Hae
Diiskuneiti

PARAS SUORATOISTOPALVELU KAUHUELOKUVIEN YSTÄVILLE

*Sisältää mainoslinkkejä

RAKASTAN kauhuelokuvia ja jännäreitä. Ensi kosketukseni kauhuun sain teininä, kun äitini vuokrasi minulle videovuokraamosta Scream-elokuvan. Muistan, kun isäni osti minulle videokameran ja kuvasin myöhemmin myös oman Scream-leffan ja minulla oli jopa huimat kolme näyttelijää + minä. Olisipa niin siistiä katsoa nyt 20-vuotta myöhemmin tuo kuvaamani pätkä, mutta en tiedä missä ne videokasetit ovat. Screamin jälkeen kovia hittejä itselleni olivat Tiedän mitä teit viime kesänä, Blair Witch Project, Urban Legends, Noitapiiri, The Ring, Final Destination yms!

Katson kauhuelokuvia ainoastaan päivisin, sillä muuten menetän yöuneni. Saatan kyllä menettää ne välillä silti, vaikka katsoisin kauhua vain päivisin. Kauhuelokuvia on suoratoistopalveluissa todella vähän ja ainakin Netflixin ja Viaplayn kauhuvalikoimat ovat aika surkeita. Bongasin maaliskuussa tarjouksen, jossa sai *Elisa Aition maksutta kokeiluun kuukaudeksi. En ollut edes tietoinen ennen tätä Elisa Aition olemassa olosta, sillä luulin, että pitää olla Elisa Viihde ja siihen kuuluva digiboksi, jotta voi katsoa Elisan kautta elokuvia, mutta väärässä olin. Elisa Aition voi siis ladata omana sovelluksenaan ja sen kuukausihinta on 9,90€ kuukaudessa (katso artikkelin lopusta -50% tarjous).

Elisa Aitiosta löytyy monia kymmeniä kauhuelokuvia, niin vanhoja kuin tuoreita ja uusia elokuvia tulee aina palveluun lisää. Mukana on A-luokan filmejä, mutta myös B-luokan kauhua, joka menee jo vähän komediasta, mutta mielenkiinnolla olen katsonut niitäkin. Mulla loppui ilmainen kokeilu viime kuussa ja päätin pitää Elisa Aition ja irtisanoa Viaplayn, koska Aitiossa on paljon enemmän kaikkea. Sieltä löytyy myös paljon suomalaisia sarjoja ja elokuvia, komediaa, YLEN sarjoja ja kaikkea kivaa lapsille, joten mielelläni suosittelen *Aitiota teillekin jos Netflixin ja Viaplayn valikoimat alkavat jo kyllästyttämään.

TOP 5 PARHAAT KAUHUELOKUVAT | ELISA AITIO

  1. *Drag me to hell.
  2. *Pirun pikku apuri.
  3. *Haunting in Connecticut 2.
  4. *Half light.
  5. *The New Daughter.

Tykkään myös hirveästi kauhukomedioista ja ne sopivat hyvin myös niille, jotka eivät kauhua uskalla katsoa, mutta vähän tekisi kuitenkin mieli. Elisa Aitiosta löytyvä *Vamps-elokuva oli aivan ihana, se kertoo kahdesta naisvampyyrista, jotka juovat ainoastaan verta eläimistä ja pitävät hauskaa bilettäen ja miehiä iskien. Pääosassa on upea Clueless-elokuvasta tuttu Alicia Silverstone. Toinen aivan mahtava kauhukomedia oli The Voices, jossa pääosaa näyttelee kuumempaa kuumempi Ryan Renolds. Elokuvassa Renolds jättää mielenterveyslääkkeet ottamatta ja alkaa laittamaan kylmäksi porukkaa kissansa ja koiransa neuvomana.

TOP 5 PARHAAT KAUHUKOMEDIAT | ELISA AITIO

  1. *Vamps.
  2. *The Voices.
  3. *Burying the Ex.
  4. *Warm Bodies.
  5. *Tragedy Girls.

*Elisa Aition saa nyt kaksi kuukautta -50% eli 4,95€/kk. Parasta on, että määräaikaista sopparia ei tarvitse tehdä ja Elisa Aition voi lopettaa koska haluaa. Jos haluat vaihtelua Netflixille, niin kokeile Elisa Aitiota. Itse ole tykännyt Aitiosta tosi paljon ja siellä on ihan älyttömästi katsottavaa jokaiselle.

Tilaa Elisa Aitio hintaan 4,95€ *tästä!

Mitä suoratoistopalvelua sinä käytät ja onko Elisa Aitio sinulle tuttu? 🙂

 

LUE MYÖS:

TOUKOKUUN NETFLIX-SUOSIKKI: THE CRAFT – NOITAPIIRI

IHANA POP-UP KAUHUKIRJA LAPSILLE

VIAPLAY: TOP 3 PARHAAT KAUHUSARJAT

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.