Hae
Diiskuneiti

TAMMIKUUN KOLME PARASTA JUTTUA

En ala kiertelemään nyt ollenkaan – vaan sanon tälleen ihan suorasti, että tammikuu alkoi todella paskasti ja on ollut sitä täyttä itseään koko loppu kuukaudenkin. Nyt on tullut monta ikävää juttua päällekkäin ja en ole ihan päässyt näitä asioita prosessoimaan läpi. Onneksi kuukausi vaihtuu – jos se elämä vaikka pikkuhiljaa lähtisi taas uuteen nousuun. Onneksi tammikuussa oli muutama kivakin juttu, ettei ole tarvinnut ihan joka päivä masennella 😀

LAUANTAIN HUUMAA BESTIKSEN KANSSA

Vietettiin ystäväni kanssa ihana lauantai tammikuun alussa. Käytiin syömässä Pincho Nationissa ja drinkeillä Rennossa ja Hospodassa. Miten se on muuten aina niin, kun pitäisi tilata jokin drinkki niin aina sitä päätyy tilamaan vaan lasin viiniä, kun ei yksinkertaisesti keksi mitään? Ravintolat ja baarit menivät 18:00 kiinni ja jatkettiin iltaa ystävän kämpillä Raisiossa. Syötiin juustoja, juotiin liikaa viiniä, juoruttiin ja jumpattiin. Oli kyllä hauska ilta, vaikka seuraava päivä ei ollut kyllä olotilan puolesta kovin mukava 😀

uudenvuoden viettoa

Uudenvuodenaattona lounastin Vaikuttajamedian Hannan kanssa ekaa kertaa uudessa Hansakortteliin avatussa Deliberissä – johon rakastuin kyllä aivan täysin. Ihana sisustus ja mahtava, monipuolinen ja edukas ruokalista. Myös ketoilijat ja gluteenittomat saavat kyllä Deliberissä vatsan täyteen. Otin lohi-avokadosalaatin lounasviinin kera ja salaatti oli niin iso, että en jaksanut sitä edes kokonaan syödä. Lounaan jälkeen käytiin Hannan kanssa pyörimässä vielä vähän kaupoilla, jonka jälkeen lähdin kotiin valmistautumaan iltaan. Hyppäsin bussiin ja lähdin Vaalaan ystäväni järjestämiin uudenvuoden juhliin. Tulin taksilla ennen keskiyötä kotiin katsomaan raketit mieheni kanssa, jonka jälkeen päädyinkin jo unille. Uudenvuodenpäivänä käytiin mieheni kanssa Pincho Nationissa (taas) syömässä. Iltapäivällä käytiin vuoden ensimmäisen päivän kunniaksi saunassa ja loppupäivä menikin kotona chillaten.

VIIKONLOPPU PIKKUSISKON  KANSSA

15-vuotias pikkusiskoni tuli meille tammikuun vikana viikonloppuna yökyläilemään Nappi-kissan kera. Perjantaina oltiin kaikki niin poikki koulusta ja töistä, että mentiin aikaisin nukkumaan. Ihana, kun mieheni antaa aina mun nukkua siskoni kanssa sängyssä ja hän nukkuu itse sohvalla. Lauantaina herättiin aikaisin ja lähdettiin puolilta päivin siskoni toiveesta Skanssin Raxiin syömään. Itsehän en voi tavallista pizzaa syödä, joten mulla oli lautasella salaattia, nakkeja ja lihapullia – lol. Käytiin Skanssissa myös ostoksilla ja kaikki löysivät jotain kivaa paitsi minä. Olisin halunnut tuon kuvassa olevan T-rex pehmolelun, mutta jostain syystä mieheni ei oikein innostunut. Illalla tehtiin tortilloita ja pelattiin Afrikan tähteä. Sunnuntaina käytiin kahvilla Länsikeskuksen Cittarissa – sieltä saa niin hyvät salaatit ja patongit nam! Rakennettiin Napille pahvilaatikosta uusi mökki ja siitä tuli kyllä tosi söpö ja Nappi otti sen heti omakseen. Ihana viikonloppu – näitä lisää kiitos 🙂

Nonni eli moikka tammikuu – ei tule ikävä. Toivottavasti helmikuusta tulee parempi ja teen kaiken sen eteen, että siitä tulee. Ihanaa helmikuuta kaikille ja salaa uskon, että kevätkin pian alkaa näyttämään ensimmäisiä merkkejään 🙂

.

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

PARHAAT TESTAAMANI HIUS-, JA IHONHOITOTUOTTEET 2021

TYKÄTYIMMÄT INSTAGRAM KUVAT JA TARINAT NIIDEN TAKAA 2021

VUODEN 2021 LUETUIMMAT ARTIKKELIT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.