kulmat ja ripsari. Huulikiillot on kivoja ja olen yrittänyt opetella käyttämään myös huulipunia. Highlighterit ovat myös tulleet mukaan meikkirituaaleihin. Essencen on laadukas merkki, mutta on ihan bestiä, että ne ovat myös edullisia, niin on helppo kokeilla erilaisia juttuja, kun ei maksa maltaita 🙂

 2. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Minä olen iloisesti yllättynyt, että tämä edullinen Essence on niin hyvä meikkisarja. Essencen kynsilakkoja löytyy kotoa joka lähtöön. Ja huulipuniakin olen hankkinut. Kiitos vinkistä, nyt pitää meikkivarastoja täydentää.
  Kaunista toukokuuta!

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Joo mä olen ihan rakastunut essenceen. Tuotteet ovat laadukkaita ja kaikkien kukkarolle sopivia. On myös mahtavaa, että valikoima vaihtuu usein ja jatkuvasti tulee jotain uusia tuotteita. Näiden kanssa saa kyllä olla vaan aika pikainen, kun ovat niin suosittuja, että loppuvat nopeasti. Sen takia tilaan aina suoraan Tokmannilta, että varmasti saan 😀

 3. Anna kirjoitti:

  essencellä on kyllä hyviä tuotteita 🙂

 4. Jane /Yhtä kuin kirjoitti:

  Ihanan raikas postaus ja kivoja tuotteita! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.