Hae
Diiskuneiti
Kaupallinen yhteistyö

PURESKELTAVAT VEGAANISET KOLLAGEENI BOOSTERIT

Kaupallinen yhteistyö: Lyko.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Kollageeni on proteiini joka tukee luuston, verisuonten, ruston, jänteiden ja ihon rakenteita. Kollageenin tuotanto alkaa vähentyä merkittävästi 25-vuoden ikävuoden jälkeen ja se näkyy erityisesti ihon kimmoisuudessa ja elinvoimaisuudessa. Iho ohenee, alkaa veltostua ja rypyt sekä juonteet tulevat paljon paremmin esiin, kun ihon kosteustasapaino heikkenee. Kollageenia saadaan eniten kanamunista, siipikarjasta, naudasta ja rustokaloista, mutta nämä eivät sovi tietenkään vegaaneille. Herbalandin uusi Vegan Collagen Booster ei sisällä itsessään kollageenia, mutta sen ainesosat lisäävät kollageenin tuotantoa ja näin myös vegaanit pystyvät boostamaan omaa kollageenin tuotantoaan. Kollageenilisät ovat suuri hitti terveydestä ja kauneusta kiinnostuneiden joukossa, koska se on ns. luonnollinen tapa pitää yllä ihon nuorekkuutta 🙂

HERBALANDIN PURESKELTAVAT VITAMIINIT

Herbaland on yksi maailman suurimmista pureskeltavien vitamiinien valmistajista ja heidän vitamiinigummiet sisältävät ainoastaan luonnollisia makuja ja värejä.

Gummiet ovat:

 • Sokerittomia.
 • Vegaanisia.
 • Palmuöljyttömiä.

HERBALAND COLLAGEN BOOSTER

Herbalandin Collagen Booster sisältää runsaasti C-vitamiinia joka säätelee kollageenin muodostumista. Jos käytät muita kollageeni-valmisteita, niin muista pitää huolta myös C-vitamiinin saannista, koska ne tukevat toinen toisiaan. Boosterit sisältää myös  A-vitamiinia, L-lysiiniä ja amlahedelmää. L-lysiini on yksi välttämättömistä aminohapoista, joita kehomme ei itse voi tuottaa. Amla tunnetaan myös intialaisena amalaki-marjana, joka on todellinen superhedelmä – Amla sisältää runsaasti C-vitamiinia. Herbalandin kollageeni-namit ovat sokerittomia ja niissä on ihana vesimelonin maku – ihan kuin karkkeja!

 • Sisältää runsaasti vitamiineja.
 • Auttaa kollageenin muodostamisessa.
 • Boostaa ihon hyvinvointia.
 • Mahtava tuote anti-age iholle.
 • Purkissa on 60 tablettia ja niitä otetaan kaksi kertaa päivässä.

Hinta: 19,90€ | Osta *tästä!

OMAT KOKEMUKSET TUOTTEESTA

Olen testannut näitä nyt vähän yli pari viikkoa ja sen lisäksi, että namit maistuvat herkullisilta – niin ne myös selkeästi kirkastavat ihoa. En tykkää niellä tabletteja, joten nämä vitamiininamit ovat helppo ottaa ja samalla saa kivan herkkuhetken. Nämä boosterit ovat mahtava ravintolisä juuri vegaaneille, jotka eivät voi syödä eläinperäisiä kollageenivalmisteita. Koska itse olen sekasyöjä pyrin ottamaan kollageenin ruoasta ja lisään myös usein smoothien sekaan kollageenijauhetta (kalasta). Nämä namit ovat kuitenkin hauska tapa ottaa vitamiinit ja yksi purkki riittää yhdeksi kuukaudeksi. Koska syön muutenkin kollageenia, niin koin, että nämä tabletit olivat itselleni ehkä enemmänkin vitamiinipommi, mutta mistä sitä tietää, kuinka hyvin nämä ovat tukeneet kollageenin muodostamisessa 🙂

Kuuluuko kollageeni-lisäravinteet sinun arkeesi? 🙂

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

TESTISSÄ EDULLISET KUIVASHAMPOOT JA VINKIT NIIDEN KÄYTTÖÖN

THE ORDINARYN HYPETETYT IHONHOITOTUOTTEET PELASTAVAT KUIVAN TALVI-IHON

TESTISSÄ: IDA WARG BEAUTY – VEGAANINEN REPAIR-SARJA HIUKSILLE

Kaupallinen yhteistyö: Lyko.fi

4 kommenttia

 1. Riitta Reissaa kirjoitti:

  Minustakin tuntuu, että nuo namit ovat pikemmin vitamiini/ravinnepommi kuin kollageenibuusteri. Mutta varmasti mukava vaihtoehto karkille.

 2. villananna kirjoitti:

  En syö lisäravinteita kuin jos on ihan pakko. Kun lopetin niiden käytön alkoi veriarvot olla normaalit.

 3. petra kirjoitti:

  Näyttää kyllä ihan karkeilta! Tuossa muodossa lisäravinteet varmasti uppoaa hyvin ? Mie olen käyttänyt vain äitiys- ja imetysajan vitamiinivalmisteita ja rautalisää…. Haluaisin kyllä hyvinvoinnin ja varsinkin vastustuskyvyn vahvistamiseen sopivia tuotteita ja pitäisikin alottaa ensin yhdestä, eikä yrittää laittaa koko paketin kerralla kuntoon (ja koko perheelle) ja sitten olenkin jo ihan ymmyrkäisenä tuoteviidakossa ??

  http://www.sangynalla.fi

 4. Hengittävää elämää etsimässä -blogi kirjoitti:

  Noloa myöntää, että en vielä 35-vuotiaanakaan tiennyt, mitä kollageeni on… Nyt tiedän, kiitos kirjoituksesi =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.