Hae
Diiskuneiti

HÄIPYKÄÄ MUSTAPÄÄT! TESTISSÄ KOREALAISET MUSTAPÄÄLAASTARIT

Mustapäälaastarit saatu testiin Bearel.fi verkkokaupasta.

Kukapa ei vihaisi mustapäitä? Mä en ymmärrä mistä niitä puhkeaa koko ajan vain lisää ja nenä näyttää välillä niin ällöttävältä. Mulle tulee mustapäitä juuri nenään ja himmeempiä mustapäitä esiintyy myös leuassa. Mä olen jo 30-vuotias, mutta miksi mulla on edelleen teini-ikäisen iho? Mustapäitä ei saisi puristella sormin, kuka pystyy muka pitämään niistä näpit irti? Pumpulipuikoilla saa kätevästi paineltua mustapäitä, kun sormia ei saisi käyttää. En tiedä miksi mustapäiden puristaminen on niin koukuttavaa… sehän on ällöttävää! 😀

Mitä mustapäät ovat? Ihohuokosia, jotka ovat menneet tukkoon rasvasta, talista ja ihon kappaleista.

Miten mustapäät saa pois? Kuorimalla ihoa, puristamalla ja käyttämällä mustapäille tarkoitettuja välineitä ja aineita.

Miksi mustapäitä ilmestyy lisää? Niin kauan kun iho elää – niin kauan myös mustapäitä ilmestyy iholle – valitettavasti.

Mustapää addiktina sain testiin Bearelilta kolme erilaista korelaista mustapäälaastaria. Paketit olivat niin suloisen näköisiä ja menikin muutama viikko, että raaskisin ne edes avata 😀  Sain kuitenkin paketit vihdoin auki ja käytin yhden mustapäälaastarin per viikko, koska halusin nähdä totuudenmukaiset testaustulokset. Mustapäälaastarit ovat puhdistuslaastareita, jotka poistaa nenästä musta-, ja valkopäitä. Puhdistuslaastareiden säännöllinen käyttö auttaa pitämään nenän ihohuokoset puhtaana ja tästä johtuen myös mustapäitä ei synny niin nopealla tahdilla.

EGG NOSE PATCH (TONYMOLY)

Tämä mustapäälaastari sisältää munankuorijauhetta, hiiltä ja etikkaa. Etikka puhdistaa ihohuokoset, hiili poistaa mustapäät ja munankuorijauhe antaa nenälle vitamiineja ja kalsiumia.

NOSE PORE CLEANING PATCH (MISSHA)

Tämä mustapäälaastari sisältää hasselpähkinäuutetta ja ylang-ylang-öljyä. Mustapäälaastari aktivoituu kosteudesta, joten iho tulee kostuttaa vedellä ennen kuin laastari kiinnitetään.

LET ME OUT BLACKHEAD PEEL-OF MASK (MIZON)

Tässä Mizonin mustapäälaastarissa on hiiltä sekä valkosavea. Valkosavea käytetään erityisesti kuivan ja herkän ihon hoitoon. Valkosavi on todella puhdistavaa ja rauhoittavaa. Säännöllisessä käytössä pienentää nenän ihohuokosia.

Käyttöohjeet:

1. Pese meikit ja puhdista nenän iho.

2. Ota mustapäälaastari pakkauksesta ja irroita siinä oleva suojakalvo.

3. Aseta laastari tiukasti kiinni nenään. Katso pakkauksen ohjeista, sillä esimerkiksi Misshan mustapäälaastari vaatii kosteutetun ihon, jotta se kiinnittyy.

4. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Itse pidin varmuudeksi 20 minuuttia.

5. Irroita mustapäälaastari vetämällä laastarin reunasta.

Tulokset: laastareihin jäi kiinni super paljon mustapäitä ja oli jokseenkin ällöttävää nähdä kuinka paljon niitä oli. Mun lemppari oli Mizonin Let me out blackhead peel-of mask johon jäi eniten mustapäitä kiinni.

Vinkkejä:

  • Mustapäälaastarin voi käyttää heti uudelleen, ellei se ole aivan töhnässä.
  • Laastarin voi kiinnittää myös leukaan ja otsaan.
  • Kun iho on kosteutettu ja puhdistettu, niin mustapäät irtoavat helpommin. Käy saunassa ja kiinnitä laastari saunan jälkeen!
  • Mustapäälaastaria suositellaan käytettäväksi kerran viikossa. Kahden kuukauden mustapäälaastarit maksavat Bearealin verkkokaupassa noin 4,90€ eli mustapäälaastarit ovat edullinen kauneusinvestointi.
  • Mustapäälaastarit ovat helppo ottaa mukaan myös reissuun. Ne ovat pieniä ja eivät paina juuri mitään.
  • Jos mustapäälaastareita käyttää säännöllisesti, ne auttavat vähentämään mustapäiden ja valkopäiden muodostusta ja pienentämään nenän ihohuokosia.

Millaisilla keinoilla sinä poistat mustapäitä? 🙂

8 kommenttia

  1. Jane kirjoitti:

    Oi ehdottomasti mukana!!:)

  2. Kaija Ryynänen kirjoitti:

    Täytyy tunnustaa, että minä kyllä surutta puristelen välillä mustapäitä.. Ja miten koukuttavaa se on! 😀 olen myös testannut mustapäälaastareita kun niitä Sokokselta löysin ja olihan se ihanaa kun niitä siihen myös jäi.. Mutta puristelusta en luovu! 😀

    • Diina-Maria Laakso kirjoitti:

      Moikka Kaija! No kukapa niitä mustapäitä ei puristelisi 😉 Nuo Bearelin mustapäälaastarit ovat paljon edullisimpia kuin marketissa, kannattaa testaa 🙂

  3. Nimetön kirjoitti:

    Ihan uteliaisuudesta kysyn, että ootko testannut Nivean vastaavia mustapäälaastareita? 🙂 Ite oon tykännyt jo monta vuotta käyttää, kun niitä saa kaikista marketeista kautta maan.

    • Diina-Maria Laakso kirjoitti:

      Moikka! Olen testannut, mutta mulla ne ei ole pysynyt kunnolla nenässä kiinni, vaan se on noussut irti reunoista. En tiedä onko ollut vain laittajassa eli minussa vika 😀

  4. Myrskis kirjoitti:

    Mutta siis toimiko nämä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *