Hae
Diiskuneiti

MARRASKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

Mun synttärikuukausi marraskuu on ohi ja nyt on käydään jo joulukuuta. Nyt viimeistään jos koskaan on lupa kaivaa joulukoristeet esiin ja virittäytyä joulun tunnelmaa. Itsehän rakastan enemmän joulun odotusta, kuin itse joulun pyhäpäiviä. Marraskuussa oli menoa ja vilskettä ja tässä tulee mun marraskuun kolme parasta juttua 🙂

IKEA REISSU ÄITIN KANSSA

Ikean joulutorilla on pakko käydä joka vuosi ja tänä vuonna käytiin siellä äitin kanssa. Voitettiin joulupukin onnenpyörästä korvapuusti ja jouluinen peltipurkki. Ikeassa oli ihania joulukukkia, koristeita, kuusia ja vaikka mitä. Maltoin mieleni ja en ostanut itselleni mitään joulukrääsää, mutta mummilleni ostin joulukaktuksen ja piparisuklaata. Käytiin Ikean ravintolassa mutakakulla ja kahvilla ja ihmettelen vieläkin, että miten kaksi kakkua ja kahvit maksoi vain kolme euroa. Täytyy mennä sinne uudestaankin kakkukahville 😀

KENKÄKAUPAN PIKKUJOULUT

Vietettiin marraskuun alussa Turun alueen kenkäkaupan pikkujouluja. Söimme pitkän kaavan mukaan Ravintola Teinissä ja itse otin alkuruaksi kurpitsakeittoa, pääruoaksi pippuripihvin ja jälkkäriksi creme bruleen. Olipa tosi kiva nähdä kaikki työkaverit yhdessä koossa ja pakko sanoa, että meillä on ihan älyttömän mahtava työporukka – ilman hyviä työkavereita työt ei tuntuisi miltään. Siirryttiin syömisen jälkeen vielä Löytö-baarin puolelle, mutta mun piti lähteä jo ennen puolta yötä kotiin, koska mulla oli seuraavana päivänä työvuoro. Oli kyllä kiva päästä koronavuosien jälkeen pitkästä aikaa pikkujouluihin – ensi vuotta odottaessa 🙂

Muut pikkumustissa, minä keltaisissa 😀

SYNTTÄRIHUUMAA

Marraskuun toiseksi viimeisellä viikolla vietin mun synttäriviikkoa. Kävin viikon aikana lounaalle Deliberissä mun kahden eri ystävän ja yhden työkaverin kanssa, joten viikko oli täynnä herkkulounaita. Sain mun työkaverilta ihanan The Body Shopin lahjapussin, jossa oli mm. mun lemppari kasvonaamio – kiitos Katri 🙂

Synttäriaamiaiseksi mulle oltiin tehty gluteenittomia karjalanpiirakoita – best!

Virallisena synttäripäivänä olin kahdeksan tunnin työvuorossa ja söin koko työpäivän hyvällä omalla tunnolla Fazerin sinistä, jonka sain synttärilahjaksi Hansan S-marketista 😀  Sain synttärilahjaksi mm. tee-joulukalenterin, Smegin vedenkeittimen ja äitiltä jättipurkin Volttarenia lol! Synttäriviikonloppuna käytiin Turun joulukadun avajaisissa ja parilla glögillä Rabalderissa. Toi Rabalder Bar on muuten ihan tosi tunnelmallinen ja kiva paikka – kannattaa käydä 🙂

Mitään synttärijuhlia tai edes kahvitteluita en tänä vuonna päässyt järjestämään – ehkä ensi vuonna sitten. Kiitos kuitenkin tuhannesti kaikille onnittelijoille ja muistaneille. Sain mm. mun yhdeltä seuraajalta yllärinä lahjakortin Tokmannille, kiitos superisti, se oli ihana yllätys  🙂

Olen aina kuolannut tätä pinkkiä Smegia ja nyt sain sen, kiitos maailman eniten rakas Pauliina!

Kahden viikon päästä on joulu. Nyt aion uppoutua täysin joulun tunnelman vietäväksi. Levätä ja nauttia joulukuusesta ja valoista. Ihanaa joulun odotusta kaikille 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

HAPPY BIRTHDAY TO ME – 36 ASIAA MINUSTA

IHANAT JOULUISET MUUMILAKANAT

DIISKUNEITI BLOGI 6-VUOTTA + ARVONTA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *