Hae
Diiskuneiti

FC NUOTEEPEEN HYVÄNTEKEVÄISYYSILTA

Mieheni pelaa jalkapalloa Liedon FC NuoTeePee joukkueessa. He järjestivät kesäkuussa hyväntekeväisyystapahtuman, jonne sai ostaa ennakkoon illalliskortteja 50€ hintaan. Lipun hinnasta 40€ meni hyväntekeväisyyteen, joten halusin ehdottomasti lähteä mukaan tukemaan tärkeää asiaa. Tapahtuma järjestettiin Liedon Metsäpirtissä lauantaina kello 17:00-23:00.

Tapahtuma alkoi seuran puheenjohtajan ja kunnan edustajan pienillä puheilla ja alkumaljoilla, jonka jälkeen oli vuorossa ruokailu. Ruokana buffet-pöydässä oli erilaisia salaatteja, kukkoa viinissä, burgundin pataa sekä jälkiruoaksi oli kakkukahvit. Olin aivan varma, että kakku jää minulta väliin, mutta gluteenittomat syöjät, vaikka allergioita ei oltu kysytty etukäteen. Illan esiintyjänä oli hupaisa ”Uutissi Turust” uutisankkuri Markku Heikkilä.

Joukkueen Facebook-sivuilla oli ollut ennakkoon myynnissä Kaapo Kakon maila, joka lähti uudelle omistajalle 1000€ hinnalla. Olisikohan mailasta saanut vielä enemmän nyt, kun Kakko pääsi mukaan NHL:ään. Kaapo on täällä Liedossa lasten sekä aikuisten suuri sankari, sillä hän on asunut ja käynyt täällä koulua. Itseasiassa Liedon kunta järjesti kesäkuussa Kaapolle juhlat, jossa hänen vanhan koulunsa kenttä nimettiin Kaapo Kakon kentäksi.

Myös itse hyväntekeväisyystapahtumassa oli huutokauppa, jossa kaupattiin vaikka mitä aina JVG:n nimmaripaidasta NuoTeePeen omien pelaajien kehystettyihin pelipaitoihin. Koko hyväntekeväisyystapahtuman saldo oli illan päätteeksi 7520 euroa ja tuotto lahjoitettiin Liedon kunnan kautta vähävaraisten perheiden lasten urheiluharrastusten tukemiseen sekä Hope Ry:n joululahjakeräykseen.

Juhlat olivat todella mukavat ja onnistuneet. Mielelläni lähtisin useamminkin tälläisiin hyväntekeväisyyskemuihin. Kiitos FC NuoTeePee!

Ps. kuvan ihanan peikonlehtimekon löydät *täältä (mainoslinkki).

8 kommenttia

  1. villananna kirjoitti:

    Kaunis mekko ja hyvä summa tuli 🙂

  2. HENNA kirjoitti:

    Aivan ihana mekko! 🙂 Tällaiset tapahtumat on kyllä aina tosi kivoja 🙂

  3. Sorakukka kirjoitti:

    Sitä aina todella toivoo että ilman välikäsiä raha menee sinne minne pitääkin. Hyvä summa tuli keräykseen!

  4. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

    Juhlat on kivoja ja jos samalla vielä tulee tehtyä hyväntekeväisyyttä, niin mikäs sen parempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *