Hae
Diiskuneiti

ESITTELYSSÄ: IHANAT MUUMI-VAATTEET NAISILLE

Ihanaa kun nykyään myös aikusille tehdään kaikkia makeita Muumi vaatteita. Olen aina ihastellut Ivana Helsingin Muumi -mallistoa, mutta valitettavasti ne ovat usein olleet ainakin omalle kukkarolle turhan tyyriitä.  Vuonna 2016 aloitin vuoropäällikön työt Muumimaailmassa ja silloin tutustuin ekaa kertaa Martinexin Muumi -malliston vaatteisiin, sillä meillä oli työvaatteina aikuisten mallistosta ihanat Muumimekot. Tämän jälkeen hullaannuin Martinexin vaatemallistoon aivan totaalisesti ja nyt vaatekaapissani roikkuu seitsemän aikuisten Muumi -malliston vaatetta 😀

Juhlahetki -tunika on ilmestynyt joka vuosi eri sävyissä ja se myydään yleensä todella nopeasti loppuun – taitaa olla siis suosituin kuosi! Nyt syksyksi siitä on ilmestynyt valkoinen sekä harmaa versio. Mulla löytyy kotoa myös juhlahetki -sarjan keittiöpurkkeja, jossa säilytän meikkejä.

Tämän suloisen ja romanttisen Muumi -tunikan bongasin kirpputorilta ja pulitin siitä vaivaiset kymmenen euroa. Pari kertaa töissä on sattunut hauskoja sattumia, kun asiakkailla on ollut päällä tämä sama tunika. Myös muut tunikan omistajat ovat kehuneet Martinexin vaatteiden laatua ja kestävyyttä. Valitettavasti tätä mallia ei ole enää myynnissä, mutta kirpparilta ja netistä voi näitä vielä bongata.

Uusin hankintani on Pikku Myy overzise -huppari, jonka olen ottanut käyttöön lenkkiasuna. Varsinkin nyt syksyllä tämä on toiminut todella hyvin kävelylenkeillä, sillä huppari ei ole liian kuuma, mutta lämmittää sopivasti. Viime viikolla ajauduin tämän hupparin kanssa kesken lenkin kaatosateeseen ja muhkea huppu pelasti mut edes vähän kastumiselta 😀

Tämän mekon sain viime jouluna lahjaksi mieheltäni ja aina kun minulla on tämä päällä, niin tuntemattomat ihmisetkin ovat kehuneet, että ihana mekko ja mistä olet ostanut. Olen itse L-kokoinen ja täytyy sanoa, että Martinexin vaatteet ovat aika reilukokoisia, joten monesta vaatteesta saattaa mennä hyvin yksi pienempikin koko.

Tämä Myy-raitamekko on ollut yksi suosikeistani ja tämä toimii todella hyvin töissä, koska taskuihin saa tungettua kyniä, saksia ja ties mitä 😀 Pidän yleensä mekossa ohutta naruvyötä, koska mekko levenee todella paljon helmaa kohden ja ilman vyötä näytän vielä paksummalta kuin olen – vaikka paksu siis olenkin 😀

Tämä Hemulit-mekko on mielestäni supersöpö – niin värikäs ja ihana. Jotenkin tämä kuosi on todella kaunis ja mekko sopii hyvin esim. legginssien tai paksujen sukkahousujen kanssa. Kuosi on Tove Janssonin Kuka lohduttaisi Nyytiä -kirjasta.

Tämä syksyinen Pikku Myyn sade-tunika on myös yksi lemppareistani. Ostin tämän viimeisenä kesänä, ennen kuin lopetin työt Muumimaailmassa, joten mekolla on muistoja sekä tunnearvoa. Mekko on sopivan ”ei Muumi” ja moni ei edes tajuakkaan, että tunikassa leijailee Pikku-Myy sateenvarjon kanssa. Tämä tunika on ollut todella suosittu ja se on edelleen myynnissä täällä!

Omistatko sinä jotain Muumi vaatteita ja mitä tykkäsit tästä minun kokoelmastani? Jotku ovat hulluna Muumi mukeihin ja minä Muumi vaatteisiin 😀

 

LUE MYÖS:

MUUMIEN IHANIMMAT MIETELAUSEET

TOP 10: MUUMI AIHEISET LAHJAT AIKUISILLE

 

22 kommenttia

 1. Jenna kirjoitti:

  Ihana olet ja nämä vaatteet on niin ihania, sopivat sinulle todella hyvin ☺️
  Itsekin haaveilen muutamasta tunikasta, niin esittelemältäsi sivulta kuin Huigee.fi verkkokaupasta

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Voi kiitos paljon! 🙂
   Suosittelen kyllä kovasti näitä Martinexin vaatteita – olen itse ollut tosi tyytyväinen, kun kestävät pesuakin todella hyvin! 🙂

 2. Jasmiina kirjoitti:

  SIis eikä! Mä oon ollut jotenkin ihan pimennossa, että nää muumikuosiset vaatteet voisi olla näin, noh, tyylikkäitä 😀 En ole tajunnut edes katsoa mitä on tarjolla, kun en todellakaan olisi uskonut, että näitä löytyy myös aikuiseen makuun. Tunnen itseni idiootiksi… Siis rakastuin todella moneen noista, vaikka en mikään mekkoihminen olekaan. Etenkin Myy-mekon ja myy sade-tunikan voisin ehdottomasti kotiuttaa. APUA, olen hurahtanut <3

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Apua! Siis nämä ovat ihania ja juuri tuo Myy-raitamekko ja sadetunika on lemppareitani.
   Pyydät kuule joulupukilta nämä 😉

 3. Minna Rajala kirjoitti:

  Tuo toisen kuvan suloinen tunika on suosikkini ja todella edullisesti olet sen saanut! Pitääpä itsekin syynätä kirpputoreja ja nettikirppareita, jos jostakin löytyisi mullekin oma 😀

 4. Ansku kirjoitti:

  Vau, miten hienoja! <3
  Myy huppari on mun suosikki ja onhan tuo viimeinenkin tosi ihana. Mun tulee nykyään ostettua tosi vähän vaatteita, joten olisi mahtavaa, jos näitä kuoseja saisi kankaina, että voisi itse ommella? Tosin tuo Myy huppari olisi kaunis joululahja tyttärelle. Harmi, että kokoja suunniteltaessa on unohdettu nuoriso, joka ei ole vielä aikuisen mitoissa. Täytyy käydä antamassa palautetta suoraan Martinexille. 🙂

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   No jos näitä saisi kankaina niin tilaisin sulta jonku iltapuvun näillä kuoseilla seuraavaan blogigaalaan! 😀
   Joo Martinexillä on lasten koot ja sitten aikuisten koot. Luulen, että teinit ovat jääneet välistä sen takia, koska siinä teininä tulee aina se kausi, että ”Muumit on noloja” kunnes taas 17-vuotiaasta alkaen ne onki ihania 😀

 5. Reetta kirjoitti:

  Ihania! Erityisesti tuo viimeinen miellyttää omaa silmää todella paljon 🙂 multa löytyy vaan muumilakanoita ja -mukeja, mutta jonkun tollasen mekon voisin kyllä itsellenikin hankkia.

  • Diiskuneiti kirjoitti:

   Mullakin on lakanoita ja mukeja, mutta jotenkin sit unohdin ne kokonaan kun löysin nämä mekot 😀
   Toi sadetunika on kyllä söpö! 🙂

 6. Anette kirjoitti:

  Näin yhessä sarjassa norjalaisella (?) tytöllä maailman hienoimman vaaleenpunasen Muumi-collegepaidan ja ootan vaan että törmään niihin jossain koska !!! Muumit <3

 7. Heiduska kirjoitti:

  EIKÄ APUA MUUMIT! Mä rakastan muumei. Ihan super söpöjä vaatteita. <3 <3

 8. NelliL kirjoitti:

  Hyvin suomalaisia vaatteita 🙂 Kivaa kun Muumifanitkin saa jotakin kivaa päälleen.

 9. Krissu H kirjoitti:

  Ovatpa nämä ihania ja söpöjä vaatteita! Tosi kiva kokoelma sulla. 🙂 Mun lemppari oli tuo toisen kuvan pinkki-harmaa tunika. 🙂

 10. mia malmi kirjoitti:

  Tosi kivoja, eivätkä yhtään aiempien mielikuvieni mukaisia mummomaisia, päinvastoin! Haluan myös muumivaatteita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.