Hae
Diiskuneiti

HELMIKUUN KOSMETIIKKA SUOSIKKI: LÖWENGRIP INSTANT GLOW DAY MASK

*Sisältää mainoslinkkejä

*Tuote on saatu PR-näytteenä.

Heipparallaa helmikuu! Ajattelin aloittaa täällä blogissa uuden postaussarjan, jossa esittelen joka kuukausi hyväksi todetun kosmetiikkatuotteen. Saan paljon PR-näytteinä kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita joten kerrottavaa riittää. Nyt ekana haluan esitellä teille Löwengripin aivan mahtavan *päivävoiteen, jonka käytin juuri loppuun nyyh! Olen käyttänyt Löwengripin tuotteita jo vuosia ja ne ovat ihan parhaita. Muistan kun Löwengripin tuotteita ei saanut laisinkaan Suomesta ja kannoin niitä kotiin aina pari kertaa vuodesta ruotsinlaivalta. Löwengrip on suositun ruotsalaisen bloggaajan Isabella Löwengripin perustama brändi ja Löwengripin -tuotteet ovat tunnettuja siitä, että ne ovat tehokkaita, mutta silti hellävaraisia. Tuotesarjasta löytyy tuotteita iholle ja hiuksille. Kaikki Löwengripin tuotteet ovat vegaanisia ja ne valmistetaan ympäristöystävällisesti Ruotsissa.

Nykyään Löwengripin tuotteita saa melkein mistä vaan ja paras valikoima löytyy Lyko.fi -verkkokaupasta *tästä 🙂

INSTANT GLOW DAY MASK

Tämä päivävoide on ihan super hyvä! Voiteessa yhdistyy pohjustusvoiteen ja kosteusvoiteen ominaisuudet ja lopputuloksena on upea hehku kasvoille. Voiteessa on vähän kimalletta ja se saa ihon todella kauniiksi. Voide tasoittaa ihon sävyä ja samalla kosteuttaa ja olenkin käyttänyt tätä lähinnä meikkivoiteen korvaajana, silloin kun meikkaaminen ei kiinnostele.

  • Micro-simmer -kimalleyhdiste antaa iholle upean glown!
  • Tasoittaa ihonsävyä.
  • Sisältää kaikille ihosävyille sopivan kevyen pigmentin.
  • Kosteuttaa ihoa.
  • Sopii kaikille ihotyypeille (myös herkälle iholle)!

Sisältää:

Instant Glow Mask sisältää glyseriinia joka tekee kuivasta ihosta pehmeän ja joustavan. Glyseriini vahvistaa myös ihon omaa kosteussuojaa. Exo-P suojaa ihoa epäpuhtauksia. Niasiiniamidi vähentää tulehdusta ja tekee ihosta tasaisemman. Hyaluronihappo kosteuttaa ja ehkäisee ihon ikääntymisen merkkejä.

Hinta: 31,50€ / OSTA *TÄSTÄ!

Tätä päivävoidetta on somessa hehkutettu tosi paljon ja Sara Sieppikin on peukuttanut tämän voiteen puolesta. Kannattaa ehdottomasti testata, ette varmasti pety – lupaan! 😀

 

SEURAA DIISKUNEITI-BLOGIA:

Diiskuneiti Instagram

Diiskuneiti Facebook

Follow my blog with Bloglovin

LUE MYÖS:

GALLERIX – JULISTEILLA PIRISTYSTÄ KEITTIÖÖN + ALEKOODI

PARHAAT TESTAAMANI HIUS-, JA IHONHOITOTUOTTEET 2022

VINKIT KOSMETIIKAN SÄILYVYYTEEN JA ESITTELYSSÄ ESSENCEN UUTUUKSIA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *